imah > Produk > Parabot Rumah Sakit > Térmométer Médis

Térmométer Médis

Médis Térmométer, nyaéta ngaliwatan infra red pikeun ngalakonan pangukuran suhu, bisa dibagi kana tipe kontak jeung tipe non-kontak dua. Térmométer Infrabeureum ngukur suhu, rélatif aman, akurat, cocog pikeun manula, murangkalih, rumah sakit sareng kulawarga.
Thermometer Médis museurkeun radiasi panas infra red awak kana detektor, nu ngarobah kakuatan radiasi jadi sinyal listrik nu bisa diukur dina darajat Celsius (atawa Fahrenheit) sanggeus ngimbangan suhu ambient.
The Thermometer Médis boga kaunggulan merenah, basajan, gancang tur akurat kempelan suhu, nu cocog pisan pikeun penderita kasakit akut jeung serius, manula, orok jeung saterusna. disadvantage gampang kapangaruhan ku hawa ambient, sarta dina hal ieu kasalahan anu badag.
View as  
 
Médis Infrabeureum Dahi Térmométer

Médis Infrabeureum Dahi Térmométer

Urang nyadiakeun Médis Infrabeureum Dahi Thermometer nu boga hiji tombol operasi, 32 * 2 grup memori pikeun modus dual, 3 kelir lampu tukang. Éta nyayogikeun bacaan gancang sareng akurat pisan ngeunaan suhu awak individu. Éta ngarobih panas anu diukur kana bacaan suhu anu dipidangkeun dina LCD.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Témpél Suhu Dahi

Témpél Suhu Dahi

Kami nyayogikeun Témpél Suhu Dahi anu nyayogikeun bacaan gancang sareng akurat pisan ngeunaan suhu awak individu. Éta ngarobih panas anu diukur kana bacaan suhu anu dipidangkeun dina LCD. Nalika dianggo leres, éta bakal gancang ngevaluasi suhu anjeun sacara akurat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Ceuli Suhu Gun

Ceuli Suhu Gun

Kami nyayogikeun Senjata Suhu Ceuli anu dirarancang khusus pikeun dianggo aman dina gendang telinga. Éta mangrupikeun alat anu tiasa ngukur suhu awak jalma ku cara ngadeteksi inténsitas cahaya infra red anu dipancarkeun tina saluran ceuli manusa. Éta ngarobih panas anu diukur kana bacaan suhu anu dipidangkeun dina LCD. Nalika dianggo leres, éta bakal gancang ngevaluasi suhu anjeun sacara akurat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Thermometer Baby Pacifier

Thermometer Baby Pacifier

Kami nyayogikeun Baby Pacifier Thermometer anu mangrupikeun barang anu sampurna pikeun orok, murangkalih sareng murangkalih. Unit produk ieu Celsius (°C). Éta mangrupikeun térmométer suhu orok digital plastik. Éta henteu ngarugikeun lingkungan ogé pikeun orok sabab teu aya raksa anu dianggo.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
<1>
Kami gaduh Térmométer Médis pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Térmométer Médis pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Térmométer Médis kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.