imah > Produk > Tés Médis > Tés Hépatitis

Tés Hépatitis

Tés Hépatitis mangrupikeun alat bantu pikeun ngadiagnosis panyakit sistem hépatobiliary. Upami diagnosis anu leres tina panyakit kedah dilakukeun, perlu ngagabungkeun riwayat pasien, pamariksaan fisik sareng pamariksaan pencitraan, sareng sajabana, pikeun ngalaksanakeun analisa komprehensif. Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun yén aya seueur item pamariksaan fungsi ati, tapi henteu unggal barang kedah dilakukeun. Biasana, dokter bakal milih hiji grup atanapi sababaraha tés dumasar kana sajarah sareng gejala pasien.

Aya seueur metode pikeun Tes Hépatitis kusabab rupa-rupa fungsi ati. Sérum total protéin, albumin jeung rasio globulin, turbidity sérum jeung uji flocc, test alfa-fetoprotein jeung saterusna. Énzim sérum anu patali jeung panyakit ati boga transaminase tina sereal pihak katilu, sereal jukut transaminase, alkali fosfatase jeung laktat dehidrogénase nungguan; Ékspérimén anu aya hubunganana sareng transformasi biologis sareng ékskrési kalebet tés ingetan natrium sulfonbromophthalein, jsb. Tés anu aya hubunganana sareng métabolisme pigmén empedu, sapertos kuantifikasi bilirubin sareng tés bilirubin tilu. Uji getih pikeun ngadamel tes anu akurat ngeunaan barang-barang ieu.
View as  
 
Hbv Virus Hbv 5 Dina 1 Kit Uji Gancang Hbv Tés Combo

Hbv Virus Hbv 5 Dina 1 Kit Uji Gancang Hbv Tés Combo

Hépatitis B virus HBV 5 in 1 rapid testing kit HBV combo test: Pamariksaan fungsi ati pikeun lulus sagala sorts biokimia test métode deteksi jeung fungsi ati metabolize perhatian unggal indéks, guna ngagambarkeun fungsi ati ujian kaayaan dasar. Aya seueur metode pikeun pamariksaan fungsi ati kusabab rupa-rupa fungsi ati. Pamariksaan fungsi ati mangrupikeun alat bantu pikeun ngadiagnosis panyakit sistem hépatobiliary. Upami diagnosis anu leres tina panyakit kedah dilakukeun, perlu ngagabungkeun riwayat pasien, pamariksaan fisik sareng pamariksaan pencitraan, sareng sajabana, pikeun ngalaksanakeun analisa komprehensif. Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun yén aya seueur item pamariksaan fungsi ati, tapi henteu unggal barang kedah dilakukeun. Biasana, dokter bakal milih hiji grup atanapi......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
H1n1 Virus Influenza A + b Swab / nasal Aspirate Rapid Test Kit

H1n1 Virus Influenza A + b Swab / nasal Aspirate Rapid Test Kit

H1N1 Influenza Virus A+B Swab/Nasal Aspirate Rapid Test Kit: Pamariksaan fungsi ati pikeun lulus sagala rupa métode tés biokimia deteksi jeung fungsi ati metabolize perhatian unggal indéks, guna ngagambarkeun ujian kaayaan dasar fungsi ati. Aya seueur metode pikeun pamariksaan fungsi ati kusabab rupa-rupa fungsi ati. Pamariksaan fungsi ati mangrupikeun alat bantu pikeun ngadiagnosis panyakit sistem hépatobiliary. Upami diagnosis anu leres tina panyakit kedah dilakukeun, perlu ngagabungkeun riwayat pasien, pamariksaan fisik sareng pamariksaan pencitraan, sareng sajabana, pikeun ngalaksanakeun analisa komprehensif. Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun yén aya seueur item pamariksaan fungsi ati, tapi henteu unggal barang kedah dilakukeun. Biasana, dokter bakal milih hiji grup atanapi sab......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
2 Dina 1 Hbsag Hcv Combo 2 Panel Rapid Test Kit

