Imah > Tentang Kami>Kontrol Kualitas Kami

Kontrol Kualitas Kami

Urang salawasna ngaluarkeun kadali kualitas salaku prioritas kahiji, mimitian ti purchasing bahan jeung sakabeh link ngarancang produk, panalungtikan & pamekaran, manufaktur, ngajual jeung porsi, dumasar kana ISO9001, ISO13485, ENISO13485, MDSAP ISO13485, QSR820, YY / T0287, JIST9116 jeung hukum jeung peraturan relevan, urang dioperasikeun sistem manajemen kontrol kualitas éféktif tur lulus audits sistem Cina Inspection sarta Evaluasi Center CQC jeung Jérman TUV.barang urang bisa minuhan duanana EU jeung standar kimia AS, kawas AZO bébas, kalungguhan low, EN71, REACH atanapi Phthalate bébas