imah > Produk > Parabot Rumah Sakit > Incontinence sarta Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Incontinence sarta Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Incontinence and Health Care mangrupikeun élmu terapan, dibagi kana asuhan bumi sareng asuhan anu dibayar. Kaperawatan kudu dibayar luyu jeung kamentrian kaséhatan, nasional WeiJianWei, departemén administrasi médis handapeun dibekelan relevan tina hukum jeung peraturan pikeun ngalakonan program asuhan pakait, diatur jeung boga tujuan, rencanana pikeun ngalengkepan yayasan atawa perawatan asuhan rutin, observasi. ngartos dasar beurat awak sabar, nurutkeun data, atawa ménta parobahan kaayaan ngawaskeun kasakit cocog dokter réngsé perlakuan pikeun sabar, Nguatkeun inspeksi infusion jeung atikan, perlakuan timely of sengketa médis, pikeun nyegah lumangsungna kacilakaan médis. Tanda-tanda vital pasien kritis diawaskeun, spésimén dikumpulkeun, beurat sareng gizi dikumpulkeun sareng dianalisis sacara teratur, sareng kahirupan sapopoe pasien, kagiatan sapopoé, pangobatan sareng kaamanan diurus tina aspék fisiologis, psikologis, sosial, budaya sareng spiritual. Upami pasien infark miokard tiasa ditingalikeun: fisiologis - nyeri, dada frowsty, sesak napas; Psikologis - sieun, sieun; Idéologis jeung budaya - darajat timer pangaweruh jeung pamahaman pangaweruh kasakit; Spiritual - hargana sareng dihormat ku perawat sareng dokter.
Kusabab perlakuan kasakit psychosomatic sarta hasilna jeung faktor psychosocial leuwih raket, kaayaan emosi sabar sarta parobahan psikologis langsung mangaruhan pangaruh perlakuan kasakit jeung gelar rehabilitasi, kituna, kasakit psychosomatic asuhan psikologi hususna penting. Tujuan utama Incontinence sareng Perawatan Kaséhatan nyaéta:
1. Ngabantosan pasien tina panyakit tegangan, kahariwang, pesimis, depresi sareng émosi sanésna, ningkatkeun kapercayaan pikeun ngatasi panyakit.
2. Atikan kaséhatan bener jeung timely mantuan penderita adaptasi jeung kalungguhan anyar jeung lingkungan inpatient pas mungkin.
3. Mantuan penderita ngadegkeun hubungan interpersonal anyar, utamana hubungan dokter-pasien, pikeun adaptasi jeung lingkungan sosial anyar.
Nalika hiji jalma gering, peranna di masarakat robah. Salaku hasil tina peran dadakan tina sabar ogé parobahan lingkungan hirup, hubungan interpersonal, sabar mindeng hésé adaptasi jeung dadakan, bakal aya sababaraha masalah psikologis, nu merlukeun asuhan psikologis, pikeun mantuan sabar pikeun nyiptakeun kaayaan psikologis pangalusna kondusif pikeun pengobatan sarta rehabilitasi. asuhan psikologis henteu ngan kondusif pikeun rehabilitasi sabar, tapi ogé ngaliwatan palaksanaan asuhan sakabéh sabar, ngaronjatkeun éfék asuhan. Ogé mangpaat pikeun ngaronjatkeun éfék perlakuan klinis, ku kituna penderita cageur geura-giru.
View as  
 
Kantong kolektor cikiih silikon pikeun manula

Kantong kolektor cikiih silikon pikeun manula

Kantong Kolektor Kemih Silikon pikeun Sepuh: Kemih dihubungkeun sareng kantong cikiih anu didamel tina plastik, katéter plastik, kantong katéter lateks, Objék FleksibelPaké: pikeun incontinence kemih, stroke, hemiplegia. Cacad, rehabilitasi pasca operasi, ambulatory atanapi gumantung sareng grup sanésna nganggoGaya Kategori: modél lalaki sareng awéwé

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kantong kolektor cikiih silikon pikeun awéwé

Kantong kolektor cikiih silikon pikeun awéwé

Kantong Kolektor Kemih Silikon pikeun Awéwé: Kemih dihubungkeun sareng kantong cikiih anu didamel tina plastik, katéter plastik, kantong katéter lateks, Objék FleksibelPaké: pikeun incontinence kemih, stroke, hemiplegia. Cacad, rehabilitasi pasca operasi, ambulatory atanapi gumantung sareng grup sanésna nganggoGaya Kategori: modél lalaki sareng awéwé

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kantong Urinal Lalaki anu tiasa dianggo deui

Kantong Urinal Lalaki anu tiasa dianggo deui

Kantong Urinal Lalaki anu tiasa dianggo deui: Kemih dihubungkeun sareng kantong cikiih anu didamel tina plastik, katéter plastik, kantong katéter lateks, Objék FleksibelPaké: pikeun incontinence kemih, stroke, hemiplegia. Cacad, rehabilitasi pasca operasi, ambulatory atanapi gumantung sareng grup sanésna nganggoGaya Kategori: modél lalaki sareng awéwé

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Silicone cikiih kolektor Kantong

Médis Silicone cikiih kolektor Kantong

Kantong Kolektor Kemih Silikon Médis: Kemih dihubungkeun sareng kantong cikiih anu didamel tina plastik, katéter plastik, kantong katéter lateks, FleksibelPaké objék: pikeun incontinence kemih, stroke, hemiplegia. Cacad, rehabilitasi pasca operasi, ambulatory atanapi gumantung sareng grup sanésna nganggoGaya Kategori: modél lalaki sareng awéwé

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Silicone cikiih kolektor Kantong pikeun Lalaki

Médis Silicone cikiih kolektor Kantong pikeun Lalaki

Kantong Kolektor Kemih Silikon Médis pikeun Lalaki: Kemih dihubungkeun sareng kantong cikiih anu didamel tina plastik, katéter plastik, kantong katéter lateks, Objék FleksibelPaké: pikeun incontinence kemih, stroke, hemiplegia. Cacad, rehabilitasi pasca operasi, ambulatory atanapi gumantung sareng grup sanésna nganggoGaya Kategori: modél lalaki sareng awéwé

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Silicone Koléktor cikiih Kantong

Silicone Koléktor cikiih Kantong

Kantong Kolektor Kemih Silikon: Numutkeun ciri fisiologis pasién jalu sareng awéwé, aya opat jinis urinator, nyaéta kantong plastik disposable urinators pikeun lalaki, urinators silika gél wearable pikeun awéwé sarta urinators darurat tekanan négatip pikeun ranjang. Pikeun sagala jinis hydrocephalus, tatu craniocerebral parna, burut cerebral sanggeus koma pikun, penderita vegetative, hemiparalysis, rupa-rupa periode recovery trauma otak parna, bed wetting jangka panjang, incontinence kemih, narekahan, diabetes insipidus, mimiti inféksi saluran kemih kalawan tanda abnormal. uteuk jeung saraf dipaké sapopoé jeung ranjang.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Incontinence sarta Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Incontinence sarta Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Incontinence sarta Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.