Imah > Tentang Kami>Jasa Kami

Jasa Kami

Saatos pesenan dikonfirmasi, urang gaduh rapat sareng sadaya dept. sateuacan produksi, nalungtik sagala workmanship tur rinci teknis, pastikeun sakabeh rinci dina kontrol.

  • 1. Mariksa sagala bahan nalika anjog, mastikeun maranéhna bakal cocog sarat konsumén '
  • 2. Mariksa barang satengah rengse
  • 3. kadali kualitas online
  • 4. kontrol kualitas produk ahir
  • 5. inspeksi Final bari packing up sagala barang. Upami teu aya masalah sanés dina tahap ieu, QC kami bakal ngaluarkeun laporan pamariksaan sareng sékrési pikeun pengiriman
  • 6. Urang mastikeun nuturkeun standar ISO AQL.