Topeng Pelindung Bedah Disposable
  • Topeng Pelindung Bedah Disposable - 0 Topeng Pelindung Bedah Disposable - 0
  • Topeng Pelindung Bedah Disposable - 1 Topeng Pelindung Bedah Disposable - 1
  • Topeng Pelindung Bedah Disposable - 2 Topeng Pelindung Bedah Disposable - 2
  • Topeng Pelindung Bedah Disposable - 3 Topeng Pelindung Bedah Disposable - 3
  • Topeng Pelindung Bedah Disposable - 4 Topeng Pelindung Bedah Disposable - 4
  • Topeng Pelindung Bedah Disposable - 5 Topeng Pelindung Bedah Disposable - 5

Topeng Pelindung Bedah Disposable

Topeng Pelindung Bedah Disposable diwangun ku lapisan permukaan, lapisan tengah, lapisan handap, sabuk topéng sareng klip irung. Bahan permukaan nyaéta lawon spunbonded polipropilén, bahan lapisan tengah nyaéta lawon saringan polipropilén ngalembereh-ditiup anu dilakukeun ku prosés spinneret polipropilén, bahan handap nyaéta lawon spunbonded polipropilén, sabuk topéng dirajut ku benang poliéster sareng sajumlah benang spandex, sareng klip irung dijieunna tina polipropilén nu bisa ngagulung sarta ngawangun.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

1. Perkenalan Produk Topeng Pelindung Bedah Disposable

Henteu aya partikel Topeng non-anyaman pikeun barang sakali

Topeng jeung 100% brand anyar jeung kualitas luhur, sasak irung jeung strip aluminium bisa dibereskeun peran.

2. Parameter Produk (Spésifikasi) Topeng Pelindung Bedah Disposable

Tipe Headloop
Tempat Asalna Cina
Fujian
Ngaran Brand Bailikind
Wangun Melu-datar atawa Kukupu
Fitur Irung bar adaptable, hypoallergenic
Aplikasi Perlindungan Pernafasan Pribadi, Konstruksi, pertambangan, tékstil
Bungkusan 50pcs / kotak, 20boxes / ctn atanapi sakumaha dipénta
MOQ 5000
Logo OEM / ODM
Pangiriman 2 dinten atanapi gumantung kana kuantitas

3. Fitur Produk Jeung Aplikasi tina Masker Pelindung Bedah Disposable

Paké rentang: nu médis, farmasi, tékstil, operator kamar bersih, pamakéan outdoor pikeun prvent, masker Ngahindarkeun inféksi batuk tiis, ogé bisa dipaké pikeun ngalakukeun produk sapopoé.

Kaunggulan: ventilasi, lebu jeung baktéri filter Bahan, perméabilitas téh alus, nyieun perlakuan purifikasi relevan.

lawon non-anyaman & Meltblown lapisan filiter Masker spésifikasi: tilu lapisan

4. Rincian Produk Topeng Pelindung Bedah Disposable

5. Pausahaan

Sertifikasi Perusahaan

Profil Perusahaan

Pameran Perusahaan

6. Ngirimkeun, Ngirim sareng Ngalayanan Topeng Pelindung Bedah Disposable

Métode Pangiriman Sarat pengiriman barang Daérah
Nganyatakeun TNT / FEDEX / DHL / UPS Sadaya Nagara
Laut FOB / CIF / CFR / DDU Sadaya Nagara
Kareta api DDP, T/T Nagara Éropa
Samudra + Express DDP, T/T Nagara Éropa / AS / Kanada / Australia / Asia Tenggara / Wétan Tengah

7. FAQ ngeunaan Masker Pelindung Bedah Disposable

Q1.Are anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A:Both.We geus di widang ieu leuwih ti 7years.With produk kualitas punjul jeung harga kalapa, urang tulus miharep pikeun ngembangkeun bisnis saling-mangpaatna jeung konsumén urang sakuliah dunya.


Q2. Naon istilah pembayaran anjeun?

A: T/T, L/C, D/A, D/P jeung saterusna.


Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU jeung saterusna.


Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun Topeng Pelindung Bedah Disposable?

A: Biasana, éta bakal nyandak 15 nepi ka 30 poé sanggeus narima deposit Waktu pangiriman husus gumantung kana item jeung

kuantitas pesenan anjeun.


Q5. Dupi anjeun ngatur produksi nurutkeun sampel?

A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.


Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?

A: Lamun kuantitas leutik, sampel bakal bébas, tapi konsumén kudu mayar ongkos kurir.


Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?

A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman.


Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

A: Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan; sarta kami hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan sareng maranehna.

panas Tags: Topeng Pelindung Bedah Disposable, Cina, Grosir, Disesuaikeun, Pemasok, Pabrik, Di Saham, Panganyarna, Daptar Harga, Kutipan, CE

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.