Alat Uji Kaséhatan

Alat Uji Kaséhatan nyaéta anu ngawaskeun denyut jantung, denyut nadi atanapi data latihan anu sanés, bahkan tiasa nganggo alat sensing éléktronik ieu pikeun ngumpulkeun indikator fisik, denyut jantung, tekanan darah sareng data sanésna.
Alat Uji Kaséhatan, pamekaran alat-alat portabel parantos ayunan dina taun-taun ayeuna, sareng langkung seueur produk anu laun-laun asup kana kahirupan masarakat. Numutkeun kana survey, awal taun 2015, ukuran pasar alat médis portabel di Cina parantos ngahontal 1,19 milyar yuan.
Kaséhatan Testing Instrumen kudu mawa pencegahan kasakit, gaya hirup, kayaning kaséhatan olahraga, ngawas lingkungan, jsb) hidayah kuantitatif, ngawas kaséhatan sarta asuhan extension sarta silih pelengkap, duanana di jero sarta luar rumah sakit jeung sagala jinis calakan. aksés konektipitas alat sareng Bridges, tapi ayeuna, perawatan médis portabel masih ngawaskeun gerakan dasar ogé sajumlah leutik akuisisi data kaséhatan sareng ngolah tahap primér.
Alat Uji Kaséhatan nyaéta kumaha akurat alat ieu. Seueur dokter ogé naroskeun data ngeunaan alat e-health konsumen. Seueur alat konsumen ngan ukur inpormasi anu akurat sareng dipercaya, tapi henteu nyumponan kriteria diagnostik klinis atanapi spidol bantu. Anjeun tiasa gaduh aksés kana data kaséhatan anjeun, tapi bakal dokter anu ngahadiran leres-leres percanten sareng ngagunakeunana tanpa ragu?
Alat Uji Kaséhatan ngagaduhan seueur faktor anu mangaruhan katepatan pangukuran. Salian katepatan tina chip anu digunakeun dina alat-alat, algoritma pamrosésan data, struktur produk, kontrol kasalahan dina prosés produksi, padika pamakean pangguna sareng lingkungan bakal mangaruhan sacara serius katepatan pangukuran ahir. .
View as  
 
Monitor tekanan getih pigeulang nirkabel

Monitor tekanan getih pigeulang nirkabel

Monitor tekanan getih pigeulang nirkabel: Sistem sirkulasi nyaéta saluran dimana getih ngalir dina awak. Éta dibagi jadi dua bagian: sistem kardiovaskular sareng sistem limfatik. Sistem limfatik mangrupikeun alat bantu tina sistem vena. Sistem sirkulasi umum nyaéta sistem kardiovaskular.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Wireless Fat Analyzer

Wireless Fat Analyzer

Wireless Fat Analyzer: Alat ukur gajih nyaéta ngagunakeun metode impedansi bioelectrical, metode pangukuran non-invasif, dianggo pikeun ngaduga darajat obesitas manusa, pikeun ngadeteksi tingkat alat gajih awak manusa.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Tester Alkohol Pribadi sareng Profesional

Tester Alkohol Pribadi sareng Profesional

Tester Alkohol Pribadi sareng Profesional: Nalika sénsor gas henteu tiasa ngadeteksi alkohol, tingkat pin kalima anu ditambah ka A rendah. Nalika sensor gas ngadeteksi alkohol, lalawanan internal na jadi low, sahingga tingkat pin kalima tina A janten tinggi. A nyaéta pusher tampilan, nu boga 10 terminal kaluaran, sarta unggal terminal kaluaran bisa ngajalankeun A dioda-emitting lampu. The pusher tampilan A nangtukeun runtuyan cahaya dioda-emitting dioda nurutkeun tingkat pin 5th. Nu leuwih luhur kandungan alkohol, nu leuwih gede runtuyan cahaya tube sekundér. Lima led di luhur beureum, nunjukkeun yén aranjeunna ngaleuwihan tingkat aman. Lima led di handap ieu héjo, nunjukkeun tingkat aman teu leuwih ti 0,05% alkohol.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Monitor Laju Jantung

Monitor Laju Jantung

Monitor Detak Jantung: Méter denyut jantung dianggo pikeun nguji denyut jantung program, pikeun ningali upami tekanan darah anjeun, denyut jantung normal, sumping ka uji, ningali kumaha awak anjeun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Monitor Tekanan Darah Pigeulang Digital

Monitor Tekanan Darah Pigeulang Digital

Monitor Tekanan Darah Pigeulang Digital: Sistem sirkulasi nyaéta saluran dimana getih ngalir dina awak. Éta dibagi jadi dua bagian: sistem kardiovaskular sareng sistem limfatik. Sistem limfatik mangrupikeun alat bantu tina sistem vena. Sistem sirkulasi umum nyaéta sistem kardiovaskular.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Digital Fat Analyzer

Digital Fat Analyzer

Digital Fat Analyzer: Alat ukur gajih nyaéta ngagunakeun metode impedansi bioelectrical, metode pangukuran non-invasif, dianggo pikeun ngaduga darajat obesitas manusa, pikeun ngadeteksi tingkat alat gajih awak manusa.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Alat Uji Kaséhatan pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Alat Uji Kaséhatan pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Alat Uji Kaséhatan kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.