imah > Produk > Tés Médis > Rapid Test Kit

Rapid Test Kit

Rapid Test Kit mangrupikeun kotak anu ngandung réagen kimia pikeun ngadeteksi komponén kimia, résidu ubar, sareng jinis virus. Rumah sakit umum, perusahaan farmasi pikeun dianggo.
Nalika nganggo éta, anjeun kedah mésér kit ékstraksi khusus dumasar kana kabutuhan ékspérimén anjeun nyalira. Upami éta sanés kit khusus, RNA tiasa diekstrak, tapi kualitas sareng integritasna henteu tiasa dijamin. Hasil rT-PCR, Northern blot, Dot blot, Nyata waktu RT PCR, analisis chip, screening polyA, tarjamahan in vitro, analisis panyalindungan RNase, kloning molekular jeung percobaan saterusna séjén kapangaruhan.
Harga Kit Rapid Test anu diimpor luhur, biaya ékspérimén tunggal teuing tinggi, henteu kedah mésér percobaan kalayan syarat akurasi anu rendah, sareng siklus pesenan panjang (upami teu aya barang domestik, kedah dikirimkeun. ti luar nagari, bakal ngadagoan lila). Percobaan ékstraksi biasa kalawan kit domestik cukup, hargana teu luhur, dasarna sakuliah titik, ongkos-éféktif.
Tangtosna, dina hal Rapid Test Kit, éfék ékstraksi kit henteu merta saé pisan. Kanyataanna, sababaraha métode ékstraksi RNA klasik, kayaning TRIZOL, EDTA, jeung sajabana, oge pohara alus, tapi kit téh merenah ngagunakeun, sarta metoda klasik leuwih kompleks.
View as  
 
Kit Antibodi Emas Koloid Covid-2019 Igm Igg Kit Uji Antigén Rapid

Kit Antibodi Emas Koloid Covid-2019 Igm Igg Kit Uji Antigén Rapid

Metode ELISA (Covid-2019 Colloidal Gold Antibody Kit IgM Igg Rapid Antigen Test Kit) dumasar kana réaksi antibodi dina sampel anu diuji sareng antigén anu diserep dina permukaan polistirena. Imunoglobulin anu teu kabeungkeut dikumbah. Globulin anti-manusa anu dilabélan énzim ngiket kompleks antigenantibodi dina léngkah kadua. Saatos léngkah cuci énggal, konjugat kabeungkeut dikembangkeun kalayan bantosan solusi substrat (TMB) pikeun ngahasilkeun produk larut warna biru anu janten koneng saatos nambihan larutan asam.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kit Uji Diagnostik Réagen Pikeun Covid-2019 Gumantung kana Platform Pcr Real-time

Kit Uji Diagnostik Réagen Pikeun Covid-2019 Gumantung kana Platform Pcr Real-time

Kit Uji Diagnostik Reagen pikeun COVID-2019 gumantung kana Platform PCR Real-Time gumantung kana Platform PCR Real-Time dianggo pikeun deteksi kualitatif gancang antibodi Coronavirus igm / IgG dina sakabeh getih manusa, sérum, sareng plasma. Hasilna tiasa dicandak ku observasi mata taranjang dugi ka 15 menit.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kit Uji Narkoba Kit Uji Diagnostik Reagen Pikeun Covid-2019 Pikeun Platform Pcr Real-time

Kit Uji Narkoba Kit Uji Diagnostik Reagen Pikeun Covid-2019 Pikeun Platform Pcr Real-time

Kit Uji Narkoba Kit Uji Diagnostik Reagen pikeun COVID-2019 pikeun Platform PCR Real-Time dianggo pikeun deteksi kualitatif gancang antibodi igm / IgG Novel Coronavirus dina sakabeh getih manusa, sérum, sareng plasma. Hasilna tiasa dicandak ku observasi mata taranjang dugi ka 15 menit.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Test Kit Pikeun Covid-2019

Test Kit Pikeun Covid-2019

Kit tés pikeun COVID-2019 dianggo pikeun deteksi kualitatif gancang antibodi igm / IgG Novel Coronavirus dina getih manusa, sérum, sareng plasma. Hasilna tiasa dicandak ku observasi mata taranjang dugi ka 15 menit.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Self-Test Pcr A+b Swab Neutralizing Antibodi Jeung Antigén Detéksi Rapid Test Kit

Self-Test Pcr A+b Swab Neutralizing Antibodi Jeung Antigén Detéksi Rapid Test Kit

Uji diri PCR A+B Swab Neutralizing Antibody And Antigen detection rapid test kit: Kotak pikeun nguji komponén kimia, résidu ubar, jinis virus, jsb. Rumah sakit umum, perusahaan farmasi pikeun dianggo.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Akurasi Tinggi Antigén Diagnostik Médis sareng Netralisasi Antibodi Malaria Igg Igm Hiv Hcg Flu Pcr A+b Kit Uji Rapid Swab

Akurasi Tinggi Antigén Diagnostik Médis sareng Netralisasi Antibodi Malaria Igg Igm Hiv Hcg Flu Pcr A+b Kit Uji Rapid Swab

Antigen Diagnostik Médis Akurasi Tinggi Sareng Antibodi Malaria Igg Igm Hiv Hcg Flus Pcr A+b Kit Uji Rapid Swab: Kotak pikeun nguji komponén kimia, résidu obat, jinis virus, jsb. Rumah sakit umum, perusahaan farmasi pikeun dianggo.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
<1>
Kami gaduh Rapid Test Kit pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Rapid Test Kit pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Rapid Test Kit kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.