imah > Produk > Rehabilitasi sarta Fisioterapi > Tiwu Terapi Rehabilitasi

Tiwu Terapi Rehabilitasi

Tiwu Terapi Rehabilitasi mangrupa salah sahiji eusi penting ubar rehabilitasi, sarta mangrupa sarana penting rehabilitasi pikeun penderita panyakit, tatu sarta cacad.
Terapi Rehabilitasi Tiwu mindeng digabungkeun jeung terapi ubar, terapi bedah jeung perlakuan klinis lianna. Sateuacan perlakuan rehabilitasi, penderita panyakit, tatu jeung cacad kudu ditaksir pikeun rehabilitasi, lajeng rencana perlakuan rehabilitasi kudu dijieun tur ditangtukeun, nu dilaksanakeun ku grup rehabilitasi diwangun ku therapists rehabilitasi sarta tanaga médis klinis dipuseurkeun ka dokter rehabilitasi, jeung diringkeskeun, ditaksir sareng disaluyukeun terus-terusan dina prosés palaksanaan dugi ka ahir perlakuan.
Tiwu Terapi Rehabilitasi ngagaduhan seueur eusi (kalebet jasa médis, padamelan, sosial sareng perawatan sareng pelatihan sanés). Bab ieu museurkeun kana terapi fisik, terapi padamelan, terapi ucapan, Psikoterapi, rékayasa rehabilitasi sareng terapi médis tradisional Cina dina kategori tradisional ubar rehabilitasi.
View as  
 
Aluminium Alloy Opat Cakar Crutch

Aluminium Alloy Opat Cakar Crutch

jalma heubeul make crutches pasar aya struktur basajan, fungsi tunggal, teu bisa ngawujudkeun fungsi kayaning ngawaskeun real-time, pitulung timely, sabab dina taun panganyarna ragrag manula teu bisa nampa pitulung timely jeung kaayaan jalma heubeul leungit beuki loba. , Dina raraga pikeun mastikeun kasalametan perjalanan manula, dina kaayaan darurat bisa meunang pitulung timely, mempermudah wali ngawaskeun timely sarta pilari. Dina makalah ieu, MCU 89C52 salaku kontrol utama, ngarancang positioning GPS, nelepon telepon, sistem alarem, cahaya LED, MP3 jeung fungsi séjén tina Aluminium Alloy Four Claw Crutch, desain anu basajan, béaya rendah, ngabogaan practicality kuat. jeung nilai pasar.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Stainless Steel Single Angkat Leumpang Stick

Stainless Steel Single Angkat Leumpang Stick

jalma heubeul make crutches pasar aya struktur basajan, fungsi tunggal, teu bisa ngawujudkeun fungsi kayaning ngawaskeun real-time, pitulung timely, sabab dina taun panganyarna ragrag manula teu bisa nampa pitulung timely jeung kaayaan jalma heubeul leungit beuki loba. , Dina raraga pikeun mastikeun kasalametan perjalanan manula, dina kaayaan darurat bisa meunang pitulung timely, mempermudah wali ngawaskeun timely sarta pilari. Dina makalah ieu, MCU 89C52 salaku kontrol utama, ngarancang positioning GPS, nelepon telepon, sistem alarm, cahaya LED, MP3 jeung fungsi séjén tina Stainless Steel Single Lift Leumpang Stick, desain anu basajan, béaya rendah, ngabogaan kuat. practicality jeung nilai pasar.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Aluminium Alloy Tunggal Angkat Kruk

Aluminium Alloy Tunggal Angkat Kruk

jalma heubeul make crutches pasar aya struktur basajan, fungsi tunggal, teu bisa ngawujudkeun fungsi kayaning ngawaskeun real-time, pitulung timely, sabab dina taun panganyarna ragrag manula teu bisa nampa pitulung timely jeung kaayaan jalma heubeul leungit beuki loba. , Dina raraga pikeun mastikeun kasalametan perjalanan manula, dina kaayaan darurat bisa meunang pitulung timely, mempermudah wali ngawaskeun timely sarta pilari. Dina makalah ieu, MCU 89C52 salaku kontrol utama, ngarancang positioning GPS, nelepon telepon, sistem alarm, cahaya LED, MP3 jeung fungsi séjén tina Aluminium Alloy Single Angkat Crutch, desain anu basajan, béaya rendah, ngabogaan practicality kuat. jeung nilai pasar.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Aluminium adjustable tilepan Leumpang Stick

Aluminium adjustable tilepan Leumpang Stick

jalma heubeul make crutches pasar aya struktur basajan, fungsi tunggal, teu bisa ngawujudkeun fungsi kayaning ngawaskeun real-time, pitulung timely, sabab dina taun panganyarna ragrag manula teu bisa nampa pitulung timely jeung kaayaan jalma heubeul leungit beuki loba. , Dina raraga pikeun mastikeun kasalametan perjalanan manula, dina kaayaan darurat bisa meunang pitulung timely, mempermudah wali ngawaskeun timely sarta pilari. Dina makalah ieu, MCU 89C52 salaku kontrol utama, ngarancang positioning GPS, nelepon telepon, sistem alarm, cahaya LED, MP3 jeung fungsi séjén tina Aluminium adjustable tilepan leumpang iteuk, desain anu basajan, béaya rendah, ngabogaan practicality kuat. jeung nilai pasar.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Opat suku adjustable Leumpang Crutches ditumpurkeun Walkers Leumpang Sticks

Opat suku adjustable Leumpang Crutches ditumpurkeun Walkers Leumpang Sticks

Tongkat Leumpang anu Bisa Disesuaikeun Kaki Opat Tongkat Leumpang Cacad, biasana iteuk kai atanapi logam sareng gagang di luhur anu bertindak salaku "suku katilu" pikeun nyaimbangkeun awak nalika leumpang. Ayeuna aya ogé tilu - atawa opat-legged, pikeun épék anti skid ditingkatkeun, sarta sababaraha digabungkeun jeung stool tilepan leutik. Biasana dianggo ku sepuh sareng cacad.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kruk Opat Suku

Kruk Opat Suku

Four Legged Crutches nyaéta pakakas basajan, biasana mangrupa iteuk kai atawa logam jeung cecekelan di luhur nu boga fungsi salaku "suku katilu" pikeun nyaimbangkeun awak bari leumpang. Ayeuna aya ogé tilu - atawa opat-legged, pikeun épék anti skid ditingkatkeun, sarta sababaraha digabungkeun jeung stool tilepan leutik. Biasana dianggo ku sepuh sareng cacad.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Tiwu Terapi Rehabilitasi pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Tiwu Terapi Rehabilitasi pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Tiwu Terapi Rehabilitasi kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.