imah > Produk > Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal > Parabot Terapi Pernafasan

Parabot Terapi Pernafasan

Alat Terapi Pernafasan nujul ka pasien anu teu tiasa ngambekan sorangan pikeun ngalengkepan tindakan exhaling karbon dioksida sareng nyeuseup oksigén, dimana oksigén, alat fisik atanapi alat pernapasan buatan bakal dianggo pikeun pengobatan. Dina harti sempit, perawatan engapan nujul kana sakabeh proses perawatan médis fisik jeung méntal pikeun penderita sarta kulawarga maranéhanana nalika sabar teu bisa nyabut alat engapan jieunan samentara.
Alat Terapi Pernafasan mangrupikeun profési médis énggal, anu tugasna pikeun ngadiagnosa, ngubaran sareng ngarawat pasien anu kakurangan kardiopulmoner atanapi abnormalitas dina bimbingan dokter.
Parabot Terapi Pernafasan ngawengku penyediaan ventilasi jeung terapi oksigén pikeun penderita gering kritis; Anggo sareng ngawaskeun rupa-rupa gas médis; Rupa-rupa atomization jeung perlakuan aerosol jeung monitoring; resusitasi Cardiopulmonary sarta pamakéan sarta perawatan alat na; rehabilitasi pulmonal; Prosedur téknis anu sanés, sapertos analisa gas getih, ngawaskeun fungsi paru-paru, terapi kamar oksigén hiperbarik, jsb.
View as  
 
Pulse Oximeter

Pulse Oximeter

Pulse Oximeter: Indéks pangukuran utama oximeter nyaéta denyut nadi, jenuh oksigén sareng indéks perfusi (PI). Saturasi oksigén (SpO2 kanggo pondok) mangrupikeun salah sahiji data dasar anu penting dina ubar klinis. Saturasi oksigén getih nyaéta persentase volume O2 gabungan ka volume O2 gabungan dina total volume getih.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Topeng Oksigén

Topeng Oksigén

Topeng Oksigén: Topeng oksigén nyaéta alat anu mindahkeun oksigén tina bak ka bayah. Masker oksigén bisa dipaké pikeun nutupan irung jeung sungut (topeng oronasal) atawa sakabéh beungeut (topeng pinuh). Éta maénkeun peran penting dina mastikeun kaséhatan manusa sareng ngajagi kasalametan pilot sareng panumpang maskapai.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Oksigén régulator

Oksigén régulator

Regulator Oksigén: sénsor aliran utama, itungan aliran dua bagian, éta adopts téknologi nguji metrological panganyarna, ngawanohkeun transduser canggih asing, kristal cair tampilan karakter Cina, diaudit ku sababaraha insinyur senior jeung alat deteksi canggih, dirancang husus pikeun rumah sakit. jurusan pangukuran oksigén, direngsekeun ayeuna dina pangukuran aliran gangguan éléktromagnétik, Aliran leutik (lamun hiji jalma nyokot oksigén) teu bisa ngamimitian, atawa aliran badag teu bisa diukur. Kalawan rentang lega, precision tinggi, ukuranana kompak tur geulis, instalasi basajan tur merenah, euweuh gagalna mékanis, gampang maca, hirup layanan panjang, sarta loba fitur sejenna. Geus jadi bangsal rumah sakit, stasiun oksigén, chamber oksigén hyperbaric, pilihan pangalusna produk pangukuran......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Méter Aliran Oksigén sareng Regulator

Méter Aliran Oksigén sareng Regulator

Méter Aliran Oksigén sareng Regulator: sénsor aliran utama, itungan aliran dua bagian, éta ngadopsi téknologi tés métrologis panganyarna, ngawanohkeun transduser canggih asing, tampilan kristal cair karakter Cina, diaudit ku sababaraha insinyur senior sareng alat deteksi canggih, khususna. dirancang pikeun departemén rumah sakit pangukuran oksigén, direngsekeun dina hadir dina pangukuran aliran gangguan éléktromagnétik, Aliran leutik (lamun hiji jalma nyokot oksigén) teu bisa ngamimitian, atawa aliran badag teu bisa diukur. Kalawan rentang lega, precision tinggi, ukuranana kompak tur geulis, instalasi basajan tur merenah, euweuh gagalna mékanis, gampang maca, hirup layanan panjang, sarta loba fitur sejenna. Geus jadi bangsal rumah sakit, stasiun oksigén, chamber oksigén hyperbaric, pilihan......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Oxygenerator

Oxygenerator

Oxygenerator: Oksigén generator mangrupakeun jenis mesin pikeun ngahasilkeun oksigén. Prinsipna nyaéta ngagunakeun téknologi pamisahan hawa. Hawa mimiti dikomprés dina kapadetan anu luhur teras dipisahkeun dina suhu anu tangtu ku bédana titik kondensasi komponén hawa, teras dipisahkeun kana oksigén sareng nitrogén ku cara distilasi. Sacara umum, sabab dipaké pikeun produksi oksigén jadi jalma biasa disebut mesin oksigén. Kusabab oksigén sareng nitrogén seueur dianggo, generator oksigén seueur dianggo dina ékonomi nasional. Utamana dina metallurgy, industri kimia, minyak bumi, pertahanan nasional jeung industri lianna dipaké paling.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Ventilator médis

Ventilator médis

Ventilator Médis: Generator oksigén mangrupikeun jinis mesin pikeun ngahasilkeun oksigén. Prinsipna nyaéta ngagunakeun téknologi pamisahan hawa. Hawa mimiti dikomprés dina kapadetan anu luhur teras dipisahkeun dina suhu anu tangtu ku bédana titik kondensasi komponén hawa, teras dipisahkeun kana oksigén sareng nitrogén ku cara distilasi. Sacara umum, sabab dipaké pikeun produksi oksigén jadi jalma biasa disebut mesin oksigén. Kusabab oksigén sareng nitrogén seueur dianggo, generator oksigén seueur dianggo dina ékonomi nasional. Utamana dina metallurgy, industri kimia, minyak bumi, pertahanan nasional jeung industri lianna dipaké paling.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Parabot Terapi Pernafasan pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Parabot Terapi Pernafasan pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Parabot Terapi Pernafasan kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.