imah > Produk > Parabot Rumah Sakit > Rojongan Kahirupan sapopoé

Rojongan Kahirupan sapopoé

Alat-alat Rojongan Kahirupan Daily, sakumaha ngaranna ngakibatkeun, utamana cocog pikeun pamakéan kulawarga alat-alat médis, éta béda ti pamakéan rumah sakit pakakas médis, operasi basajan, ukuranana leutik, gampang dibawa nyaéta ciri utamina. Ti sababaraha taun ka pengker, seueur kulawarga anu dilengkepan ku rupa-rupa alat médis anu sederhana, sapertos térmométer, stétoskop, monitor tekanan darah, alat perawatan urin sareng tai.

Ieu basajan Daily Kahirupan Rojongan parabot, merenah tur praktis, hususna keur sababaraha kulawarga jeung kasakit kronis leuwih praktis, iraha wae pikeun niténan kaayaan sabar urang, perlakuan médis timely. Dina taun-taun ayeuna, sareng naékna standar hirup, jalma-jalma langkung seueur nengetan kaséhatan diri sareng kulawargana, alat-alat médis sareng alat-alat médis lami, parantos teu tiasa nyugemakeun kabutuhan sababaraha kulawarga, sagala jinis sederhana sareng praktis, alat médis imah anyar fungsi pinuh ogé timbul dina momen bersejarah, kana kulawarga, jadi indispensable dina suplai kahirupan masarakat. Kalayan pamekaran téknologi éléktronik, alat médis rumah tangga éléktronik otomatis sareng semi-otomatis, sapertos méter tekanan darah éléktronik, panguji gula getih, térmométer éléktronik, bangku ranjang sareng alat perawatan cikiih, parantos aya di pasar.
View as  
 
Kantong cai panas

Kantong cai panas

Kantong cai panas: Botol cai panas sacara harfiah hartosna kantong anu aya cai panas di jero. Botol cai panas modern ngagunakeun alat pemanasan listrik pikeun panas bahan panas di jero tanpa gangguan ngeusian eta cai panas. Ku alatan éta, botol cai panas listrik jeung jajan panas listrik jadi beuki loba populér.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Orok Demam Antipyretic gél Témpél

Orok Demam Antipyretic gél Témpél

Orok Demam Antipyretic Gél Témpél: Antipyretic némpelkeun, kalawan antipyretic sarta pangaruh cooling, bisa nulungan tiis disababkeun ku muriang, nyeri sirah jeung huntu, panonpoe, tijalikeuh otot disababkeun ku nyeri jeung panas symptoms.Baby Demam Antipyretic Gél Témpél: Mibanda fungsi cooling antipyretic. , bisa alleviate tiis disababkeun ku muriang, nyeri sirah jeung nyeri huntu, panonpoé, tijalikeuh otot disababkeun ku nyeri jeung gejala panas.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Obat Herbal Cina Bahan Antipyretic Kaséhatan Témpél

Obat Herbal Cina Bahan Antipyretic Kaséhatan Témpél

Cina bahan ubar herbal antipyretic némpelkeun kaséhatan: némpelkeun Antipyretic, kalawan pangaruh antipyretic jeung cooling, bisa nulungan tiis disababkeun ku muriang, nyeri sirah jeung nyeri huntu, panonpoe, tijalikeuh otot disababkeun ku nyeri jeung gejala panas.
Bahan ubar herbal Cina némpelkeun kaséhatan antipyretic: Mibanda fungsi cooling antipyretic, bisa alleviate tiis disababkeun ku muriang, nyeri sirah jeung nyeri huntu, panonpoe, sprain otot disababkeun ku nyeri jeung gejala panas.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Témpél Antipyretic

Témpél Antipyretic

Antipyretic Témpél: Antipyretic némpelkeun, kalawan antipyretic sarta pangaruh cooling, bisa nulungan tiis disababkeun ku muriang, nyeri sirah jeung huntu, panonpoé, tijalikeuh otot disababkeun ku nyeri jeung panas symptoms.Antipyretic Témpél: Mibanda fungsi cooling antipyretic, bisa alleviate tiis disababkeun ku muriang, nyeri sirah jeung nyeri huntu, panonpoe, tijalikeuh otot disababkeun ku nyeri jeung gejala panas.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Cina Transdermal Porous Topical Patch Pain Relief Herbal Plester

Cina Transdermal Porous Topical Patch Pain Relief Herbal Plester

Cina Transdermal Porous Topical Patch Pain Relief Herbal Plester: Transdermal patch nujul kana préparasi ipis nu bisa diterapkeun kana kulit jeung diserep ngaliwatan kulit pikeun ngahasilkeun éfék terapi sistemik atawa lokal. pangaruh lolos kahiji, teu kapangaruhan ku laju kosongna lambung, bioavailability tinggi; Gampang dianggo, teu aya nyeri, tiasa ditarik atanapi diganggu iraha waé; dosis akurat, aréa nyerep tetep sarta konsentrasi plasma stabil; Taya rosin jeung adhesives séjén, iritasi leutik kana kulit; Manjangkeun waktos tindakan sareng ngirangan The Times nginum obat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Patch Transdermal

Patch Transdermal

Patch Transdermal: Patch Transdermal ngarujuk kana persiapan ipis anu tiasa diterapkeun kana kulit sareng diserep kana kulit pikeun ngahasilkeun pangaruh terapi sistemik atanapi lokal.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Rojongan Kahirupan sapopoé pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Rojongan Kahirupan sapopoé pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Rojongan Kahirupan sapopoé kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.