imah > Produk > Parabot Rumah Sakit

Parabot Rumah Sakit

Peralatan Rumah Sakit ngarujuk kana alat bantu atanapi barang anu dianggo dina ubar dina harti anu lega. Botol obat leutik, botol plastik, botol panon, sareng botol obat cair mangrupikeun kategori suplai médis. Salaku badag salaku alat badag diperlukeun pikeun bedah, instrumen kabugaran ogé kaasup.

Alat-alat Rumah Sakit Bailikind kualitas dipercaya, rentang lengkep produk, kaasup suplai médis, alat diagnostik médis, nguji médis, produk asuhan jeung produk lianna.

Pamakéan ilmiah Alat Rumah Sakit mangrupikeun ukuran penting pikeun mastikeun kasalametan sareng kaséhatan pribadi urang. Baili Kant miara hirup jeung kaséhatan!
View as  
 
Tatu ganti baju Set

Tatu ganti baju Set

Hiji set ganti baju tatu nyaéta perban dipaké pikeun nutupan tatu, tatu, atawa karuksakan séjén. Jenis-jenis dressing tatu nyaéta kieu: 1. Dressing pasif (dressing tradisional), anu sacara pasif nutupan tatu sarta nyerep exudate, nyadiakeun panyalindungan kawates pikeun tatu. 2. dressings interaktif. Aya rupa-rupa bentuk interaksi antara ganti baju jeung tatu, kayaning nyerep exudate jeung zat toksik, sahingga bursa gas, sahingga nyieun hiji lingkungan idéal pikeun penyembuhan; Panghalang struktur luar, nyegah invasi mikroba di lingkungan, pencegahan inféksi cross tatu, jsb 3. dressings bioactive (dressings airtight).

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Pita perekat médis

Pita perekat médis

Bahan dasar Pita Perekat Médis nyaéta bahan alami bubur kai murni, henteu beracun sareng henteu ngaganggu, kalayan perméabilitas hawa anu saé. tape sealing médis boga softness alus, gampang unroll sarta gampang pikeun beroperasi; Ieu cocog pikeun sterilization lawon katun cross tipe encapsulation dipaké dina unit médis. Uap tekanan, étiléna oksida, sterilization formaldehida, jsb Sterilizing pakét pikeun rumah sakit, cocog pikeun sentral sterilizing kamar suplai, kamar operasi, departemén stomatology, jsb.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Ganti baju médis

Ganti baju médis

Ganti baju médis bisa dipaké pikeun set infusion cocog klinis, infusion ka jero nadi ubar na getih, solusi gizi atawa pangiriman gancang darurat, éféktif nyegah cross infection.Within 24 jam sanggeus assembly geus réngsé, produk ieu sterilized kalawan ethyleneoxide. Produkna henteu beracun, steril, bebas pirogen sareng hemolitik.Produk ieu disterilisasi ku étiléna oksida, steril sareng bébas pirogen, sareng ngan ukur pikeun dianggo sakali.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Salep penyembuhan tatu

Salep penyembuhan tatu

Salep penyembuhan tatu mangrupikeun salep sareng ngandung bahan-bahan anu henteu ngagaduhan pangaruh farmakologis. Bahan-bahan anu aya dina awak henteu tiasa diserep, suplai henteu steril. Creams salep penyembuhan tatu meta salaku panghalang fisik ku ngabentuk lapisan pelindung dina beungeut tatu. Pikeun tatu leutik, abrasions, motong sarta tatu deet séjén sarta perawatan kulit sabudeureun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kasa médis

Kasa médis

Kasa médis dijieunna tina serat katun tina siki dewasa nu teu acan sababaraha kali diolah, dipintal kana lawon tabby, lajeng degreased, bleached na refined kana degreased gauze pikeun pamakéan médis. Produk kasa médis umumna ngagaduhan bentuk tilepan sareng kendang.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Alkohol Médis

Alkohol Médis

Komponén utama alkohol médis nyaéta étanol, sareng éta campuran. Alkohol médis dijieun ku saccharification, fermentasi jeung distilasi tutuwuhan aci, nu sarua jeung prosés nyieun anggur, tapi suhu distilasi leuwih handap tina anggur, distilasi kali leuwih ti éta anggur, eusi alkohol luhur. , sarta produk rengse nyaeta luhur. Aya seueur éter sareng aldehida sagigireun alkohol tibatan anggur, janten éta henteu tiasa diinum, tapi tiasa ngahubungi awak manusa pikeun tujuan médis. Ieu mangrupakeun produk bahan tutuwuhan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Parabot Rumah Sakit pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Parabot Rumah Sakit pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Parabot Rumah Sakit kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.