2 Dina 1 Hbsag Hcv Combo 2 Panel Rapid Test Kit

2 in 1 HbsAg HCV Combo 2 Panel Rapid Test Kit: Ujian fungsi ati pikeun lulus sagala sorts biokimia test métode deteksi jeung fungsi ati metabolize perhatian unggal indéks, guna ngagambarkeun fungsi ati ujian kaayaan dasar. Aya seueur metode pikeun pamariksaan fungsi ati kusabab rupa-rupa fungsi ati. Pamariksaan fungsi ati mangrupikeun alat bantu pikeun ngadiagnosis panyakit sistem hépatobiliary. Upami diagnosis anu leres tina panyakit kedah dilakukeun, perlu ngagabungkeun riwayat pasien, pamariksaan fisik sareng pamariksaan pencitraan, sareng sajabana, pikeun ngalaksanakeun analisa komprehensif. Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun yén aya seueur item pamariksaan fungsi ati, tapi henteu unggal barang kedah dilakukeun. Biasana, dokter bakal milih hiji grup atanapi sababaraha tés dumasa......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Diagnostik Hepatitis B Core Antigen Rapid Hbcab Test Kit

Médis Diagnostik Hepatitis B Core Antigen Rapid Hbcab Test Kit

Médis diagnostik hépatitis b inti antigen gancang hbcab test kit: ujian fungsi ati pikeun lulus sagala sorts biokimia deteksi metoda test jeung fungsi ati metabolize perhatian unggal indéks, guna ngagambarkeun fungsi ati ujian kaayaan dasar. Aya seueur metode pikeun pamariksaan fungsi ati kusabab rupa-rupa fungsi ati. Pamariksaan fungsi ati mangrupikeun alat bantu pikeun ngadiagnosis panyakit sistem hépatobiliary. Upami diagnosis anu leres tina panyakit kedah dilakukeun, perlu ngagabungkeun riwayat pasien, pamariksaan fisik sareng pamariksaan pencitraan, sareng sajabana, pikeun ngalaksanakeun analisa komprehensif. Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun yén aya seueur item pamariksaan fungsi ati, tapi henteu unggal barang kedah dilakukeun. Biasana, dokter bakal milih hiji grup atanapi sa......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Sensitipitas Tinggi Virus Hépatitis C One Step Rapid Test Strip

Sensitipitas Tinggi Virus Hépatitis C One Step Rapid Test Strip

Sensitipitas tinggi virus hépatitis c hiji lengkah gancang test strip: ujian fungsi ati pikeun lulus sagala sorts biokimia test métode deteksi jeung fungsi ati metabolize perhatian unggal indéks, guna ngagambarkeun fungsi ati ujian kaayaan dasar. Aya seueur metode pikeun pamariksaan fungsi ati kusabab rupa-rupa fungsi ati. Pamariksaan fungsi ati mangrupikeun alat bantu pikeun ngadiagnosis panyakit sistem hépatobiliary. Upami diagnosis anu leres tina panyakit kedah dilakukeun, perlu ngagabungkeun riwayat pasien, pamariksaan fisik sareng pamariksaan pencitraan, sareng sajabana, pikeun ngalaksanakeun analisa komprehensif. Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun yén aya seueur item pamariksaan fungsi ati, tapi henteu unggal barang kedah dilakukeun. Biasana, dokter bakal milih hiji grup atana......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Hbeab Amplop Test Antibodi Hbeab Rapid Test Kit

Hbeab Amplop Test Antibodi Hbeab Rapid Test Kit

hépatitis b amplop antibodi test HBeAb test kit gancang: ujian fungsi ati pikeun lulus sagala sorts biokimia deteksi metoda test jeung fungsi ati metabolize perhatian unggal indéks, guna ngagambarkeun fungsi ati ujian kaayaan dasar. Aya seueur metode pikeun pamariksaan fungsi ati kusabab rupa-rupa fungsi ati. Pamariksaan fungsi ati mangrupikeun alat bantu pikeun ngadiagnosis panyakit sistem hépatobiliary. Upami diagnosis anu leres tina panyakit kedah dilakukeun, perlu ngagabungkeun riwayat pasien, pamariksaan fisik sareng pamariksaan pencitraan, sareng sajabana, pikeun ngalaksanakeun analisa komprehensif. Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun yén aya seueur item pamariksaan fungsi ati, tapi henteu unggal barang kedah dilakukeun. Biasana, dokter bakal milih hiji grup atanapi sababaraha ......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Tés Hépatitis pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Tés Hépatitis pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Tés Hépatitis kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.