imah > Produk > Parabot Palindung

Parabot Palindung

Alat Pelindung ngarujuk kana jinis alat pertahanan anu dipikabutuh pikeun ngajagi kasalametan pribadi sareng kaséhatan karyawan dina prosés produksi, anu maénkeun peran anu penting dina ngirangan bahaya padamelan.

Alat pelindung tiasa dipercaya dina kualitas sareng lengkep dina rupa-rupa, kalebet masker anu tiasa dianggo, pakean pelindung anu tiasa dianggo, sarung tangan anu tiasa dianggo, disinfeksi sareng produk pelindung sterilisasi.

Pamakéan ilmiah Alat Pelindung mangrupikeun ukuran penting pikeun mastikeun kasalametan sareng kaséhatan pribadi urang. Baili Kant miara hirup jeung kaséhatan!
View as  
 
Cervix Sampler jeung Cervix Sampling Set

Cervix Sampler jeung Cervix Sampling Set

Cervix Sampler sareng Cervix Sampling Set: Pikeun purifikasi & isolasi DNA (kaasup génomik, mitokondria, baktéri, parasit & DNA virus) tina jaringan, ciduh, cairan awak, sél baktéri, jaringan, swab, CSF, cairan awak, sél cikiih dikumbah. Cervix Sampler sareng Cervix Sampling Set: Efisiensi tinggi, ékstraksi DNA tunggal-spésifik, maksimalkeun panyabutan protéin najis sareng sanyawa organik sanés dina sél. Fragmén DNA anu sasari ageung, kemurnian luhur, stabil sareng kualitasna dipercaya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Koléksi Swab na Sampling Tube

Koléksi Swab na Sampling Tube

Koléksi Swab sareng Sampling Tube: Pikeun purifikasi & isolasi DNA (kaasup génomik, mitokondria, baktéri, parasit & DNA virus) tina jaringan, ciduh, cairan awak, sél baktéri, jaringan, swabs, CSF, cairan awak, sél cikiih dikumbah .Collection Swab na Sampling Tube: efisiensi High, ékstraksi tunggal-spésifik DNA, panyabutan maximization protéin impurity jeung sanyawa organik lianna dina sél. Fragmén DNA anu sasari ageung, kemurnian luhur, stabil sareng kualitasna dipercaya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Angkutan Swab kalawan Sedeng

Angkutan Swab kalawan Sedeng

Transport Swab kalawan Medium: Pikeun purifikasi & isolasi DNA (kaasup génomik, mitokondria, baktéri, parasit & DNA viral) tina jaringan, ciduh, cairan awak, sél baktéri, jaringan, swabs, CSF, cairan awak, sél cikiih dikumbah .Transport Swab kalawan Sedeng: efisiensi High, ékstraksi tunggal-spésifik DNA, maximization ngaleupaskeun protéin najis jeung sanyawa organik lianna dina sél. Fragmén DNA anu sasari ageung, kemurnian luhur, stabil sareng kualitasna dipercaya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Angkutan Swab kalawan Tube

Angkutan Swab kalawan Tube

Angkutan Swab jeung Tube: Pikeun purifikasi & isolasi DNA (kaasup génomik, mitokondria, baktéri, parasit & DNA viral) tina jaringan, ciduh, cairan awak, sél baktéri, jaringan, swabs, CSF, cairan awak, sél cikiih dikumbah .Transport Swab kalawan Tube: efisiensi High, ékstraksi tunggal-spésifik DNA, panyabutan maximization protéin impurity jeung sanyawa organik lianna dina sél. Fragmén DNA anu sasari ageung, kemurnian luhur, stabil sareng kualitasna dipercaya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Swab Angkutan Steril sareng Tip Dacron

Swab Angkutan Steril sareng Tip Dacron

Swab Angkutan Steril sareng Tip Dacron: Pikeun purifikasi & isolasi DNA (kalebet génomik, mitokondria, baktéri, parasit & DNA virus) tina jaringan, ciduh, cairan awak, sareng bukal, serviks, sél kulit, sél baktéri, jaringan, swab, CSF ,cairan awak,sél cikiih dikumbah .Stéril Angkutan Swab kalawan Dacron Tip: efisiensi High, ékstraksi tunggal-spésifik DNA, panyabutan maximization protéin impurity jeung sanyawa organik lianna dina sél. Fragmén DNA anu sasari ageung, kemurnian luhur, stabil sareng kualitasna dipercaya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Swab Angkutan sareng Tip Kapas, Swab Angkutan Steril sareng Tip Poliéster

Swab Angkutan sareng Tip Kapas, Swab Angkutan Steril sareng Tip Poliéster

Angkutan swab nganggo tip Kapas, Steril Angkutan swab nganggo tip Poliéster: Pikeun purifikasi & isolasi DNA (kalebet génomik, mitokondria, baktéri, parasit & DNA virus) tina jaringan, ciduh, cairan awak, sareng bukal, serviks, sél kulit, sél baktéri. ,jaringan,swabs,CSF,cairan awak,sél cikiih dikumbah .Transport swab kalawan kapas tip,Stéril Angkutan swab kalawan tip Poliéster: efisiensi High, ékstraksi tunggal-spésifik DNA, maximization ngaleupaskeun protéin najis jeung sanyawa organik lianna di cells.The sempalan DNA sasari anu badag, purity tinggi, stabil sarta dipercaya dina kualitas.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Parabot Palindung pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Parabot Palindung pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Parabot Palindung kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.