Tandu Darurat

Tandu Darurat dilengkepan dina ambulan pikeun nyumponan kabutuhan kaayaan sareng cocog pikeun pasien sareng anu tatu ngagolér. Lantaran tandu sorangan beurat, matak ngabebela.
Tandu Darurat didamel tina alloy aluminium kualitas luhur sareng bantal busa. Hal ieu dianggo pikeun ambulan, rumah sakit, medan perang sareng gimnasium pikeun ngangkut anu tatu sareng gering.
Pamakéan Tandu Darurat, ku kituna nu gering jeung tatu nyaman bohong. Gagang teleskopik disusun dina dua tungtung pikeun ngagampangkeun ngangkat tandu.
Ngadopsi struktur pigura low, bisa mindahkeun dina taneuh, sarta bisa angkat leumpang.
View as  
 
Tandu Kursi

Tandu Kursi

Kami nyayogikeun Kursi Tandu, anu mangrupikeun barang anu sampurna pikeun manula, nonoman. Tandu pikeun ambulan pikeun nyumponan kabutuhan pasien sareng anu tatu pikeun ngagolér. Kusabab beurat tandu sorangan beurat, hese dibawa.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Tandu Baskét

Tandu Baskét

Kami nyayogikeun Basket Stretcher, anu mangrupikeun barang anu sampurna pikeun manula, nonoman. Tandu pikeun ambulan pikeun nyumponan kabutuhan pasien sareng anu tatu pikeun ngagolér. Kusabab beurat tandu sorangan beurat, hese dibawa.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Tandu Sekop

Tandu Sekop

Kami nyayogikeun Shovel Stretcher, anu mangrupikeun barang anu sampurna pikeun manula, nonoman. Tandu pikeun ambulan pikeun nyumponan kabutuhan pasien sareng anu tatu pikeun ngagolér. Kusabab beurat tandu sorangan beurat, hese dibawa.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Tandu Lipat

Tandu Lipat

Kami nyayogikeun Folding Stretcher, anu mangrupikeun barang anu sampurna pikeun manula, nonoman. Tandu pikeun ambulan pikeun nyumponan kabutuhan pasien sareng anu tatu pikeun ngagolér. Kusabab beurat tandu sorangan beurat, hese dibawa.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Tandu Hampang

Tandu Hampang

Kami nyayogikeun Light Weight Stretcher, anu mangrupikeun barang anu sampurna pikeun manula, nonoman. Tandu pikeun ambulan pikeun nyumponan kabutuhan pasien sareng anu tatu pikeun ngagolér. Kusabab beurat tandu sorangan beurat, hese dibawa.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
<1>
Kami gaduh Tandu Darurat pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Tandu Darurat pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Tandu Darurat kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.