imah > Produk > Parabot Pertolongan Pertama > Asesoris bantuan munggaran

Asesoris bantuan munggaran

Asesoris Pertolongan Pertama Dina harti anu lega, sadaya alat anu tiasa nyalametkeun kahirupan dina waktos anu pondok nyaéta alat pertolongan pertama. Urang biasana nyebutkeun alat-alat bantuan munggaran milik rasa sempit, utamana nyaéta parabot médis konvensional diperlukeun pikeun rescuing penderita di rumah sakit. Ieu ngawengku defibrillators, respirator basajan, compressors cardiac, fixators fraktur tekanan négatip, sarta silinder oksigén. Ranjang nyalametkeun multifungsi, alat nyeuseup tekanan négatip, mesin lavage gastric otomatis, pompa mikro-suntik, pompa infusion kuantitatif jeung alat darurat séjén pikeun intubation tracheal na tracheotomy. Sistem pangimeutan, alat oksigénasi mémbran extracorporeal (ECMO), dialisis peritoneal sareng sistem purifikasi getih sareng alat-alat sanés.

Asesoris Bantuan Munggaran mangrupikeun élmu komprehensif ngeunaan seueur disiplin. Nyaeta nungkulan sarta diajar rupa-rupa lesions akut jeung trauma akut of a utama anyar, nyaeta, dina periode pondok waktu, pikeun ngancem kasalametan hirup manusa tatu kacilakaan sarta panyakit, elmu ukuran nyalametkeun darurat dicokot. Teu nungkulan sakabeh proses tatu sarta tatu, tapi museurkeun kana pengobatan tatu sarta tahap bantuan munggaran, eusina utamana: resuscitation jantung, paru, otak, fungsi sirkulasi disababkeun ku gram awak, trauma akut, multi gagalna fungsi organ, karacunan akut jeung saterusna. Sareng ubar darurat ogé kedah diajar sareng ngararancang nyalametkeun, transportasi, komunikasi sareng aspék sanés masalahna, janten ubar darurat kalebet: perawatan pra-rumah sakit (pusat darurat), kamar darurat rumah sakit, bangsal perawatan kritis (ICU) tilu bagian. . Ku alatan éta, Asesoris Pertolongan Pertama mangrupa bagian penting tina ubar darurat.
View as  
 
Tourniquet disposable

Tourniquet disposable

Tourniquet disposable dijieunna tina bahan polimér médis karét alam atawa karét husus, tipe datar panjang, scalability kuat. Cocog jeung lembaga médis dina pengobatan rutin sarta pengobatan infusion, getih, transfusi getih, hemostasis pamakéan disposable; Atawa perdarahan dahan, oray liar ngegel serangga ngaluarkeun getih hemostasis darurat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Tulang tonggong Board

Tulang tonggong Board

1. tulang tonggong Board, ogé katelah piring fiksasi tulang tonggong jeung piring tandu, dijieunna tina bahan pe, kuat jeung awét, sarta bisa irradiated ku sinar-X;
2. Dilengkepan piring tandu 3 sabuk korsi husus kalawan kelir béda, ukuranana bisa disaluyukeun ku sabuk timer napel, ti barudak nepi ka dewasa, lebar sabuk korsi téh 5cm;
3, ukuran: 184 × 46 × 5 cm
4, bantalan: 159Kg
5, beurat: 7,5 kg

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Palatih AED Otomatis Defibrillator Éksternal Ngajarkeun Pelatihan Pertolongan Pertama pikeun Alat Pangajaran Bilingual Sakola CPR

Palatih AED Otomatis Defibrillator Éksternal Ngajarkeun Pelatihan Pertolongan Pertama pikeun Alat Pangajaran Bilingual Sakola CPR

The AED Trainer Automated External Defibrillator Teaching First Aid Training For CPR School Bilingual Teach Tools mangrupikeun defibrillator Permukaan Awak otomatis, alat defibrilasi anu dirarancang khusus pikeun dianggo di tempat umum sareng bumi pikeun profésional non-pertolongan munggaran. Nalika dianggo, éléktroda témpél tina defibrillator permukaan otomatis ditempelkeun ka daérah jantung anterior kénca sareng sudut handap scapula kénca kénca masing-masing, sareng operasi defibrilasi dilaksanakeun dumasar kana énergi defibrilasi anu épéktip. Upami dosis efektif énergi defibrilasi anu dianggo henteu dipikanyaho, kakuatan maksimal alat tiasa dianggo pikeun operasi defibrilasi listrik. Langsung saatos defibrillation, ngalakukeun CPR. Sanggeus lima 30: 2 siklus CPR, pariksa keur recovery w......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Resuscitator

Resuscitator

Resuscitator nyeuseup, ogé katelah kantong udara suplai oksigén tekanan (AMBU), mangrupikeun alat anu sederhana pikeun ventilasi jieunan. Dibandingkeun sareng engapan sungut-to-sungut, konsentrasi oksigén langkung luhur sareng operasina saderhana. Utamana lamun kondisi kritis tur teu aya waktu pikeun intubation endotracheal, topéng pressurized bisa dipaké pikeun masihan oksigén langsung, ku kituna penderita bisa meunang suplai oksigén cukup sarta ngaronjatkeun kaayaan hypoxia jaringan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kamanusaan sarta Studi sarta Kahiji Kit

Kamanusaan sarta Studi sarta Kahiji Kit

Numutkeun kabutuhan kaayaan darurat anu béda-béda, Kit Perawatan sareng Pertolongan Pertama didamel tina kombinasi anu wajar tina sagala rupa alat médis kalayan fungsi pertolongan cemas sareng barang-barang sapopoé, sareng dilengkepan ku obat bantosan munggaran anu disatujuan sacara sah anu diproduksi ku Yunnan Baiyao Group Co. , Ltd Ieu diwangun ku alat-alat médis sarta produk bantu sapopoé kalayan fungsi cardiopulmonary resuscitation, debridement na disinfection, hemostasis, bandaging na fiksasi narekahan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Cardiopulmonary Resuscitation Aed Defibrillation Supply

Cardiopulmonary Resuscitation Aed Defibrillation Supply

Cardiopulmonary Resuscitation Aed Defibrillation Supply nyaéta wirahma nu leuwih umum jeung gampang diubaran anu ngabalukarkeun primér ditewak cardiac di sawawa. pangajaran médis | jaringan atikan pikeun penderita VF, lamun bisa dina leungitna eling dina 3 mun 5 menit pikeun CPR saharita sarta defibrillation, laju survival nyaeta pangluhurna. Rapid defibrillation mangrupakeun perlakuan alus keur durasi pondok VF di penderita cardiac arrest kaluar ti rumah sakit atawa di penderita anu mantau wirahma maranéhanana.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
<1>
Kami gaduh Asesoris bantuan munggaran pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Asesoris bantuan munggaran pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Asesoris bantuan munggaran kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.