Imah > Tentang Kami>Pabrik urang

Pabrik urang

Pabrik sarung tangan ngawengku wewengkon 170000 méter pasagi sarta aréa tutuwuhan 50000 méter pasagi. Ibukota kadaptar perusahaan nyaéta RMB 100 juta. Dina fase kahiji, kalayan total investasi RMB 1.05 milyar, perusahaan ngarencanakeun ngawangun 200 nitrile sareng jalur produksi sarung tangan lateks sareng 300 jalur produksi sarung tangan campuran, sintétik sareng PVC. Dina angkatan kahiji, 39 jalur produksi otomatis skala ageung kalayan panjang 180 méter sareng 60 jalur produksi campuran, sintétik sareng PVC anyar bakal diwangun. Ku harita, kaluaran taunan sadaya jinis sarung tangan bakal ngahontal langkung ti 45 milyar. Pausahaan boga leuwih ti 200 tanaga profésional sarta teknis, leuwih ti 2800 pagawé, sarta jumlah pajeg taunan ngaleuwihan 200 juta yuan. Dina industri anu sami, skala produksi sareng pamasaran mangrupikeun anu munggaran di propinsi.