Perban médis

Perban Médis mangrupikeun perban kasa anu dianggo pikeun ngabantosan tatu atanapi daérah anu kapangaruhan. Aranjeunna suplai médis umum. Aya seueur jinis sareng metode perban.
Perban Médis digunakeun pikeun ngalereskeun sareng ngajagi situs operasi atanapi tatu anu dipikabutuh pikeun bedah. Pangbasajanna nyaéta pita héd tunggal, dijieunna tina kasa atawa katun, pikeun extremities, buntut, sirah, dada jeung beuteung. Bandages mangrupakeun rupa-rupa wangun bandages dijieun nurutkeun bagian jeung wangun. Bahanna nyaéta katun ganda, kalayan katun tina ketebalan anu béda-béda diapit antara aranjeunna. Jalur lawon ngurilingan aranjeunna pikeun diikat sareng diikat, sapertos perban panon, perban pinggang, perban hareup, perban beuteung sareng perban Withers. Perban khusus dianggo pikeun fiksasi anggota awak sareng sendi.
Perban médis, perban elastis wrinkle, perban elastis amylen, perban elastis PBT jeung lawon katun anyaman ujung perban, viscose moyok perban.
Perban médis ogé katelah pita tunggal, aya katun, kasa sareng pita elastis tilu rupa, dumasar kana bagian-bagian anu béda tina pita, aya nami di handap ieu.
View as  
 
Perban Triangular

Perban Triangular

Aya dua rupa perban elastis anu kami sebut, hiji nyaéta perban elastis sareng klip, sareng anu sanésna nyaéta Perban Triangular, disebut ogé perban elastis timer napel. Peran perban elastis timer napel utamana pikeun bandaging éksternal sarta fiksasi. Sajaba ti éta, ogé bisa dipaké pikeun jalma olahraga biasa. Produk dibungkus dina pigeulang, ankle sareng tempat-tempat sanés, anu tiasa maénkeun peran pelindung anu tangtu.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Elastis bolong perban

Elastis bolong perban

Aya dua jinis bandages elastis anu kami sebut, hiji nyaéta bandage elastis sareng klip, sareng anu sanésna nyaéta bandage elastis bolong, ogé disebut bandage elastis timer napel. Peran perban elastis timer napel utamana pikeun bandaging éksternal sarta fiksasi. Sajaba ti éta, ogé bisa dipaké pikeun jalma olahraga biasa. Produk dibungkus dina pigeulang, ankle sareng tempat-tempat sanés, anu tiasa maénkeun peran pelindung anu tangtu.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Spandex wrinkle perban

Spandex wrinkle perban

Aya dua rupa perban elastis anu kami sebut, hiji nyaéta perban elastis sareng klip, sareng anu sanésna nyaéta Perban Spandex Wrinkle, ogé disebut perban elastis timer napel. Peran perban elastis timer napel utamana pikeun bandaging éksternal sarta fiksasi. Sajaba ti éta, ogé bisa dipaké pikeun jalma olahraga biasa. Produk dibungkus dina pigeulang, ankle sareng tempat-tempat sanés, anu tiasa maénkeun peran pelindung anu tangtu.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Perban kerut

Perban kerut

Aya dua jinis bandages elastis anu kami sebut, hiji nyaéta bandage elastis sareng klip, sareng anu sanésna nyaéta Wrinkle Bandage, disebut ogé bandage elastis timer napel. Peran perban elastis timer napel utamana pikeun bandaging éksternal sarta fiksasi. Sajaba ti éta, ogé bisa dipaké pikeun jalma olahraga biasa. Produk dibungkus dina pigeulang, ankle sareng tempat-tempat sanés, anu tiasa maénkeun peran pelindung anu tangtu.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Perban Komprési

Perban Komprési

Aya dua rupa perban elastis anu kami sebut, hiji nyaéta perban elastis sareng klip, sareng anu sanésna nyaéta Perban Komprési, disebut ogé perban élastis timer napel. Peran perban elastis timer napel utamana pikeun bandaging éksternal sarta fiksasi. Sajaba ti éta, ogé bisa dipaké pikeun jalma olahraga biasa. Produk dibungkus dina pigeulang, ankle sareng tempat-tempat sanés, anu tiasa maénkeun peran pelindung anu tangtu.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Perban polimér

Perban polimér

Aya dua rupa perban elastis anu kami sebut, hiji nyaéta perban elastis sareng klip, sareng anu sanésna nyaéta Perban Polimér, disebut ogé perban elastis timer napel. Peran perban elastis timer napel utamana pikeun bandaging éksternal sarta fiksasi. Sajaba ti éta, ogé bisa dipaké pikeun jalma olahraga biasa. Produk dibungkus dina pigeulang, ankle sareng tempat-tempat sanés, anu tiasa maénkeun peran pelindung anu tangtu.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Perban médis pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Perban médis pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Perban médis kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.