imah > Produk > Parabot Rumah Sakit > Consumables médis

Consumables médis

Consumables Médis mangrupakeun alat consumable sarta parabot dipaké pikeun diagnosis, perlakuan, kasehatan tur rehabilitasi, jsb Ayeuna, euweuh klasifikasi detil rupa consumables médis di Cina.
Ayeuna, teu aya standar klasifikasi anu ngahijikeun pikeun Consumables Médis di Cina. Kahiji, pengawas rumah sakit leutik sareng sedeng ngagolongkeun aranjeunna dumasar kana pangalaman damelna. Kadua, nurutkeun klasifikasi standar produsén, unggal standar pabrik mah béda; Katilu, digolongkeun dumasar kana sertipikat pendaptaran anu dikaluarkeun ku Administrasi Pangan sareng Narkoba Nagara sareng Administrasi Pangan sareng Narkoba lokal. Kaopat, dumasar kana katalog klasifikasi sFDA, tanaga rumah sakit anu tanggung jawab bakal ngumpulkeun sadaya nami produk anu kadaptar babarengan, nambihan pangalaman kerja pribadi, nami umum dokter pikeun bahan konsumsi, sareng nami produsén pikeun produk, sareng Klasifikasi deui sareng kode sadaya produk. Médis Consumables mangrupakeun bagian penting pisan tina rumah sakit
View as  
 
Digital Tuna Rungu-bantuan

Digital Tuna Rungu-bantuan

Digital Tuna Rungu-bantuan nyaéta megaphone leutik, aslina teu bisa ngadéngé sora rék dilegakeun, lajeng ngagunakeun dédéngéan residual jalma impaired dédéngéan, ku kituna sora bisa dikirim ka puseur dédéngéan otak, sarta ngarasakeun sora. Utamana diwangun ku mikropon, panguat, earphone, catu daya sareng kontrol volume. AIDS dédéngéan dibagi kana AIDS dédéngéan dipandu hawa jeung AIDS dédéngéan dipandu tulang nurutkeun mode konduksi; Numutkeun kana klasifikasi kotak, gelas, jepit rambut, tonggong ceuli, ceuli, saluran ceuli, alat bantu dédéngéan jinis saluran ceuli jero.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kursi Toilét Lipat

Kursi Toilét Lipat

Tilepan Toilet Kursi, milik hiji jenis Perkakas Saniter widang suplai wangunan jeung bahan solokan. Nerapkeun fitur teknis utama model utiliti éta: dina aya nerapkeun s ngawangun bubu luhur kabuka, install hiji meresihan baud, sarupa jeung solokan dina sungut dipariksa instalasi atawa meresihan siltation sungut bersih, nerapkeun sanggeus siltation, pamaké. bisa ngagunakeun ieu gently meresihan baud nyaeta merenah, saum sareng kaséhatan siltation, ekonomis tur praktis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Disposable Bubuk Free Bodas Médis Nitrile Sarung

Disposable Bubuk Free Bodas Médis Nitrile Sarung

Sarung tangan nitrile Médis bodas anu tiasa dibuang nyaéta sarung tangan plastik buang polimér, anu mangrupikeun produk anu paling gancang dina industri sarung tangan pelindung. Pagawe kasehatan sareng panyayogikeun jasa industri pangan resep kana sarung tangan PVC sabab teu nyaman dianggo sareng fleksibel dianggo. Éta henteu ngandung latex alami sareng henteu ngabalukarkeun réaksi alérgi.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Sarung Latex Médis Bubuk Gratis

Sarung Latex Médis Bubuk Gratis

Sarung Tangan Lateks Médis Bébas Bubuk nyaéta sarung tangan plastik anu tiasa dibuang polimér, anu mangrupikeun produk anu paling gancang ngembang dina industri sarung tangan pelindung. Pagawe kasehatan sareng panyayogikeun jasa industri pangan resep kana sarung tangan PVC sabab teu nyaman dianggo sareng fleksibel dianggo. Éta henteu ngandung latex alami sareng henteu ngabalukarkeun réaksi alérgi.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Sarung Tangan Vinyl Médis

Sarung Tangan Vinyl Médis

Sarung Tangan Vinyl Médis nyaéta sarung tangan plastik anu tiasa dianggo polimér, anu mangrupikeun produk anu paling gancang ngembang dina industri sarung tangan pelindung. Pagawe kasehatan sareng panyayogikeun jasa industri pangan resep kana sarung tangan PVC sabab teu nyaman dianggo sareng fleksibel dianggo. Éta henteu ngandung latex alami sareng henteu ngabalukarkeun réaksi alérgi.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
PVC Bubuk Free Médis Vinyl Sarung

PVC Bubuk Free Médis Vinyl Sarung

PVC Powder Free Medical Vinyl Gloves mangrupikeun sarung tangan plastik anu tiasa dibuang polimér, anu mangrupikeun produk anu paling gancang ngembang dina industri sarung tangan pelindung. Pagawe kasehatan sareng panyayogikeun jasa industri pangan resep kana sarung tangan PVC sabab teu nyaman dianggo sareng fleksibel dianggo. Éta henteu ngandung latex alami sareng henteu ngabalukarkeun réaksi alérgi.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Consumables médis pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Consumables médis pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Consumables médis kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.