Imah > Tentang Kami>Sajarah urang

Sajarah urang

Baili Medical Supplies Co., Ltd aya dina Baili Medical Group anu bisnis utama nyaéta perusahaan manufaktur téknologi tinggi anu komitmen kana R&D, produksi sareng perdagangan barang-barang médis sareng alat médis anu awét kalayan bisnis utama nyertakeun suplai Rehabilitasi sareng fisioterapi, Alat pelindung, Pertolongan Pertama. Kit, consumables médis disposable, alat rehabilitasi, perawatan terapi fisik, jsb.

1986 Wewengkon Industri Bulid sareng alat Pelindung produk, ngamimitian penjualan sareng ngadamel alat-alat médis sareng pasokan fisioterapi, Alat Pelindung, Kit Pertolongan Pertama, barang-barang médis anu tiasa dianggo, alat-alat rehabilitasi, perawatan terapi fisik ti saprak 2002, ngahasilkeun sareng penjualan masker pameunteu sareng sarung tangan médis ti saprak 2020.