Parabot Pijat

Alat Pijat nyaéta ngaran umum pikeun pakakas pikeun meuseul sakujur awak atawa sakabéh bagian awak. Anjeunna ayeuna kalebet dua jinis korsi pijat sareng tukang urut. Di antarana, korsi urut nyaéta urut awak leuwih komprehensif, sarta massager pikeun bagian tina awak alat urut.
Alat Pijat mangrupikeun generasi énggal parangkat perawatan kaséhatan anu dikembangkeun dumasar kana fisika, bionik, bioelectricity, ubar tradisional Cina sareng prakték klinis mangtaun-taun. Kalayan pamutahiran kontinyu tina standar hirup modern, kitu ogé pembaharuan kontinyu tina konsép kahirupan masarakat, parabot urut geus jadi sinonim pikeun investasi kaséhatan sarta kahirupan fashion, sarta geus ditarima ku beuki loba jalma.
Alat Pijat, numutkeun statistik, ayeuna, aya langkung ti 2.000 perusahaan anu ngahasilkeun sareng ngoperasikeun alat urut di nagara éta, langkung ti 10 perusahaan kalayan penjualan ékspor sapuluh juta dolar, langkung ti 150 perusahaan kalayan penjualan sajuta dolar, sareng seueur deui. ti 200.000 pagawé di nagara éta.
Alat Pijat populer pisan, utamina kusabab dua alesan: hiji nyaéta standar hirup sareng kabutuhan kaséhatan masarakat parantos robih pisan, hiji nyaéta yén alat-alat urut nyalira ngiringan parobihan The Times, tina warna, bahan, desain sareng aspék komprehensif sanésna. perbaikan, meunang pangakuan konsumén. Para ahli nunjukkeun yén kalayan ningkatkeun struktur konsumsi, rupa-rupa produk alat urut anu aya hubunganana sareng kaséhatan manusa sigana bakal ngajaga pertumbuhan gancang.
Pijat Equipment , dina waktos anu sareng, para ahli ogé ngomong yén alatan industri alat urut domestik ayeuna kurangna sampurna, standar industri husus, kualitas produk urut dina pasaran teu seragam, pamakéna loba waktu "teu terang kumaha pikeun ngamimitian".
View as  
 
U ngawangun Rose Gold Metal raray kosmetik ésénsial Cream Massager Stick

U ngawangun Rose Gold Metal raray kosmetik ésénsial Cream Massager Stick

Dina taun-taun ayeuna, pasar internasional parantos mertahankeun paménta anu kuat pikeun produk U ngawangun Rose Gold Metal Facial Cosmetic Essentials Cream Massager Stick, sareng paningkatan tingkat manufaktur domestik, tapi ogé pikeun manufaktur alat urut Cina pikeun nyayogikeun dasar jaminan, ngarah kapasitas produksi di dunya laun dipindahkeun ka Cina, ku kituna Cina geus jadi puseur manufaktur parabot urut di dunya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Helm Pijat Kepala Tekanan Udara Otomatis

Helm Pijat Kepala Tekanan Udara Otomatis

Dina taun-taun ayeuna, pasar internasional ngajaga paménta anu kuat pikeun produk helm urut sirah tekanan hawa otomatis Cina, sareng paningkatan tingkat manufaktur domestik, tapi ogé pikeun manufaktur alat urut Cina nyayogikeun dasar jaminan, ngarah kana kapasitas produksi sadunya. saeutik demi saeutik dipindahkeun ka Cina, ku kituna Cina geus jadi puseur manufaktur parabot urut di dunya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Nanganan jero otot Pijat Gun kalawan LED Toel layar

Nanganan jero otot Pijat Gun kalawan LED Toel layar

Dina taun-taun ayeuna, pasar internasional ngajaga paménta anu kuat pikeun Pistol urut otot jero Cina sareng produk layar toél LED, sareng paningkatan tingkat manufaktur domestik, tapi ogé pikeun manufaktur alat urut Cina nyayogikeun dasar jaminan, ngarah kana kapasitas produksi di dunya laun dipindahkeun ka Cina, ku kituna Cina geus jadi puseur manufaktur parabot urut di dunya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Panas Awak Tissue Handheld Mini Otot Awak Pijat Gun

Panas Awak Tissue Handheld Mini Otot Awak Pijat Gun

Dina taun anyar, pasar internasional geus mertahankeun paménta kuat pikeun Cina urang Panas Awak Deep Tissue Handheld Mini otot Awak Pijat Gun produk, sarta perbaikan tingkat manufaktur domestik, tapi ogé pikeun manufaktur parabot urut Cina urang nyadiakeun dasar jaminan, ngarah ka kapasitas produksi di dunya laun dipindahkeun ka Cina, ku kituna Cina geus jadi puseur manufaktur parabot urut di dunya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Portabel Pijat Batu manaskeun Kit

Portabel Pijat Batu manaskeun Kit

Dina taun-taun ayeuna, pasar internasional ngajaga paménta anu kuat pikeun produk Kit Pemanas Batu Pijat Portabel Cina, sareng paningkatan tingkat manufaktur domestik, tapi ogé pikeun manufaktur alat urut Cina nyayogikeun dasar jaminan, ngarah kana kapasitas produksi di dunya laun-laun. dialihkeun ka Cina, sahingga Cina geus jadi puseur manufaktur parabot urut di dunya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Iinditan portabel Wireless Multifunctional warni Pijat Bantal

Iinditan portabel Wireless Multifunctional warni Pijat Bantal

Dina taun-taun ayeuna, pasar internasional ngajaga paménta anu kuat pikeun produk bantal pijat warni portabel nirkabel multifungsi portabel, sareng paningkatan tingkat manufaktur domestik, tapi ogé pikeun manufaktur alat urut Cina nyayogikeun dasar jaminan, ngarah kana produksi dunya. kapasitas laun dipindahkeun ka Cina, ku kituna Cina geus jadi puseur manufaktur parabot urut di dunya.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Parabot Pijat pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Parabot Pijat pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Parabot Pijat kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.