imah > Produk > Parabot Palindung > Topeng Disposable

Topeng Disposable

Topeng Disposable dijieun tina leuwih ti tilu lapisan 28 gram lawon non-anyaman; Sasak irung adopts strip plastik ramah-lingkungan, tanpa logam nanaon, kalawan breathable, nyaman, utamana cocog pikeun pabrik éléktronik jeung kahirupan sapopoe. Masker Disposable (masker bedah) tiasa nyegah inféksi engapan dina tingkat anu tangtu, tapi henteu tiasa nyegah halimun. Nalika mésér topéng, anjeun kedah milih topéng anu ditandaan sacara jelas "topeng bedah médis" dina bungkusan.

Masker tilu lapis anu tiasa dibuang didamel tina dua lapisan lawon non-anyaman sareng kertas saringan. The disposable tilu-lapisan topeng dijieunna tina dua lapisan lawon serat non-anyaman nu dipaké pikeun pengobatan médis sarta kaséhatan, sarta lapisan kaen semprot solusi filter nu leuwih ti 99% tahan ka baktéri ditambahkeun di tengah jeung dilas. ku gelombang ultrasonik. Sasak irung dijieunna tina ramah-lingkungan sagala-plastik strip, nu teu ngandung logam nanaon sarta dilengkepan permeation uap, nu nyaman. Pangaruh nyaring nepi ka 99% B.F.E utamana cocog pikeun pabrik éléktronik; Masker karbon diaktipkeun disposable dijieun tina 28 gram lawon non-anyaman dina beungeut cai, sarta lapisan kahiji di tengah disaring ku kertas filter anti baktéri, nu 99% tahan ka baktéri. Éta maénkeun peran antibaktéri sareng nyegah karusakan virus. Tengah lapisan kadua dijieunna tina adsorption efisien anyar jeung bahan filtration - serat karbon diaktipkeun, lawon karbon diaktipkeun, kalawan anti gas, deodorant, filter baktéri, lebu jeung épék lianna.
Kaunggulan.

Kaunggulan: The ventilasi tina Masker Disposable pohara alus; Bisa nyaring gas beracun; Bisa panas pelestarian; Bisa nyerep cai; Tahan cai; Skalabilitas; Teu disheveled; Karasa pisan nice jeung rada lemes; Dibandingkeun sareng masker sanés, téksturna kawilang hampang; Pisan elastis, bisa ngurangan sanggeus manjang; ngabandingkeun harga low, cocog pikeun produksi masal;
kalemahan

Kakurangan: Dibandingkeun sareng masker lawon anu sanés, Topeng Disposable henteu tiasa dibersihkeun; Kusabab serat na disusun dina arah nu tangtu, jadi leuwih gampang cimata; Dibandingkeun sareng masker tékstil sanés, Topeng Disposable kirang kuat sareng awét tibatan masker sanés.
View as  
 
Topeng raray lawon dicitak

Topeng raray lawon dicitak

Topeng Raray Kain Dicitak diwangun ku lapisan permukaan, lapisan tengah, lapisan handap, sabuk topéng sareng klip irung. Bahan permukaan nyaéta lawon spunbonded polipropilén, bahan lapisan tengah nyaéta lawon saringan polipropilén ngalembereh-ditiup anu dilakukeun ku prosés spinneret polipropilén, bahan handap nyaéta lawon spunbonded polipropilén, sabuk topéng dirajut ku benang poliéster sareng sajumlah benang spandex, sareng klip irung dijieunna tina polipropilén nu bisa ngagulung sarta ngawangun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Topeng Kain Lebu

Topeng Kain Lebu

Topeng Kain Debu diwangun ku lapisan permukaan, lapisan tengah, lapisan handap, sabuk topéng sareng klip irung. Bahan permukaan nyaéta lawon spunbonded polipropilén, bahan lapisan tengah nyaéta lawon saringan polipropilén ngalembereh-ditiup anu dilakukeun ku prosés spinneret polipropilén, bahan handap nyaéta lawon spunbonded polipropilén, sabuk topéng dirajut ku benang poliéster sareng sajumlah benang spandex, sareng klip irung dijieunna tina polipropilén nu bisa ngagulung sarta ngawangun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Topeng Bedah Barudak Médis Disposable

Topeng Bedah Barudak Médis Disposable

Masker Bedah Barudak Médis Disposable diwangun ku lapisan permukaan, lapisan tengah, lapisan handap, sabuk topéng sareng klip irung. Bahan permukaan nyaéta lawon spunbonded polipropilén, bahan lapisan tengah nyaéta lawon saringan polipropilén ngalembereh-ditiup anu dilakukeun ku prosés spinneret polipropilén, bahan handap nyaéta lawon spunbonded polipropilén, sabuk topéng dirajut ku benang poliéster sareng sajumlah benang spandex, sareng klip irung dijieunna tina polipropilén nu bisa ngagulung sarta ngawangun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Topeng Sutra Kain Elastis

Topeng Sutra Kain Elastis

Topeng Sutra Kain Elastis diwangun ku lapisan permukaan, lapisan tengah, lapisan handap, sabuk topéng sareng klip irung. Bahan permukaan nyaéta lawon spunbonded polipropilén, bahan lapisan tengah nyaéta lawon saringan polipropilén ngalembereh-ditiup anu dilakukeun ku prosés spinneret polipropilén, bahan handap nyaéta lawon spunbonded polipropilén, sabuk topéng dirajut ku benang poliéster sareng sajumlah benang spandex, sareng klip irung dijieunna tina polipropilén nu bisa ngagulung sarta ngawangun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
És Sutra Topeng Tilu diménsi

És Sutra Topeng Tilu diménsi

Masker Tilu Diménsi És Sutra diwangun ku lapisan permukaan, lapisan tengah, lapisan handap, sabuk topéng sareng klip irung. Bahan permukaan nyaéta lawon spunbonded polipropilén, bahan lapisan tengah nyaéta lawon saringan polipropilén ngalembereh-ditiup anu dilakukeun ku prosés spinneret polipropilén, bahan handap nyaéta lawon spunbonded polipropilén, sabuk topéng dirajut ku benang poliéster sareng sajumlah benang spandex, sareng klip irung dijieunna tina polipropilén nu bisa ngagulung sarta ngawangun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Topeng Tilu Diménsi

Topeng Tilu Diménsi

Topeng Tilu Diménsi diwangun ku lapisan permukaan, lapisan tengah, lapisan handap, sabuk topeng jeung klip irung. Bahan permukaan nyaéta lawon spunbonded polipropilén, bahan lapisan tengah nyaéta lawon saringan polipropilén ngalembereh-ditiup anu dilakukeun ku prosés spinneret polipropilén, bahan handap nyaéta lawon spunbonded polipropilén, sabuk topéng dirajut ku benang poliéster sareng sajumlah benang spandex, sareng klip irung dijieunna tina polipropilén nu bisa ngagulung sarta ngawangun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Topeng Disposable pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Topeng Disposable pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Topeng Disposable kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.