imah > Produk > Tés Médis > Tes engapan

Tes engapan

Sistem ngawaskeun rékaman Tes Pernafasan dumasar kana téori bobo pangénggalna, sareng prinsip desain stabilitas, akurasi, efisiensi sareng genah, tina sudut pandang pangguna, pikeun seueur detil parantos dirarancang sacara saksama.
Tes engapan dumasar kana analisis karakteristik gelombang, digabungkeun jeung pangakuan pola jeung téori jaringan saraf jieunan, ngagunakeun timer learning jeung multi-lapisan algoritma jaringan feedforward, analisis korelasi sinyal multi-kanal jeung téknologi lianna, greatly ngaronjatkeun akurasi analisis sare, engapan. analisis, analisis jsb.
Tes engapan ngaliwatan panganteur Windows Cina, analisis akurat tur otomatis tina conclusions, desain operasi humanized, sangkan laporan analisis engapan sare gampang tur efisien. Bisa ngadeteksi snoring / sare / mikro-hudang / acara engapan / denyut jantung / arrhythmia / variability denyut jantung, ngabentuk laporan kacindekan / laporan engapan / laporan oksigén getih / laporan eCG sare. Sistem ngawaskeun pernapasan sare mangrupikeun alat anu paling akurat pikeun mendiagnosis sindrom apnea sare.
Uji Pernafasan didasarkeun kana téori bobo pangénggalna, sareng prinsip desain anu stabil, akurat, épisién, merenah, tina sudut pandang pangguna, dugi ka sababaraha detil anu didamel rumit. Dumasar analisis karakteristik gelombang, digabungkeun jeung pangakuan pola jeung téori jaringan neural jieunan, ngagunakeun timer learning jeung multi-lapisan algoritma jaringan feedforward, analisis korelasi sinyal multi-kanal jeung téknologi lianna, greatly ngaronjatkeun akurasi analisis sare, analisis engapan, jsb analisis.
View as  
 
Médis Paké Tuberkulosis (TB) -IgG Rapid M. Tuberkulosis Hiji Lengkah Rapid Test Strip

Médis Paké Tuberkulosis (TB) -IgG Rapid M. Tuberkulosis Hiji Lengkah Rapid Test Strip

Médis Paké Tuberkulosis (TB) -IgG gancang m. tuberkulosis one step rapid test strip: Pamariksaan fungsi paru-paru mangrupikeun salah sahiji tés anu dipikabutuh pikeun panyakit engapan. Ieu utamana dipaké pikeun ngadeteksi patency saluran pernapasan jeung ukuran kapasitas paru. Pikeun deteksi awal lesi paru-paru sareng jalan napas, éta dianggo pikeun ngevaluasi parah sareng prognosis panyakit, ngevaluasi khasiat obat atanapi metode perawatan anu sanés, sareng ngaidentipikasi anu nyababkeun dyspnea. Nilai klinis anu hébat pikeun mendiagnosis situs lesi, ngevaluasi kasabaran fungsi paru-paru pikeun operasi atanapi inténsitas tanaga gawé, sareng ngawas pasien anu gering kritis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Supplies Tuberkulosis (TB) Rapid Test Kaset

Médis Supplies Tuberkulosis (TB) Rapid Test Kaset

Perlengkapan Medis Tuberkulosis (TB) Kaset Rapid Test: Pamariksaan fungsi paru-paru mangrupikeun salah sahiji tés anu dipikabutuh pikeun panyakit pernapasan. Ieu utamana dipaké pikeun ngadeteksi patency saluran pernapasan jeung ukuran kapasitas paru. Pikeun deteksi awal lesi paru-paru sareng jalan napas, éta dianggo pikeun ngevaluasi parah sareng prognosis panyakit, ngevaluasi khasiat obat atanapi metode perawatan anu sanés, sareng ngaidentipikasi anu nyababkeun dyspnea. Nilai klinis anu hébat pikeun mendiagnosis situs lesi, ngevaluasi kasabaran fungsi paru-paru pikeun operasi atanapi inténsitas tanaga gawé, sareng ngawas pasien anu gering kritis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
<1>
Kami gaduh Tes engapan pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Tes engapan pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Tes engapan kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.