imah > Produk > Kaséhatan jeung Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan > Perawatan Pribadi sareng Alat Kaséhatan

Perawatan Pribadi sareng Alat Kaséhatan

Perawatan Pribadi sareng Alat Kaséhatan mangrupikeun istilah populér pikeun tuangeun kaséhatan. Gb16740-97 "Kaséhatan (fungsi) standar umum pangan" artikel 3.1 dahareun kaséhatan dihartikeun salaku: "kaséhatan (fungsi) dahareun mangrupakeun jenis kadaharan, boga ciri umum tina dahareun umum, bisa nyaluyukeun fungsi awak manusa, cocog. pikeun jalma husus dahar, tapi teu keur kaperluan ngubaran kasakit.Ku alatan éta, dina publisitas produk, moal aya efisiensi, tingkat kasuksésan jeung kecap patali lianna. .
Perawatan Pribadi sareng Alat Kaséhatan umumna disebut Suplemén Diét di daratan Cina sareng di daérah sanés.
Perawatan Pribadi sareng Alat Kaséhatan ngandung sajumlah komponén anu épéktip, tiasa nyaluyukeun fungsi awak manusa, kalayan épék khusus, cocog pikeun kelompok jalma khusus. Kadaharan umum henteu ngagaduhan fungsi anu khusus, henteu aya kelompok khusus jalma anu tuangeun.
Perawatan Pribadi sareng Alat Kaséhatan henteu tiasa langsung dianggo pikeun ngubaran panyakit, éta mangrupikeun régulator mékanisme awak manusa, suplemén gizi. Narkoba dianggo langsung pikeun ngubaran panyakit.
View as  
 
Kesang Pad

Kesang Pad

The Sweat Pad patali jeung kesang nyerep Pad pikeun awak manusa, milik widang téknis kesang nyerep Pad. Éta struktur layered, struktur layered deukeut sisi kulit manusa pikeun lawon non-anyaman hidrofilik, deukeut sisi baju pikeun lawon non-anyaman cai-tahan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Ukuran Besar Tepung Pelangi Vent Ball

Ukuran Besar Tepung Pelangi Vent Ball

Ukuran badag tepung katumbiri curhat bal nyaéta bal leutik nu mantuan ngagentos stress ku exercising otot dina leungeun. Kanyataanna, jenis ieu alat teu kudu kasampak kawas bal, sarta rupa-rupa wangun bisa kapanggih dina pasaran. Fitur pangdefiniskeun utamina nyaéta yén éta pas kana panangan sareng malleable, ngamungkinkeun pangguna pikeun squeeze sareng deform nganggo bal tekanan bari masihan résistansi pikeun maksa otot leungeun pikeun jalan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Non-toksik TPR Warna Ngarobah Stress Ball kalawan Logo Adat

Non-toksik TPR Warna Ngarobah Stress Ball kalawan Logo Adat

Non-toksik TPR Warna Ngarobah Stress Ball Jeung Logo Adat nyaéta bal leutik nu mantuan ngagentos stress ku exercising otot dina leungeun. Kanyataanna, jenis ieu alat teu kudu kasampak kawas bal, sarta rupa-rupa wangun bisa kapanggih dina pasaran. Fitur pangdefiniskeun utamina nyaéta yén éta pas kana panangan sareng malleable, ngamungkinkeun pangguna pikeun squeeze sareng deform nganggo bal tekanan bari masihan résistansi pikeun maksa otot leungeun pikeun jalan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Mesin Saré Noise Bodas sareng 7 Lampu Led Engapan

Mesin Saré Noise Bodas sareng 7 Lampu Led Engapan

Mesin Saré Noise Bodas sareng 7 Lampu Led Breathing parantos ngembangkeun téknologi anu ngarangsang saraf dina uteuk pikeun nyorong jalma kana bobo jero. Ku stimulasi saraf ieu ku pulsa magnét bahaya, otak ngahasilkeun "gelombang slow" nu mantuan jalma ragrag kana sare jero. Élmuwan parantos ngawangun mesin bobo pikeun ngeureunkeun jaman insomnia. Mesin sare kepompong dirancang sapanjang prosés bobo anu saé. kurva na sampurna pikeun naps.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Merenah tilepan Mini Personal uap Sauna pikeun Home Paké

Merenah tilepan Mini Personal uap Sauna pikeun Home Paké

Merenah tilepan Mini Personal uap Sauna Pikeun Digunakeun Imah disebut oge kamar uap kesang, asalna di Finlandia, kaasup kamar uap garing sarta kamar uap baseuh, tapi jalma biasana nyebutkeun kamar sauna nyaeta kamar uap garing, kamar uap nyaeta kamar uap baseuh. Sauna tradisional nyaéta ngagunakeun batu mineral anu ngaduruk, tuang cai pikeun ngahasilkeun uap di luhur, sareng modern nyaéta ngagunakeun infra red jauh sareng anion pikeun ngahontal pangaruh sauna, kamar sauna ngagaduhan rupa-rupa épék sapertos ngirangan beurat, ngaluarkeun racun, rematik. , dinikmati ku konsumen.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
25cm Tekanan Ledakan Buktina Bola Yoga

25cm Tekanan Ledakan Buktina Bola Yoga

25cm Tekanan Ledakan Buktina Bola Yoga tiasa dianggo pikeun tetep pas. Ieu disebut bal latihan jeung bal karét bisa tahan nepi ka 400kg tekanan. Bola kabugaran mangrupikeun gerakan kabugaran olahraga anu énggal, menarik, khusus, ayeuna bal kabugaran ngalaksanakeun gerakan ieu kalayan épék anu pikaresepeun, laun, aman, écés, khususna ku ni'mat awéwé kota.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Perawatan Pribadi sareng Alat Kaséhatan pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Perawatan Pribadi sareng Alat Kaséhatan pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Perawatan Pribadi sareng Alat Kaséhatan kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.