imah > Produk > Rehabilitasi sarta Fisioterapi > Aparat Fisioterapi

Aparat Fisioterapi

Aparatur Fisioterapi, singgetan kanggo Fisioterapi, mangrupikeun alat anu ngagabungkeun faktor fisik kana awak supados langkung saé. Éta cocog pikeun dianggo di bumi sareng kantor.
Faktor fisik umum Aparatur Fisioterapi diantarana "listrik, sora, cahaya, magnétisme, cai, tekanan, jrrd. Béda jeung terapi ubar, terapi fisik kawilang aman tur ramah lingkungan. Tapi béda jeung terapi narkoba, pangaruh terapi fisik. masih pohara efektif pikeun sababaraha kasakit, kayaning ngaronjatkeun sirkulasi getih pikeun ngaronjatkeun fungsi organ manusa atawa ngaronjatkeun kaayaan jaringan lokal awak pohara efektif.
Aparatur Fisioterapi dipaké alat terapi fisik meureun mangrupa alat thermotherapy. Hasil langsung tina hyperthermia nyaéta ngabalukarkeun dilatasi pembuluh darah dina jaringan lokal awak manusa, nguatkeun aliran getih, muka kapilér anu mampet, sareng ningkatkeun perfusi getih kana jaringan manusa. Éféktivitas alat sapertos ieu langsung aya hubunganana sareng perbaikan métabolisme sél jaringan dina kaayaan sirkulasi getih anu ningkat. Janten pamutahiran sirkulasi getih langsung aya hubunganana sareng pangaruh kuratif. Alat hyperthermia anu paling umum nyaéta gelombang pondok sareng gelombang ultra-pondok, gelombang mikro sareng terapi infra red.
View as  
 
Alat Terapi Laser Médis

Alat Terapi Laser Médis

Médis Laser Terapi Aparat, nu disebut terapi médan magnét, nujul kana sipat pseudo-ilmiah ubar alternatif ngalibetkeun konsep kayaning "médan magnét", "magnétisme", jsb Contona, ngaku gaya magnét atawa médan magnét boga pangaruh positif. dina awak manusa, tiasa nganggo pangaruh magnét pikeun ngahontal pangropéa fisik sareng mental atanapi pangaruh pangobatan panyakit.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Sirkulasi Darah Alat Terapi Fisik

Sirkulasi Darah Alat Terapi Fisik

Sirkulasi Darah Alat terapi fisik, anu disebut terapi médan magnét, nujul kana sipat pseudo-ilmiah ubar alternatif anu ngalibetkeun konsép sapertos "médan magnét", "magnétisme", jsb. Contona, ngaku gaya magnét atanapi médan magnét anu positif. pangaruh dina awak manusa, bisa ngagunakeun pangaruh magnét pikeun ngahontal pangropéa fisik jeung méntal atawa pangaruh perlakuan kasakit.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Alat Terapi Fisik Terapi Laser Inténsitas Tinggi

Alat Terapi Fisik Terapi Laser Inténsitas Tinggi

Terapi fisik equipments terapi laser inténsitas tinggi, nu disebut terapi médan magnét, nujul kana alam pseudo-ilmiah ubar alternatif ngalibetkeun konsep kayaning "médan magnét", "magnétisme", jsb Contona, ngaku gaya magnét atawa médan magnét. boga pangaruh positif dina awak manusa, bisa ngagunakeun pangaruh magnét pikeun ngahontal pangropéa fisik jeung méntal atawa pangaruh perlakuan kasakit.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Unit Wireless Pijat Awak Alat Terapi Fisik

Unit Wireless Pijat Awak Alat Terapi Fisik

Unit Nirkabel Awak Pijat Terapi Fisik Equipment, nu disebut terapi médan magnét, nujul kana sipat pseudo-ilmiah ubar alternatif ngalibetkeun konsép kayaning "médan magnét", "magnétisme", jsb Contona, ngaku gaya magnét atawa médan magnét. boga pangaruh positif dina awak manusa, bisa ngagunakeun pangaruh magnét pikeun ngahontal pangropéa fisik jeung méntal atawa pangaruh perlakuan kasakit.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Paranti Disfungsi Alat Terapi Fisik

Paranti Disfungsi Alat Terapi Fisik

Alat disfungsi Alat Terapi Fisik, anu disebut terapi médan magnét, nujul kana sipat pseudo-ilmiah ubar alternatif anu ngalibetkeun konsep sapertos "médan magnét", "magnétisme", jsb. Contona, ngaku gaya magnét atanapi médan magnét anu positif pangaruh dina awak manusa, bisa ngagunakeun pangaruh magnét pikeun ngahontal pangropéa fisik jeung méntal atawa pangaruh perlakuan kasakit.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Parabot Fisioterapi

Parabot Fisioterapi

Physiotherapy Equipment, nu disebut terapi médan magnét, nujul kana sipat pseudo-ilmiah ubar alternatif ngalibetkeun konsép kayaning "médan magnét", "magnétisme", jsb Contona, ngaku gaya magnét atawa médan magnét boga pangaruh positif kana manusa. awak, bisa ngagunakeun pangaruh magnét pikeun ngahontal pangropéa fisik jeung méntal atawa pangaruh perlakuan kasakit.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Aparat Fisioterapi pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Aparat Fisioterapi pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Aparat Fisioterapi kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.