imah > Produk > Tés Médis > Tes saluran pencernaan

Tes saluran pencernaan

Tes saluran pencernaan nyaéta pikeun nyegah panyakit sistem pencernaan. Salian gejala sareng tanda sistem pencernaan, manifestasi klinis panyakit sistem pencernaan sering dibarengan ku gejala sistemik atanapi sistemik anu sanés, sababaraha diantarana kirang menonjol tibatan sistem anu sanés. Ku alatan éta, ngan ku taliti ngumpulkeun data klinis, kaasup sajarah médis, tanda fisik, tés rutin sarta hasil pamariksaan tambahan patali lianna, urang bisa meunang diagnosis nu bener ku analisis komprehensif sarta sintésis.

Pikeun nyegah panyakit sistem pencernaan, Tes Saluran Pencernaan komprehensif penting pisan, mimitina, urang kedah nengetan kaayaan umum pasien, naha aya jaundice sareng nevus lancah, naha titik limfa dina clavicle ngabareuhan. , naha aya varicose urat dina dada jeung tembok beuteung jeung arah aliran getih, jeung naha jantung jeung paru abnormal. ujian beuteung kudu leuwih jero tur lengkep, distention beuteung, gelombang peristaltic, mobile dullness, tenderness, rebound nyeri, rigidity otot beuteung, sora cai geter, sora bowel; Lamun massa kapanggih, perlu uninga lokasi na, jero, ukuran, bentuk, karasa, kaayaan permukaan, naha aya mobilitas, tenderness, pulsation, jsb Ujian ati jeung limpa pohara penting. perhatian kudu dibayar ka ukuran, karasa, ujung, beungeut, jeung ayana tenderness. Kade ulah kasalahan fecal massa dina titik sigmoid, kandung kemih kaeusi, tulang tonggong lordotic, aorta beuteung, ginjal, jeung rahim hamil keur massa. Sajaba ti éta, dina adiposa hypodermic jalma ipis nu lacks, dina témbok beuteung bisa némbongkeun urat, teu kudu nyieun véna panto ku kasalahan tekanan tinggi; Ayana gelombang peristaltik dina pasien kalayan témbok beuteung anu lemah sareng flabby henteu kedah dianggap salaku halangan peujit. Ujian ramo anal pikeun panyakit saluran pencernaan sareng pasien manula kedah rutin sareng henteu dipaliré.

Tes Saluran Pencernaan kalebet tes getih gaib fecal sareng tes urin tilu empedu mangrupikeun metode pamariksaan anu sederhana sareng berharga. Analisis cairan lambung sareng drainase duodenal tiasa masihan dasar diagnostik pikeun panyakit lambung sareng bilier. fungsi ati cék item loba, hartina unggal béda, ngajawab pilihan luyu. Cytology mantuan dina diagnosis esophagus, burih jeung kanker titik. Deteksi spidol tumor, sapertos AFP, CEA sareng CA19-9, gaduh sababaraha nilai. Autoantibodi sapertos antibodi anti-mitokondria ngabantosan pikeun diagnosis panyakit otoimun pencernaan.
View as  
 
Médis H.pylori Test Kit Rapid Kaset

Médis H.pylori Test Kit Rapid Kaset

Médis H.pylori test kit gancang kaset: Salian gejala jeung tanda tina sistem pencernaan, manifestasi klinis kasakit sistem pencernaan mindeng dibarengan ku gejala sistemik atawa sistemik séjén, sababaraha diantarana kirang nonjol ti sistem lianna. Ku alatan éta, ngan ku taliti ngumpulkeun data klinis, kaasup sajarah médis, tanda fisik, tés rutin sarta hasil pamariksaan tambahan patali lianna, urang bisa meunang diagnosis nu bener ku analisis komprehensif sarta sintésis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Rotavirus Adenovirus (Taji) Combo Rapid Test Kit

Rotavirus Adenovirus (Taji) Combo Rapid Test Kit

Rotavirus Adenovirus (Feces) Combo Rapid Test Kit: Salian gejala sareng tanda-tanda sistem pencernaan, manifestasi klinis panyakit sistem pencernaan sering dibarengan ku gejala sistemik atanapi sistemik anu sanés, sababaraha diantarana kirang menonjol tibatan sistem anu sanés. Ku alatan éta, ngan ku taliti ngumpulkeun data klinis, kaasup sajarah médis, tanda fisik, tés rutin sarta hasil pamariksaan tambahan patali lianna, urang bisa meunang diagnosis nu bener ku analisis komprehensif sarta sintésis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Uji Antibodi H.pylori

Uji Antibodi H.pylori

Tes antibodi H.pylori: Salian gejala sareng tanda sistem pencernaan, manifestasi klinis panyakit sistem pencernaan sering dibarengan ku gejala sistemik atanapi sistemik anu sanés, sababaraha diantarana kirang menonjol tibatan sistem sanés. Ku alatan éta, ngan ku taliti ngumpulkeun data klinis, kaasup sajarah médis, tanda fisik, tés rutin sarta hasil pamariksaan tambahan patali lianna, urang bisa meunang diagnosis nu bener ku analisis komprehensif sarta sintésis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
99% Profesional Akurat H Pylori Igg Antibodi Getih Kaset Test

99% Profesional Akurat H Pylori Igg Antibodi Getih Kaset Test

99% Profesional Akurat h pylori igg kaset tés getih antibodi: Salian gejala sareng tanda-tanda sistem pencernaan, manifestasi klinis panyakit sistem pencernaan sering dibarengan ku gejala sistemik atanapi sistemik anu sanés, sababaraha diantarana kirang menonjol tibatan anu sanés. sistem. Ku alatan éta, ngan ku taliti ngumpulkeun data klinis, kaasup sajarah médis, tanda fisik, tés rutin sarta hasil pamariksaan tambahan patali lianna, urang bisa meunang diagnosis nu bener ku analisis komprehensif sarta sintésis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Rapid Hiji Lengkah H Pylori Antigén Test Strip

Rapid Hiji Lengkah H Pylori Antigén Test Strip

Rapid one step h pylori antigen test strip: Salian gejala sareng tanda sistem pencernaan, manifestasi klinis panyakit sistem pencernaan sering dibarengan ku gejala sistemik atanapi sistemik anu sanés, sababaraha diantarana kirang menonjol tibatan sistem anu sanés. Ku alatan éta, ngan ku taliti ngumpulkeun data klinis, kaasup sajarah médis, tanda fisik, tés rutin sarta hasil pamariksaan tambahan patali lianna, urang bisa meunang diagnosis nu bener ku analisis komprehensif sarta sintésis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
99% Akurat H Pylori Antigen Getih Najis Lab Test Strip

99% Akurat H Pylori Antigen Getih Najis Lab Test Strip

99% Akurat h pylori antigen getih feces lab strip test: Salian gejala jeung tanda tina sistim digésti mah, manifestasi klinis kasakit sistim digésti mah mindeng dibarengan ku gejala sistemik atawa sistemik séjén, sababaraha nu kurang nonjol ti nu séjén. sistem. Ku alatan éta, ngan ku taliti ngumpulkeun data klinis, kaasup sajarah médis, tanda fisik, tés rutin sarta hasil pamariksaan tambahan patali lianna, urang bisa meunang diagnosis nu bener ku analisis komprehensif sarta sintésis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Tes saluran pencernaan pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Tes saluran pencernaan pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Tes saluran pencernaan kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.