imah > Produk > Rehabilitasi sarta Fisioterapi > Alat Bantu Leumpang sareng Korsi Roda

Alat Bantu Leumpang sareng Korsi Roda

Leumpang AIDS na Wheelchairs umumna dibagi jadi dua jenis, timer pitulung sarta bantuan, hiji bisa nyorong diri, hiji perlu batur pikeun mantuan Anjeun nyorong, kinerja husus dina kabayang pungkur téh badag sarta leutik.
Alat Bantu Leumpang sareng Korsi Roda langkung cocog pikeun sepuh. Mun manula teu bisa ngurus sorangan, maranéhna bisa milih hiji korsi roda pungkur leutik, nu leutik tur foldable tur merenah pikeun nempatkeun dina mobil.
Leumpang AIDS na Wheelchairs dianjurkeun pikeun milih kabayang badag, sarta éta leuwih merenah pikeun nyorong sorangan. Tangtosna, aya versi ditingkatkeun dina pasaran, kalawan roda badag sarta leutik ditukeurkeun.
View as  
 
Bantuan Leumpang

Bantuan Leumpang

AIDS leumpang bisa dibagi kana jenis tanpa roda jeung roda, nu dipaké pikeun ngajaga kasaimbangan awak tegak, ngarojong beurat, ngalatih leumpang, jeung ningkatkeun kakuatan otot. Wewengkon anu ngadukung pigura leumpang ageung, stabil sareng aman. Éta cocog pikeun nangtung sareng leumpang dina pasien anu ngagaduhan fungsi parna tina anggota awak handap.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Walker Rollator

Walker Rollator

A Walker Rollator penting pisan pikeun kahirupan sapopoe jalma anu cacad. Milih hiji walker cocog bisa mawa genah gede pikeun jalma kalawan disabilities. Éta tiasa dirojong ku alat sareng mangrupikeun latihan fungsional pikeun pasien anu direhabilitasi pikeun mulangkeun fungsi awak, ngaleungitkeun nyeri sareng ngabantosan rehabilitasi. Walkers anu cocog pikeun penderita frail, penderita manula, penderita fractures dahan handap sarta penderita kalemahan dahan handap sapihak atawa bilateral.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Korsi Roda Lipat Manual

Korsi Roda Lipat Manual

Kiwari, beuki loba merek korsi roda listrik sarta fungsi maranéhanana béda. Korsi roda listrik lipet anu hampang parantos janten paporit para sepuh, janten sabaraha beurat korsi roda listrik lipatan anu hampang? Naha aman pikeun manula nyetir korsi roda listrik lipatan anu hampang? Baheula, korsi roda listrik biasana ngagunakeun struktur tube baja jeung batré asam kalungguhan, jadi beurat wahana badag, tilepan teu merenah, teu bisa narilep neundeun jeung mawa. Kalayan pamekaran élmu sareng téknologi, kabutuhan manula sareng cacad dibédakeun, sareng Korsi Roda Lipat Manual laun-laun janten arus utama industri.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Cacad Maneuh Commode Korsi Roda

Cacad Maneuh Commode Korsi Roda

Kiwari, beuki loba merek korsi roda listrik sarta fungsi maranéhanana béda. Korsi roda listrik lipet anu hampang parantos janten paporit para sepuh, janten sabaraha beurat korsi roda listrik lipatan anu hampang? Naha aman pikeun manula nyetir korsi roda listrik lipatan anu hampang? Baheula, korsi roda listrik biasana ngagunakeun struktur tube baja jeung batré asam kalungguhan, jadi beurat wahana badag, tilepan teu merenah, teu bisa narilep neundeun jeung mawa. Kalayan kamekaran élmu pangaweruh sareng téknologi, kabutuhan manula sareng cacad dibédakeun, sareng Kursi Roda Commode Cacat Cacat laun-laun janten arus utama industri.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Tilepan Aluminium Portabel Korsi Roda Listrik

Tilepan Aluminium Portabel Korsi Roda Listrik

Kiwari, beuki loba merek korsi roda listrik sarta fungsi maranéhanana béda. Korsi roda listrik lipet anu hampang parantos janten paporit para sepuh, janten sabaraha beurat korsi roda listrik lipatan anu hampang? Naha aman pikeun manula nyetir korsi roda listrik lipatan anu hampang? Baheula, korsi roda listrik biasana ngagunakeun struktur tube baja jeung batré asam kalungguhan, jadi beurat wahana badag, tilepan teu merenah, teu bisa narilep neundeun jeung mawa. Kalayan pamekaran élmu sareng téknologi, kabutuhan manula sareng cacad dibédakeun, sareng korsi roda listrik portabel aluminium tilepan laun-laun janten arus utama industri.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Remote Control tilepan korsi roda Electric Lightweight Power korsi roda

Remote Control tilepan korsi roda Electric Lightweight Power korsi roda

korsi roda listrik Kiwari, aya beuki loba merek korsi roda listrik sarta fungsi maranéhanana béda. Korsi roda listrik lipet anu hampang parantos janten paporit para sepuh, janten sabaraha beurat korsi roda listrik lipatan anu hampang? Naha aman pikeun manula nyetir korsi roda listrik lipatan anu hampang? Baheula, korsi roda listrik biasana ngagunakeun struktur tube baja jeung batré asam kalungguhan, jadi beurat wahana badag, tilepan teu merenah, teu bisa narilep neundeun jeung mawa. Kalayan pamekaran sains sareng téknologi, kabutuhan manula sareng cacad dibédakeun, sareng kadali jauh korsi roda tilepan korsi roda listrik listrik anu hampang laun-laun janten arus utama industri.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Alat Bantu Leumpang sareng Korsi Roda pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Alat Bantu Leumpang sareng Korsi Roda pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Alat Bantu Leumpang sareng Korsi Roda kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.