imah > Produk > Parabot Palindung > Sarung Tangan Disposable

Sarung Tangan Disposable

Dina sababaraha industri kalayan frékuénsi luhur ngagantian sarung, sarung disposable biasana dianjurkeun pikeun nyingkahan inféksi cross sarta greatly ngahemat waragad ngagantian, kayaning industri médis, laboratorium, industri processing dahareun jeung industri lianna kalayan sarat kabersihan tinggi.

Sarung tangan anu tiasa dianggo nyaéta kelas sarung tangan anu didamel tina lambaran karét ipis atanapi pilem. Sarung tangan disposable biasana aya dina dua bahan: sarung tangan lateks sareng sarung tangan nitrile

Sarung tangan anu tiasa dianggo tiasa pisan ngajagi kasalametan dokter sareng perawat nalika aya hubungan sareng pasien. Ogé bisa nyingkahan masalah inféksi tatu sabar.
View as  
 
Sarung Latex Médis

Sarung Latex Médis

Kami nyayogikeun Sarung Tangan Lateks Médis anu gaduh kakuatan tegangan anu langkung luhur sareng sensitipitas tactile. Éta kandel sareng kedap cai, rumus 100% énggal pikeun ningkatkeun kalembutan sareng kabugaran. Éta gaduh élastisitas anu kuat, résistansi cimata, teu aya bocor samping, caket sareng nyaman. Éta aman sareng gampang dianggo, kuat sareng awét, henteu gampang goresan sareng pegat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Sarung Tangan Latex Bubuk Gratis

Sarung Tangan Latex Bubuk Gratis

Kami nyayogikeun Sarung Tangan Latex Bubuk Gratis anu gaduh élastisitas anu kuat, résistansi cimata, teu aya bocor samping, caket sareng nyaman. Éta aman sareng gampang dianggo, kuat sareng awét, henteu gampang goresan sareng pegat. Cai mibanda kakuatan tensile luhur sarta sensitipitas tactile leuwih. Éta kandel sareng kedap cai, rumus 100% énggal pikeun ningkatkeun kalembutan sareng kabugaran.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Sarung Latex Disposable

Sarung Latex Disposable

Kami nyayogikeun Sarung Tangan Lateks Disposable anu ngagaduhan otentik resmi, jaminan kualitas, presisi anu saé, teu aya bocor samping, caket sareng nyaman, ningkatkeun rasa leungeun anu seukeut. Éta aman sareng gampang dianggo, kuat sareng awét, henteu gampang goresan sareng pegat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Pamariksaan Médis Disposable

Pamariksaan Médis Disposable

Kami nyayogikeun pamariksaan médis Disposable anu gaduh akurasi anu saé, teu aya bocor samping, caket sareng nyaman, ningkatkeun rasa leungeun anu seukeut. Éta kuat sareng awét, henteu gampang goresan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Disposable kanyamanan Pakem sarung Nitrile

Disposable kanyamanan Pakem sarung Nitrile

Kami nyayogikeun sarung tangan nitrile genggeman kanyamanan anu tiasa dianggo anu henteu bocor tina bahan penyegel. Ieu precision alus, teu leakage samping, caket sareng nyaman, ningkatkeun rarasaan leungeun seukeut.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Sarung Tangan Nitrile Steril

Sarung Tangan Nitrile Steril

Kami nyayogikeun sarung tangan nitrile Steril anu henteu bocor tina bahan penyegel. Ieu precision alus, teu leakage samping, caket sareng nyaman, ningkatkeun rarasaan leungeun seukeut.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Sarung Tangan Disposable pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Sarung Tangan Disposable pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Sarung Tangan Disposable kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.