imah > Produk > Kaséhatan jeung Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Kaséhatan jeung Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Produk Kaséhatan sareng Perawatan Kaséhatan mangrupikeun produk sareng alat kaséhatan anu aya hubunganana anu dianggo ku individu atanapi lembaga médis pikeun nyegah sareng ngubaran panyakit sareng ngajaga sareng ningkatkeun kaséhatan fisik sareng mental.

Kami nyayogikeun rupa-rupa produk Kaséhatan sareng Perawatan Kaséhatan kalayan kualitas anu dipercaya, kalebet alat urut, meja urut sareng korsi, produk perawatan pribadi sareng kasehatan, stiker fisioterapi sareng kantong, jsb.

Pamakéan ilmiah produk Kaséhatan sareng Perawatan Kaséhatan mangrupikeun ukuran penting pikeun mastikeun kasalametan sareng kaséhatan pribadi urang. Bailikind miara hirup jeung kaséhatan!
View as  
 
Bahan Alami Beurat Leungitna Sticker

Bahan Alami Beurat Leungitna Sticker

Mésér Stiker Turun Beurat Bahan Alami ti kami. Urang tiasa ngalakukeun Wonder Patch ieu kalayan harga anu kompetitif sareng kualitas anu saé kalayan pangaruh anu langkung saé Produk Anyar! Penjualan Panas! Beuteung Slimming Patch, Rarata Beuteung Patch, Bisa ngalakukeun pakét ngaropéa pikeun anjeun dumasar kana desain Anjeun .Dijieun tina 100% bahan alami, slimming patch lalaunan ngaleupaskeun éta komponén aktip langsung kana aliran getih anjeun, ngaronjatkeun nyirorot sirkulasi getih anjeun, enhancing métabolisme awak anjeun. ka siklus 24hrs ngaduruk gajih ogé bari anjeun saré, ngagancangkeun prosés bum gajih, blocking nyerep lemak kana awak anjeun sarta ngurangan rasa lapar beurang. sababaraha bungkus burih séjén pikeun leungitna beurat do. Seuseueurna anjeun badé ngaduruk lemak sareng k......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Pinggang Palatih Trimmer Awak Shaper

Pinggang Palatih Trimmer Awak Shaper

Urang ngahasilkeun kualitas Pinggang Palatih Trimmer Awak Shaper. WAIST SLIMMER Pikeun leungitna beurat: Dijieun ku tambahan kandel, lateks-gratis Neoprene pikeun pangalaman sweating ditingkatkeun. Tapi entong hariwang ngeunaan Késang tambahan, palatih cangkéng sauna kami henteu ngan ukur ngusir nyerep Uap tapi ogé ngabatesan slip nalika latihan anjeun. LATIHAN KANGKUNG UNTUK BURNER GEMIK BUTUNG: Pelatih cangkéng pikeun awéwé sareng lalaki sabuk leungitna beurat henteu tusuk atanapi jab kawas sababaraha bungkus burih séjén pikeun leungitna beurat do. Seuseueurna anjeun badé ngaduruk lemak sareng kalori. Sakabeh titik tina trimmer cangkéng ieu maké sabuk bari exercising tur mantuan ngaduruk leuwih gajih di wewengkon burih anjeun ku dasarna nyieun anjeun kesang saolah-olah anjeun kungsi saun......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Nyeri Relieving patch

Nyeri Relieving patch

Patch relieving nyeri: patch analgesic anti radang mangrupakeun jenis ubar, utamana dipaké pikeun pengobatan bantu tina sagala rupa nyeri jeung teu ngarareunah disababkeun ku bareuh jeung nyeri, periarthritis of taktak, osteoarthritis na sciatica.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Reusable Hot Tiis Pack

Reusable Hot Tiis Pack

Reusable panas tiis pak: Ieu nujul kana sayuran, bungbuahan, kadaharan, jeung produk gampang lianna, produk perishable, agén biologis jeung sakabeh produk nu kudu diangkut dina gudang tiis maénkeun peran pelestarian refrigeration, pikeun nyegah deterioration maranéhanana. Refrigerate sayuran seger, bungbuahan, bir, inuman sarta kadaharan pikeun waktu anu singget di tempat tanpa sumber tiis

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Hawa pemanasan Mat

Hawa pemanasan Mat

Mat pemanasan hawa: Pad pemanasan hawa, ogé katelah simbut pemanasan hawa, ngagunakeun pemanasan hawa pikeun ngangkat suhu awak Pad pikeun ngahontal tujuan pemanasan, nu mangrupa ningkat produk pamutahiran dumasar kana kalemahan tina kontak sejenna panerapan pemanasan listrik. Ieu mangrupakeun tipe anyar produk bébas radiasi, aman, nyaman, hemat energi, panyalindungan lingkungan. Manglaku ka rupa-rupa jalma, utamana kaayaan fisik goréng tina manula pikeun ngahontal pangaruh pangalusna. Téknologi produk ieu parantos nampi sababaraha patén nasional, sareng éta mangrupikeun produk énggal anu tiasa dipercaya pikeun dianggo.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Reusable És Pack

Reusable És Pack

Reusable És Pack: Ieu nujul kana sayuran, bungbuahan, kadaharan, jeung produk gampang lianna, produk perishable, agén biologis jeung sakabeh produk nu kudu diangkut dina gudang tiis maénkeun peran pelestarian refrigeration, pikeun nyegah deterioration maranéhanana. Refrigerate sayuran seger, bungbuahan, bir, inuman sarta kadaharan pikeun waktu anu singget di tempat tanpa sumber tiis

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Kaséhatan jeung Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Kaséhatan jeung Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Kaséhatan jeung Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.