Perabot Rumah Sakit

Perabot Rumah Sakit, kelas alat médis, alat-alat intelijen otomatis, alat inpormasi Internét tina Hal sareng produk perangkat lunak anu aya hubunganana, sareng produk hemat energi anu aya hubunganana;
Perabot Rumah Sakit, kabinét perawatan, kabinét pembuangan, karanjang, produk kai sareng produk logam panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan, pamasangan, pangropéa;
Perabot Rumah Sakit, alat-alat kantor sareng suplai, fasilitas médis sareng kaséhatan, sareng produk éléktronik médis; mesin hardware, parabot pangajaran jeung suplai processing, pamasaran; Produksi piring jeung jualan.
View as  
 
Gambar Getih sareng Kursi Pangobatan

Gambar Getih sareng Kursi Pangobatan

Ngagambar Darah sareng Kursi Pangobatan: Aman sareng nyaman, desain ergonomis, panangan anu bentukna panangan, pedal adjustable listrik sareng manual, nganggo bahan anu ramah lingkungan. Desain humanized, jumlahna aya tilu sét motor, opat casters, dual catu daya, kalawan reset konci, shock pedal, bantal jeung fungsi pedal.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Rékaman Perawat sareng Babak Bangsal

Rékaman Perawat sareng Babak Bangsal

Rékaman Perawat sareng Babak Bangsal: Babak bangsal mangrupikeun salah sahiji metode anu paling penting sareng sering dianggo dina padamelan médis. Éta mangrupikeun tautan penting pikeun mastikeun kualitas médis sareng ngalatih staf médis. Staf médis di sadaya tingkatan kedah nyandak bagian dina éta sadar sareng nyandak éta sacara serius. Dina prosés rounds bangsal, penderita kudu pinuh disiapkeun, boga sikep serius, nyieun rékaman lengkep, sarta mastikeun ngalaksanakeun "Protéksi Médis Treatment System" pikeun nyegah épék ngabahayakeun atawa tatu pikeun recovery penderita. Salila babak bangsal, Anjeun kudu mareuman handphone anjeun, coba mun teu ngajawab telepon luar, sarta ulah nungkulan hal nu teu patali jeung rounds bangsal.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Worktable na Tilelep

Médis Worktable na Tilelep

Médis Worktable na Tilelep: Tilelep dipaké pikeun métode drainase pikeun ngumpulkeun gas atawa dipaké pikeun nahan jumlah badag cai sarta bisa dipaké pikeun cuci utensils, alat-alat dahareun, bahan utamana stainless steel. Salian stainless steel, aya enamel beusi, keramik jeung saterusna. Prosés flume dibagi kana opat léngkah: las manjang, perlakuan permukaan, perlakuan ujung jeung semprot handap. Cistern kedah perhatikeun pikeun ngajaga sareng ngajaga.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Panyimpenan Kabinet jeung Kabinet

Médis Panyimpenan Kabinet jeung Kabinet

Kabinet Panyimpenan Médis sareng Kabinet: Tembok dewan komposit didamel tina bahan komposit canggih salaku bahan insulasi. beurat na lampu, kakuatan tinggi, insulasi panas alus, résistansi korosi, anti sepuh, mothproof, non-toksik, teu mildew, bisa némbongkeun kaunggulan na dina suhu ultra-low.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Layar Médis

Layar Médis

Layar Médis: Utamana biru, kaahlian meungpeuk privasi sareng breathable, tiasa ngajagi privasi pasien. Nyegah panyingkepan privasi tamu. Hal ieu dipaké di sagala rupa departemén outpatient.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Dua Léngkah Médis Stainless Steel Pasén Footstool

Dua Léngkah Médis Stainless Steel Pasén Footstool

Dua Léngkah Médis Stainless Steel Sabar Footstool: A stool low nu ngarojong suku sarta ogé bisa dipaké pikeun diuk. Biasana aya pedal ranjang atanapi pedal sofa.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Perabot Rumah Sakit pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Perabot Rumah Sakit pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Perabot Rumah Sakit kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.