Topeng Sipil Disposable
  • Topeng Sipil Disposable - 0 Topeng Sipil Disposable - 0
  • Topeng Sipil Disposable - 1 Topeng Sipil Disposable - 1
  • Topeng Sipil Disposable - 2 Topeng Sipil Disposable - 2
  • Topeng Sipil Disposable - 3 Topeng Sipil Disposable - 3
  • Topeng Sipil Disposable - 4 Topeng Sipil Disposable - 4
  • Topeng Sipil Disposable - 5 Topeng Sipil Disposable - 5
  • Topeng Sipil Disposable - 6 Topeng Sipil Disposable - 6
  • Topeng Sipil Disposable - 7 Topeng Sipil Disposable - 7

Topeng Sipil Disposable

Topeng Sipil Disposable mangrupikeun jinis produk kabersihan. Hal ieu umumna dipaké pikeun nyaring hawa dina irung jeung sungut, ku kituna pikeun nyegah gas ngabahayakeun, odors sarta ogé titik-titik asup jeung ninggalkeun irung jeung sungut nu wearer. Éta dijieun tina lawon non-anyaman.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

1. Perkenalan Produk Topeng Sipil Disposable

Tempat Asal: Cina

Jenis: Topeng Sipil Disposable

Bahan: Lapisan 1: polipropilén, 20gsm; lapisan 2nd: ngalembereh ditiup, 20gsm; Lapisan 3: polipropilén, 25gsm

Lapisan: 3 Lapisan

Fungsi: panyalindungan

Gaya: Elastis ceuli-loop

Warna: Dicitak

Fitur: Kulit-friendly, Hypoallergenic, Nyaman, breathability High, fiberglass bébas, lateks bébas, pelindung.

Ukuran: 17,5 x 9,5 cm

Paket: 50pcs / kotak, 40boxes / karton, 2000pcs / karton

Ukuran karton: 52 * 40 * 30cm

Kamampuh: 2000,000pcs / dinten

2. Parameter Produk (Spésifikasi) Topeng Sipil Disposable

Tipe Elastis ceuli-loop
Tempat Asalna Cina
Fujian
Ngaran Brand Bailikind
Wangun Melu-datar atawa Kukupu
Fitur Irung bar adaptable, hypoallergenic
Aplikasi Perlindungan Pernafasan Pribadi, Konstruksi, pertambangan, tékstil
Bungkusan 50pcs / kotak, 20boxes / ctn atanapi sakumaha dipénta
MOQ 5000
Logo OEM / ODM
Pangiriman 2 dinten atanapi gumantung kana kuantitas

3. Fitur Produk Jeung Aplikasi Topeng Sipil Disposable

Fitur: ramah-kulit, Hypoallergenic, Nyaman, breathability tinggi, fiberglass bébas, lateks bébas, pelindung.

4. Rincian Produk Topeng Sipil Disposable

5. Pausahaan

Sertifikasi Perusahaan

Profil Perusahaan

Pameran Perusahaan

6. Ngirimkeun, Ngirim sareng Ngalayanan Topeng Sipil Disposable

Métode Pangiriman Sarat pengiriman barang Daérah
Nganyatakeun TNT / FEDEX / DHL / UPS Sadaya Nagara
Laut FOB / CIF / CFR / DDU Sadaya Nagara
Kareta api DDP, T/T Nagara Éropa
Samudra + Express DDP, T/T Nagara Éropa / AS / Kanada / Australia / Asia Tenggara / Wétan Tengah

7. FAQ tina Topeng Sipil Disposable

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

Urang Sunda: Kami mangrupikeun pabrikan profésional sareng kami gaduh perusahaan jasa ékspor.


Q: Dupi abdi tiasa gaduh sababaraha sampel saméméh urutan bluk? Dupi Sampel gratis?

R: Enya! Urang bisa ngirim sababaraha sampel. Anjeun mayar biaya sampel sarta freight.We balik ongkos sampel sanggeus urutan bluk.


Q: Naon MOQ anjeun?

Urang Sunda: MOQ nyaeta 1000pcs


Q: Naha anjeun nampi pesenan sidang?

R: Enya! Kami nampi pesenan sidang.


Q: Naon istilah pembayaran anjeun?

Urang narima Alipay, TT jeung 30% deposit.L/C dina tetempoan, Western Union.


Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun Topeng Sipil Disposable?

Urang Sunda: Biasana 20-45days.


Q: Dupi anjeun gaduh ODM sarta layanan OEM?

R: Leres, percetakan Logo salaku stiker desain customer, hangtag, kotak, pembuatan karton.


Q: Anjeun gaduh target penjualan réngsé sarat jumlah ka distributor?

R: Enya! Kami tiasa janten distributor nalika anjeun mesen langkung ti $30000.00.


Q: Dupi abdi tiasa janten agénsi anjeun?

R: Enya! Target penjualan jumlah réngsé nyaéta $500000.00.


Q: Dupi anjeun gaduh kantor Yiwu, Guangzhou, Hongkong?

R: Enya! Kami gaduh!


Q: sertipikat mana pabrik anjeun?

Urang Sunda: CE, FDA jeung ISO.


Q: Naha anjeun bakal ngahadiran pameran pikeun nunjukkeun produk anjeun?

Urang Sunda: Leres, urang ogé tiasa kaméra sareng anjeun nalika anjeun peryogi.


Q: Dupi abdi tiasa ngirimkeun barang ti supplier séjén ka pabrik anjeun? Lajeng beban babarengan?

R: Enya! Urang tiasa ngalakukeun éta.


Q: Dupi abdi tiasa nransper duit ka anjeun lajeng Anjeun mayar ka supplier séjén?

R: Enya!


Q: Dupi anjeun ngalakukeun harga CIF?

Urang Sunda: Sumuhun, PLS nyadiakeun tujuan ka us.We bakal pariksa biaya pengiriman barang ka anjeun.


Q: Kumaha ngadalikeun kualitas

R: Saatos pesenan dikonfirmasi, urang gaduh rapat sareng sadaya dept. sateuacan produksi, nalungtik sagala workmanship tur rinci teknis, pastikeun sakabeh rinci dina kontrol.


Q: Naon port pangcaketna anjeun?

Urang Sunda: Pelabuhan pangdeukeutna kami nyaéta Xiamen, Fujian, Cina.

panas Tags: Topeng Sipil Disposable, Cina, Grosir, Disesuaikeun, Pemasok, Pabrik, Di Saham, Panganyarna, Daptar Harga, Kutipan, CE

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.