imah > Produk > Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal

Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal

Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal (peralatan médis) ngarujuk kana alat, alat, alat, bahan atanapi barang sanés anu dianggo dina awak manusa nyalira atanapi digabungkeun, kalebet parangkat lunak anu diperyogikeun. Aya tilu kategori alat médis, nyaéta alat diagnostik, alat terapi sareng alat bantu.

Fasilitas Rumah Sakit jeung Bangsal ti Bailikind kualitas dipercaya jeung rentang pinuh, kaasup asesoris ranjang rumah sakit, jati rumah sakit, suplai suntik jeung infus, alat-alat anesthesia jeung asesoris, produk terapi engapan, alat kamar operasi, detéktor kaséhatan jeung produk lianna.

Pamakéan ilmiah Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal mangrupikeun ukuran penting pikeun mastikeun kasalametan sareng kaséhatan pribadi urang. Baili Kant miara hirup jeung kaséhatan!
View as  
 
Monitor tekanan getih pigeulang nirkabel

Monitor tekanan getih pigeulang nirkabel

Monitor tekanan getih pigeulang nirkabel: Sistem sirkulasi nyaéta saluran dimana getih ngalir dina awak. Éta dibagi jadi dua bagian: sistem kardiovaskular sareng sistem limfatik. Sistem limfatik mangrupikeun alat bantu tina sistem vena. Sistem sirkulasi umum nyaéta sistem kardiovaskular.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Wireless Fat Analyzer

Wireless Fat Analyzer

Wireless Fat Analyzer: Alat ukur gajih nyaéta ngagunakeun metode impedansi bioelectrical, metode pangukuran non-invasif, dianggo pikeun ngaduga darajat obesitas manusa, pikeun ngadeteksi tingkat alat gajih awak manusa.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Tester Alkohol Pribadi sareng Profesional

Tester Alkohol Pribadi sareng Profesional

Tester Alkohol Pribadi sareng Profesional: Nalika sénsor gas henteu tiasa ngadeteksi alkohol, tingkat pin kalima anu ditambah ka A rendah. Nalika sensor gas ngadeteksi alkohol, lalawanan internal na jadi low, sahingga tingkat pin kalima tina A janten tinggi. A nyaéta pusher tampilan, nu boga 10 terminal kaluaran, sarta unggal terminal kaluaran bisa ngajalankeun A dioda-emitting lampu. The pusher tampilan A nangtukeun runtuyan cahaya dioda-emitting dioda nurutkeun tingkat pin 5th. Nu leuwih luhur kandungan alkohol, nu leuwih gede runtuyan cahaya tube sekundér. Lima led di luhur beureum, nunjukkeun yén aranjeunna ngaleuwihan tingkat aman. Lima led di handap ieu héjo, nunjukkeun tingkat aman teu leuwih ti 0,05% alkohol.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Monitor Laju Jantung

Monitor Laju Jantung

Monitor Detak Jantung: Méter denyut jantung dianggo pikeun nguji denyut jantung program, pikeun ningali upami tekanan darah anjeun, denyut jantung normal, sumping ka uji, ningali kumaha awak anjeun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Monitor Tekanan Darah Pigeulang Digital

Monitor Tekanan Darah Pigeulang Digital

Monitor Tekanan Darah Pigeulang Digital: Sistem sirkulasi nyaéta saluran dimana getih ngalir dina awak. Éta dibagi jadi dua bagian: sistem kardiovaskular sareng sistem limfatik. Sistem limfatik mangrupikeun alat bantu tina sistem vena. Sistem sirkulasi umum nyaéta sistem kardiovaskular.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Digital Fat Analyzer

Digital Fat Analyzer

Digital Fat Analyzer: Alat ukur gajih nyaéta ngagunakeun metode impedansi bioelectrical, metode pangukuran non-invasif, dianggo pikeun ngaduga darajat obesitas manusa, pikeun ngadeteksi tingkat alat gajih awak manusa.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.