imah > Produk > Kaséhatan jeung Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan > Stiker jeung Kantong Terapi Fisik

Stiker jeung Kantong Terapi Fisik

Stiker sareng Kantong Terapi Fisik diwangun ku sanyawa polimér anu luhur sareng rupa-rupa unsur biologis, ku lembaga mandiri Amérika Serikat anu henteu beracun pikeun awak manusa tanpa efek samping. Rumus ilmiah ngajadikeun kantong elastis sareng tiasa ngajaga rasa lemes nalika disimpen lami dina lingkungan dikurangan 190℃, anu biasa katelah "kantong teu katirisan".
Stiker jeung Kantong Terapi Fisik: nyeri sirah, muriang, nyeri huntu, stroke panas, kulit kaku, galur otot, tijalikeuh, trauma hemostasis, kageulisan, jsb Hot compress: rematik, rematik, dysmenorrhea, ngarareunah burih, spondylitis cervical, sciatica, galur otot lumbar jsb.
Stiker sareng Kantong Terapi Fisik: Pasang dina freezer atanapi freezer kanggo dianggo. Kompres panas: nempatkeun kantong komprési kana oven microwave sareng panaskeun (suhu luhur) salami 2 menit, atanapi kukus kantong supados dipanaskeun sapinuhna sateuacan dianggo.
View as  
 
Bahan Alami Beurat Leungitna Sticker

Bahan Alami Beurat Leungitna Sticker

Mésér Stiker Turun Beurat Bahan Alami ti kami. Urang tiasa ngalakukeun Wonder Patch ieu kalayan harga anu kompetitif sareng kualitas anu saé kalayan pangaruh anu langkung saé Produk Anyar! Penjualan Panas! Beuteung Slimming Patch, Rarata Beuteung Patch, Bisa ngalakukeun pakét ngaropéa pikeun anjeun dumasar kana desain Anjeun .Dijieun tina 100% bahan alami, slimming patch lalaunan ngaleupaskeun éta komponén aktip langsung kana aliran getih anjeun, ngaronjatkeun nyirorot sirkulasi getih anjeun, enhancing métabolisme awak anjeun. ka siklus 24hrs ngaduruk gajih ogé bari anjeun saré, ngagancangkeun prosés bum gajih, blocking nyerep lemak kana awak anjeun sarta ngurangan rasa lapar beurang. sababaraha bungkus burih séjén pikeun leungitna beurat do. Seuseueurna anjeun badé ngaduruk lemak sareng k......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Pinggang Palatih Trimmer Awak Shaper

Pinggang Palatih Trimmer Awak Shaper

Urang ngahasilkeun kualitas Pinggang Palatih Trimmer Awak Shaper. WAIST SLIMMER Pikeun leungitna beurat: Dijieun ku tambahan kandel, lateks-gratis Neoprene pikeun pangalaman sweating ditingkatkeun. Tapi entong hariwang ngeunaan Késang tambahan, palatih cangkéng sauna kami henteu ngan ukur ngusir nyerep Uap tapi ogé ngabatesan slip nalika latihan anjeun. LATIHAN KANGKUNG UNTUK BURNER GEMIK BUTUNG: Pelatih cangkéng pikeun awéwé sareng lalaki sabuk leungitna beurat henteu tusuk atanapi jab kawas sababaraha bungkus burih séjén pikeun leungitna beurat do. Seuseueurna anjeun badé ngaduruk lemak sareng kalori. Sakabeh titik tina trimmer cangkéng ieu maké sabuk bari exercising tur mantuan ngaduruk leuwih gajih di wewengkon burih anjeun ku dasarna nyieun anjeun kesang saolah-olah anjeun kungsi saun......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Nyeri Relieving patch

Nyeri Relieving patch

Patch relieving nyeri: patch analgesic anti radang mangrupakeun jenis ubar, utamana dipaké pikeun pengobatan bantu tina sagala rupa nyeri jeung teu ngarareunah disababkeun ku bareuh jeung nyeri, periarthritis of taktak, osteoarthritis na sciatica.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Reusable Hot Tiis Pack

Reusable Hot Tiis Pack

Reusable panas tiis pak: Ieu nujul kana sayuran, bungbuahan, kadaharan, jeung produk gampang lianna, produk perishable, agén biologis jeung sakabeh produk nu kudu diangkut dina gudang tiis maénkeun peran pelestarian refrigeration, pikeun nyegah deterioration maranéhanana. Refrigerate sayuran seger, bungbuahan, bir, inuman sarta kadaharan pikeun waktu anu singget di tempat tanpa sumber tiis

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Hawa pemanasan Mat

Hawa pemanasan Mat

Mat pemanasan hawa: Pad pemanasan hawa, ogé katelah simbut pemanasan hawa, ngagunakeun pemanasan hawa pikeun ngangkat suhu awak Pad pikeun ngahontal tujuan pemanasan, nu mangrupa ningkat produk pamutahiran dumasar kana kalemahan tina kontak sejenna panerapan pemanasan listrik. Ieu mangrupakeun tipe anyar produk bébas radiasi, aman, nyaman, hemat energi, panyalindungan lingkungan. Manglaku ka rupa-rupa jalma, utamana kaayaan fisik goréng tina manula pikeun ngahontal pangaruh pangalusna. Téknologi produk ieu parantos nampi sababaraha patén nasional, sareng éta mangrupikeun produk énggal anu tiasa dipercaya pikeun dianggo.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Reusable És Pack

Reusable És Pack

Reusable És Pack: Ieu nujul kana sayuran, bungbuahan, kadaharan, jeung produk gampang lianna, produk perishable, agén biologis jeung sakabeh produk nu kudu diangkut dina gudang tiis maénkeun peran pelestarian refrigeration, pikeun nyegah deterioration maranéhanana. Refrigerate sayuran seger, bungbuahan, bir, inuman sarta kadaharan pikeun waktu anu singget di tempat tanpa sumber tiis

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Stiker jeung Kantong Terapi Fisik pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Stiker jeung Kantong Terapi Fisik pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Stiker jeung Kantong Terapi Fisik kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.