imah > Produk > Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal > Parabot Anesthesia jeung Asesoris

Parabot Anesthesia jeung Asesoris

Alat sareng Asesoris Anesthesia anu dianggo dina anesthesia kedah dijaga dina kaayaan anu saé sareng diposisikan pikeun aksés gampang iraha waé. Kuantitas, kualitas sareng panyimpen obat-obatan kedah dipariksa sacara teratur, sareng obat-obatan anu beracun sareng adiktif kedah dijaga ku jalma-jalma khusus, sareng sistem pendaptaran panggunaan kedah ditetepkeun pikeun mastikeun nerapkeun sistem éta.
Alat sareng Asesoris Anesthesia anu dianggo dina anesthesia kedah dijaga dina kaayaan anu saé sareng diposisikan pikeun aksés gampang iraha waé. Kuantitas, kualitas sareng panyimpen obat-obatan kedah dipariksa sacara teratur, sareng obat-obatan anu kacida toksik sareng adiktif kedah dijaga ku jalma-jalma khusus, sareng sistem pendaptaran pamakean kedah ditetepkeun pikeun nerapkeun sistem éta.
Parabot sareng Asesoris Anesthesia kedah gaduh set lengkep alat-alat pertolongan cemas, kalebet sagala jinis obat-obatan pertolongan cemas, intubasi endotracheal sareng alat-alat aksesori, bronkoskop serat optik, alat pernapasan buatan, alat transfusi getih gancang, monitor ekg, alat pacu jantung sareng sagala jinis. tina monitor.
Anesthesia Equipment jeung Asesoris kudu bener disiapkeun, sarta pariksa naha pamakéan; Naha kapur alkali teu epektip, naha kit kabocoran disinfeksi parantos kadaluwarsa, naha kualitas sareng disinfeksi rupa-rupa katéter sareng ubar tiasa dipercaya, efisiensi alat nyeuseup sareng neundeun oksigén kedah dipariksa sacara saksama.
Alat Anesthesia sareng Asesoris pikeun pamariksaan khusus sapertos gas getih sareng éléktrolit sérum, alatna kedah dikalibrasi sateuacan anesthesia supados tiasa dianggo iraha waé.
Alat sareng Asesoris Anesthesia, sapertos ngukur tekanan vena sentral, tekanan langsung intraarterial, tekanan arteri pulmonal, tekanan kapilér pulmonal sareng kaluaran jantung, alat sareng instrumen anu relevan kedah disiapkeun.
View as  
 
Oropharyngeal Airway

Oropharyngeal Airway

The Oropharyngeal Airway biasana dijieun tina karét atawa plastik, atawa logam atawa bahan elastis lianna. Saluran udara oropharyngeal anu biasa dianggo nyaéta tabung plastik oval kalayan bentuk "S", kalebet flange, bantal dental sareng bagian pharynx anu melengkung.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Topeng Laring

Topeng Laring

Topeng saluran napas Laryngeal cocog pikeun pasien anu ngalaman anesthesia atanapi sedasi ubar sareng pikeun pasien anu meryogikeun dukungan ventilasi jieunan anu urgent nalika bantosan heula sareng resusitasi pikeun ngahontal jalan napas anu lancar. Ieu invented in 1983 ku Dr ---- Archie Brain, hiji anesthesiologist di Inggris. Topeng laring utamana diwangun ku sarung, intubasi topéng laring, nunjukkeun balon, tabung ngecas, mesin tungtung gabungan sareng klep ngecas.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Intubasi Endotracheal

Intubasi Endotracheal

Intubasi Endotracheal mangrupikeun metode pikeun nempatkeun katéter endotrakeal khusus kana trakea atanapi bronkus ngalangkungan rongga lisan atanapi rongga nasal sareng glotis, anu nyayogikeun kaayaan anu pangsaéna pikeun patentness jalan napas, ventilasi sareng suplai oksigén, nyeuseup jalan napas sareng saterasna. Ieu mangrupikeun ukuran penting pikeun nyalametkeun pasien anu disfungsi engapan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Mesin Anesthesia

Mesin Anesthesia

Mesin Anesthesia ngaliwatan sirkuit mékanis kana ubar keur ngabius kana alveoli sabar, formasi tekanan parsial gas ubar keur ngabius, disebarkeun kana getih, sistim saraf pusat langsung pangaruh inhibitory, sahingga ngahasilkeun efek anesthesia umum. Mesin Anesthesia milik alat anesthesia semi-buka. Ieu utamana diwangun ku tank évaporasi anesthesia, flowmeter, tilepan bellows ventilator, circuit engapan (kaasup nyeuseup na expiratory valves saarah jeung kantong hawa manual), pipe corrugated sareng komponenana lianna.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Mesin Anestesia Alat Médis

Mesin Anestesia Alat Médis

Mesin Anestesia Alat Médis nyaéta mesin pernapasan jieunan anu mawa obat bius langsung kana awak pasien. Anesthesiologist tiasa ngontrol jumlah bius dina awak pasien, nyaluyukeun jerona anesthesia, sareng mesin nunjukkeun eusi oksigén sareng konsentrasi karbon dioksida dina awak pasien.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
<1>
Kami gaduh Parabot Anesthesia jeung Asesoris pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Parabot Anesthesia jeung Asesoris pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Parabot Anesthesia jeung Asesoris kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.