imah > Produk > Tés Médis

Tés Médis

Produk Uji Médis dianggo pikeun ngadeteksi komponén kimia, résidu ubar, jinis virus sareng kotak réagen kimiawi sanés. Rumah sakit umum, perusahaan farmasi pikeun dianggo.

Produk Uji Médis gancang kami tiasa dipercaya dina kualitas sareng ngagaduhan rupa-rupa produk kalebet tés penyalahgunaan narkoba, uji kasuburan, uji panyakit séksual, uji hépatitis, uji saluran pencernaan, uji engapan sareng uji kasakit inféksi tropis.

Pamakéan ilmiah produk Tés Médis mangrupikeun ukuran penting pikeun mastikeun kasalametan sareng kaséhatan pribadi urang. Bailikind miara hirup jeung kaséhatan!
View as  
 
99,9% Akurasi Tinggi Mamma Sampurna Hcg Kakandungan Test Rapid Strip

99,9% Akurasi Tinggi Mamma Sampurna Hcg Kakandungan Test Rapid Strip

99.9% akurasi tinggi mamma sampurna hcg test kakandungan test strip gancang: Tés kakandungan mangrupakeun salah sahiji patarosan pangpentingna awéwé ngeunaan kakandungan. Kumaha anjeun terang upami anjeun gaduh orok? Aya sababaraha cara pikeun nyandak tés kakandungan. Tapi prinsip utama sami. Sakali dikandung, endog anu dibuahan terus ngabagi sél sareng ngaluarkeun hormon anu disebut hCG (hormon chorionic). Nalika hCG asup kana getih indungna, éta dikaluarkeun tina cikiihna ku ginjal. Nalika konsentrasi ngahontal jangkungna nu tangtu, salami ngaliwatan deteksi réagen test kakandungan, bisa nyaho naha aya kakandungan suksés.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
99,9% Akurasi HCG Kakandungan Strip Test

99,9% Akurasi HCG Kakandungan Strip Test

99,9% akurasi HCG test strip kakandungan: Tés kakandungan mangrupakeun salah sahiji patarosan pangpentingna awéwé ngeunaan kakandungan. Kumaha anjeun terang upami anjeun gaduh orok? Aya sababaraha cara pikeun nyandak tés kakandungan. Tapi prinsip utama sami. Sakali dikandung, endog anu dibuahan terus ngabagi sél sareng ngaluarkeun hormon anu disebut hCG (hormon chorionic). Nalika hCG asup kana getih indungna, éta dikaluarkeun tina cikiihna ku ginjal. Nalika konsentrasi ngahontal jangkungna nu tangtu, salami ngaliwatan deteksi réagen test kakandungan, bisa nyaho naha aya kakandungan suksés.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Diagnostik Médis Rapid-antigen-deteksi-test Kit

Diagnostik Médis Rapid-antigen-deteksi-test Kit

Kit tés gancang-antigén-deteksi-tés diagnostik diagnostik:
Jenis panyakit tropis ngawengku:
(1) Rupa-rupa kasakit parasit.
⑵ Kusta.
Inféksi oportunistik dina pasien immunocompromised.
(4) Panyakit tepa anu jarang sareng jarang.
(5) Sababaraha kasakit tepa nu anyar kapanggih.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kit Uji Antibodi Zika populér

Kit Uji Antibodi Zika populér

Kit tés antibodi Zika populér:
Jenis panyakit tropis ngawengku:
(1) Rupa-rupa kasakit parasit.
⑵ Kusta.
Inféksi oportunistik dina pasien immunocompromised.
(4) Panyakit tepa anu jarang sareng jarang.
(5) Sababaraha kasakit tepa nu anyar kapanggih.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Alat Uji Diagnostik Malaria Médis

Alat Uji Diagnostik Malaria Médis

Kit tés diagnostik malaria médis:
Jenis panyakit tropis ngawengku:
(1) Rupa-rupa kasakit parasit.
⑵ Kusta.
Inféksi oportunistik dina pasien immunocompromised.
(4) Panyakit tepa anu jarang sareng jarang.
(5) Sababaraha kasakit tepa nu anyar kapanggih.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Paké Tuberkulosis (TB) -IgG Rapid M. Tuberkulosis Hiji Lengkah Rapid Test Strip

Médis Paké Tuberkulosis (TB) -IgG Rapid M. Tuberkulosis Hiji Lengkah Rapid Test Strip

Médis Paké Tuberkulosis (TB) -IgG gancang m. tuberkulosis one step rapid test strip: Pamariksaan fungsi paru-paru mangrupikeun salah sahiji tés anu dipikabutuh pikeun panyakit engapan. Ieu utamana dipaké pikeun ngadeteksi patency saluran pernapasan jeung ukuran kapasitas paru. Pikeun deteksi awal lesi paru-paru sareng jalan napas, éta dianggo pikeun ngevaluasi parah sareng prognosis panyakit, ngevaluasi khasiat obat atanapi metode perawatan anu sanés, sareng ngaidentipikasi anu nyababkeun dyspnea. Nilai klinis anu hébat pikeun mendiagnosis situs lesi, ngevaluasi kasabaran fungsi paru-paru pikeun operasi atanapi inténsitas tanaga gawé, sareng ngawas pasien anu gering kritis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Tés Médis pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Tés Médis pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Tés Médis kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.