Topeng Disposable
Disinfeksi sareng Sterilisasi
Leungeun Sanitizer Ngandung Moisturizers
#
sertifikasi

Naha Milih Kami?

Kakuatan Perusahaan

Pabrik sarung tangan ngawengku wewengkon 170000 méter pasagi sarta aréa tutuwuhan 50000 méter pasagi. Ibukota kadaptar perusahaan nyaéta RMB 100 juta.

Aplikasi Produk

Pasokan Rehabilitasi sareng Fisioterapi, Alat Pelindung, Pertolongan Pertama, Consumables médis, alat-alat rehabilitasi, perawatan terapi fisik

Parabot Produksi

100000 bengkel purifikasi kelas, alat-alat canggih tur OEM nyieun mesin packing.

OEM / ODM Service

nampi desain anjeun, tiasa ngarobih bahan, ukuran, logo, warna.etc salaku sarat anjeun.

Baili Médis Supplies (Xiamen) Co.,Ltd.

1986 Wewengkon Industri Bulid sareng alat Pelindung produk, ngamimitian penjualan sareng ngadamel alat-alat médis sareng pasokan fisioterapi, Alat Pelindung, Kit Pertolongan Pertama, barang-barang médis anu tiasa dianggo, alat-alat rehabilitasi, perawatan terapi fisik ti saprak 2002, ngahasilkeun sareng penjualan masker pameunteu sareng sarung tangan médis ti saprak 2020.

Pabrik sarung tangan ngawengku wewengkon 170000 méter pasagi sarta aréa tutuwuhan 50000 méter pasagi. Ibukota kadaptar perusahaan nyaéta RMB 100 juta. Dina fase kahiji, kalayan total investasi RMB 1.05 milyar, perusahaan ngarencanakeun ngawangun 200 nitrile sareng jalur produksi sarung tangan lateks sareng 300 jalur produksi sarung tangan campuran, sintétik sareng PVC. Dina angkatan kahiji, 39 jalur produksi otomatis skala ageung kalayan panjang 180 méter sareng 60 jalur produksi campuran, sintétik sareng PVC anyar bakal diwangun. Ku harita, kaluaran taunan sadaya jinis sarung tangan bakal ngahontal langkung ti 45 milyar. Pausahaan boga leuwih ti 200 tanaga profésional sarta teknis, leuwih ti 2800 pagawé, sarta jumlah pajeg taunan ngaleuwihan 200 juta yuan. Dina industri anu sami, skala produksi sareng pamasaran mangrupikeun anu munggaran di propinsi.