KN95 Respirator tanpa Klep Engapan
  • KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 0 KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 0
  • KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 1 KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 1
  • KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 2 KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 2
  • KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 3 KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 3
  • KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 4 KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 4
  • KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 5 KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 5
  • KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 6 KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 6
  • KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 7 KN95 Respirator tanpa Klep Engapan - 7

KN95 Respirator tanpa Klep Engapan

KN95 Respirator Without Breathing Valve milik masker N95 nyaéta masker anu nyaring sahenteuna 95 persén partikel leutik dina hawa. N95 mangrupikeun standar anu diatur ku National Institute for Occupational Safety and Health, atanapi NIOSH. Topeng anu lulus standar ieu disebut masker N95.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

1. Perkenalan Produk KN95 Respirator Tanpa Klep Engapan

Ngaran: KN95 Topeng Raray Non-Médis

4 Lapisan Bahan:

Lapisan luar: permukaan pelindung non-anyaman

Lapisan kadua: lawon ngalembereh

Lapisan katilu: lawon ngalembereh

Lapisan kaopat: lawon non-anyaman ramah-kulit

2. Parameter Produk (Spésifikasi) KN95 Respirator Tanpa Klep Engapan

Tipe Headloop
Tempat Asalna Cina
Fujian
Ngaran Brand Bailikind
Wangun Melu-datar atawa Kukupu
Fitur Irung bar adaptable, hypoallergenic
Aplikasi Perlindungan Pernafasan Pribadi, Konstruksi, pertambangan, tékstil
Bungkusan 50pcs / kotak, 20boxes / ctn atanapi sakumaha dipénta
MOQ 5000
Logo OEM / ODM
Pangiriman 2 dinten atanapi gumantung kana kuantitas

3. Fitur Produk Sareng Aplikasi KN95 Respirator Tanpa Klep Engapan

KN95 Respirator tanpa Klep Engapan Fitur: Nose bar adaptable, hypoallergenic

KN95 Respirator tanpa aplikasi Klep Engapan: Perlindungan Pernafasan Pribadi, Konstruksi, pertambangan, tékstil

4. Rincian Produk KN95 Respirator Tanpa Klep Engapan

5. Pausahaan

Sertifikasi Perusahaan

Profil Perusahaan

Pameran Perusahaan

6. Ngirimkeun, Ngirim sareng Ngalayanan Respirator KN95 Tanpa Klep Engapan

Métode Pangiriman Sarat pengiriman barang Daérah
Nganyatakeun TNT / FEDEX / DHL / UPS Sadaya Nagara
Laut FOB / CIF / CFR / DDU Sadaya Nagara
Kareta api DDP, T/T Nagara Éropa
Samudra + Express DDP, T/T Nagara Éropa / AS / Kanada / Australia / Asia Tenggara / Wétan Tengah

7. FAQ ngeunaan KN95 Respirator Tanpa Klep Engapan

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

Urang Sunda: Kami mangrupikeun pabrikan profésional sareng kami gaduh perusahaan jasa ékspor.


Q: Dupi abdi tiasa gaduh sababaraha sampel saméméh urutan bluk? Dupi Sampel gratis?

R: Enya! Urang bisa ngirim sababaraha sampel. Anjeun mayar biaya sampel sarta freight.We balik ongkos sampel sanggeus urutan bluk.


Q: Naon MOQ anjeun?

Urang Sunda: MOQ nyaeta 1000pcs


Q: Naha anjeun nampi pesenan sidang?

R: Enya! Kami nampi pesenan sidang.


Q: Naon istilah pembayaran anjeun?

Urang narima Alipay, TT jeung 30% deposit.L/C dina tetempoan, Western Union.


Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun KN95 Respirator Tanpa Klep Engapan?

Urang Sunda: Biasana 20-45days.


Q: Dupi anjeun gaduh ODM sarta layanan OEM?

R: Leres, percetakan Logo salaku stiker desain customer, hangtag, kotak, pembuatan karton.


Q: Anjeun gaduh target penjualan réngsé sarat jumlah ka distributor?

R: Enya! Kami tiasa janten distributor nalika anjeun mesen langkung ti $30000.00.


Q: Dupi abdi tiasa janten agénsi anjeun?

R: Enya! Target penjualan jumlah réngsé nyaéta $500000.00.


Q: Dupi anjeun gaduh kantor Yiwu, Guangzhou, Hongkong?

R: Enya! Kami gaduh!


Q: sertipikat mana pabrik anjeun?

Urang Sunda: CE, FDA jeung ISO.


Q: Naha anjeun bakal ngahadiran pameran pikeun nunjukkeun produk anjeun?

Urang Sunda: Leres, urang ogé tiasa kaméra sareng anjeun nalika anjeun peryogi.


Q: Dupi abdi tiasa ngirimkeun barang ti supplier séjén ka pabrik anjeun? Lajeng beban babarengan?

R: Enya! Urang tiasa ngalakukeun éta.


Q: Dupi abdi tiasa nransper duit ka anjeun lajeng Anjeun mayar ka supplier séjén?

R: Enya!


Q: Dupi anjeun ngalakukeun harga CIF?

Urang Sunda: Sumuhun, PLS nyadiakeun tujuan ka us.We bakal pariksa biaya pengiriman barang ka anjeun.


Q: Kumaha ngadalikeun kualitas

R: Saatos pesenan dikonfirmasi, urang gaduh rapat sareng sadaya dept. sateuacan produksi, nalungtik sagala workmanship tur rinci teknis, pastikeun sakabeh rinci dina kontrol.


Q: Naon port pangcaketna anjeun?

Urang Sunda: Pelabuhan pangdeukeutna kami nyaéta Xiamen, Fujian, Cina.

panas Tags: KN95 Respirator tanpa Klep Engapan, Cina, Grosir, Disesuaikeun, Pemasok, Pabrik, Di Saham, Panganyarna, Daptar Harga, Kutipan, CE

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.