Méja Pijat sareng Kursi

Pijat Méja jeung Kursi, pamakéan kakuatan rolling mékanis jeung gaya Tonjolan mékanis pikeun urut, urut jieunan bisa dredge nu meridian, sirkulasi getih, ngajaga kasaimbangan Yin jeung Yang awak, jadi urut bisa ngarasakeun rélaxasi otot, sendi fléksibel, nyieun. jalma bungah, ngaleungitkeun kacapean, boga peran penting dina mastikeun kaséhatan fisik.
Méja Pijat sareng Kursi tiasa ngajantenkeun sirkulasi getih lancar, ningkatkeun nyeri tonggong sareng nyegah panyakit, ningkatkeun kualitas sare, ngaleungitkeun kacapean, ningkatkeun sikep sareng olahraga awak anu séhat.
Meja Pijat sareng Kursi Prinsipna nyaéta ngagunakeun gaya rolling mékanis sareng gaya mékanis tina Tonjolan pikeun urut, urut jieunan bisa dredge meridians, meunang sirkulasi getih, pikeun ngajaga kasaimbangan awak Yin jeung Yang, jadi sanggeus urut bisa ngarasakeun otot bersantai, fléksibel. sendi, energizing, ngaleungitkeun kacapean, maénkeun peran penting pikeun mastikeun kaséhatan awak.
Méja Pijat sareng Prinsip Kerja Kursi di 2014, pasar umumna ku ngagunakeun mesin sareng gaya gulung pikeun ngompa tekanan gas tina urut ékstrusi, ngagunakeun urut tiruan tiruan ieu tiasa ngeruk meridian, nampi sirkulasi getih, pikeun ngajaga kasaimbangan awak. Yin jeung Yang, bisa ngarasakeun otot bersantai sanggeus urut, sendi fléksibel, energizing, ngaleungitkeun kacapean.
View as  
 
Awak pinuh Shiatsu Electric Portabel Pijat Kursi

Awak pinuh Shiatsu Electric Portabel Pijat Kursi

Korsi pijat portabel listrik shiatsu awak pinuh nyaéta korsi urut listrik multi-fungsi, panti urut, salon kageulisan, klub urut awak, klub perawatan kaséhatan, SPA sareng tempat-tempat sanés salah sahiji perabot umum, desain strukturna anu unik ngabantosan ngurut awak dina. prosés sagala rupa sudut, syarat azimuth, gampang pikeun technicians mun beroperasi sasuai.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Beauty Nail Salon Foot Spa Kursi

Beauty Nail Salon Foot Spa Kursi

Beauty Nail Salon Foot Spa Kursi nyaéta korsi urut listrik multi-fungsi, panti urut, salon kageulisan, klub urut awak, klub perawatan kaséhatan, SPA jeung tempat séjén salah sahiji parabot umum, desain struktural unik na mantuan pikeun urut awak dina. prosés sagala rupa sudut, syarat azimuth, gampang pikeun technicians mun beroperasi sasuai.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
4D Pijat Rélaxasi Ramo Pencét Kursi kalawan System Pemanasan

4D Pijat Rélaxasi Ramo Pencét Kursi kalawan System Pemanasan

4D urut rélaxasi ramo pencét korsi panangan kalayan sistem pemanasan nyaéta korsi urut listrik multi-fungsi, parlors urut, salon kageulisan, klub urut awak, klub kasehatan, SPA jeung tempat séjén salah sahiji parabot umum, desain struktural unik na mantuan pikeun urut nu. awak dina prosés sagala rupa sudut, syarat azimuth, gampang pikeun technicians mun beroperasi sasuai.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
4D Zero Gravitasi Listrik Dipanaskeun Korsi Pijat Awak Full

4D Zero Gravitasi Listrik Dipanaskeun Korsi Pijat Awak Full

4D Zero Gravity Electric Heated Full Body Massage Chair mangrupikeun korsi urut listrik multi-fungsi, panti urut, salon kageulisan, klub urut awak, klub perawatan kaséhatan, SPA sareng tempat-tempat sanés salah sahiji perabot umum, desain strukturna anu unik ngabantosan urut. awak dina prosés sagala rupa sudut, syarat azimuth, gampang pikeun technicians mun beroperasi sasuai.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Méja Terapi Pijat

Méja Terapi Pijat

Méja terapi pijat nyaéta méja urut listrik multi-fungsi, panti urut, salon kageulisan, klub urut awak, klub perawatan kaséhatan, SPA sareng tempat-tempat sanés salah sahiji jati umum, desain strukturna anu unik ngabantosan urut awak dina prosés rupa-rupa. sudut, syarat azimuth, gampang pikeun technicians mun beroperasi sasuai.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Ergonomic Adjustable Spa Pijat Pedicure Stool Kursi

Ergonomic Adjustable Spa Pijat Pedicure Stool Kursi

Ergonomic Adjustable Spa Massage Pedicure Stool Chair nyaéta korsi urut listrik multi-fungsi, panti urut, salon kageulisan, klub urut awak, klub kasehatan, SPA jeung tempat séjén salah sahiji parabot umum, desain struktural unik na mantuan pikeun urut awak dina. prosés sagala rupa sudut, syarat azimuth, gampang pikeun technicians mun beroperasi sasuai.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Méja Pijat sareng Kursi pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Méja Pijat sareng Kursi pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Méja Pijat sareng Kursi kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.