imah > Produk > Tés Médis > Tés kasuburan

Tés kasuburan

Tés kasuburan ngarujuk kana pamariksaan fisik anu pasangan angkat ka rumah sakit sateuacan aranjeunna siap reuneuh, ku kituna pikeun mastikeun kalahiran orok anu séhat, pikeun ngahontal kalahiran anu séhat. Pamariksaan pra-kakandungan béda ti pamariksaan fisik rutin, utamina pikeun sistem réproduksi sareng faktor genetik tina pamariksaan. Duanana salaki jeung pamajikan ngalakukeun pamariksaan pra-kakandungan barang patali babarengan, nyaéta méré anak jaminan dasar cageur hirupna. Orok anu séhat kedah janten kombinasi spérma sareng endog anu séhat, janten lalaki ogé kedah ditaliti. Waktu anu pangsaéna pikeun ujian sateuacan kakandungan nyaéta 3 dugi ka 6 bulan sateuacan kakandungan.

Upami aya panyakit genetik anu jelas dina kulawarga, jalma bakal nengetan aspék pamariksaan ieu nalika ngalahirkeun, sadar konsultasi ka dokter. Nanging, sababaraha kolot, sapertos jalma normal, mangrupikeun pembawa gén panyakit genetik. Sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan panyakit sorangan, aranjeunna kamungkinan bakal neraskeun ka generasi salajengna. Contona, pikeun barudak kalawan albinism, kolotna sarua jeung jalma biasa, tapi anak boga kulit adil, buuk bulak sarta manifestasi séjén. Ku alatan éta, tés kasuburan penting pisan
Ayeuna, aya rébuan kasakit genetik, lolobana nu teu boga perlakuan akar. Sakali murangkalih anu ngagaduhan panyakit genetik lahir, aranjeunna bakal kaganggu sareng kabeungbeurat ku kulawarga sareng masarakatna sabab henteu tiasa diubaran sacara lengkep. Ku alatan éta, Tes Fertility kasakit genetik penting, sarta sagala rupa métode pamariksaan kudu dilaksanakeun pikeun nyegah kalahiran barudak kalawan kasakit genetik.
View as  
 
Test Kakandungan Jeung Fecundity Test Kit

Test Kakandungan Jeung Fecundity Test Kit

Kami nyayogikeun Test Kakandungan sareng Kit Uji Fecundity anu mangrupikeun immunoassay aliran gurat hiji-léngkah pikeun tekad kualitatif dina spésimén cikiih manusa, pikeun ngabantosan deteksi awal kakandungan. Tésna sayogi dina format strip, kaset sareng midstream.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Rapid cikiih Awewe Fsh Follicle stimulating Hormon Test Kaset

Rapid cikiih Awewe Fsh Follicle stimulating Hormon Test Kaset

Awéwé cikiih gancang FSH follicle stimulating hormon test kaset: tés kakandungan mangrupakeun salah sahiji patarosan pangpentingna awéwé boga ngeunaan kakandungan. Kumaha anjeun terang upami anjeun gaduh orok? Aya sababaraha cara pikeun nyandak tés kakandungan. Tapi prinsip utama sami. Sakali dikandung, endog anu dibuahan terus ngabagi sél sareng ngaluarkeun hormon anu disebut hCG (hormon chorionic). Nalika hCG asup kana getih indungna, éta dikaluarkeun tina cikiihna ku ginjal. Nalika konsentrasi ngahontal jangkungna nu tangtu, salami ngaliwatan deteksi réagen test kakandungan, bisa nyaho naha aya kakandungan suksés.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kakandungan Digital Hcg Rapid Test Strip

Kakandungan Digital Hcg Rapid Test Strip

Kakandungan digital HCG strip test gancang: Tés kakandungan mangrupakeun salah sahiji patarosan pangpentingna awéwé ngeunaan kakandungan. Kumaha anjeun terang upami anjeun gaduh orok? Aya sababaraha cara pikeun nyandak tés kakandungan. Tapi prinsip utama sami. Sakali dikandung, endog anu dibuahan terus ngabagi sél sareng ngaluarkeun hormon anu disebut hCG (hormon chorionic). Nalika hCG asup kana getih indungna, éta dikaluarkeun tina cikiihna ku ginjal. Nalika konsentrasi ngahontal jangkungna nu tangtu, salami ngaliwatan deteksi réagen test kakandungan, bisa nyaho naha aya kakandungan suksés.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Safty Lh Ovulation Rapid Test Midstream

Safty Lh Ovulation Rapid Test Midstream

Safty LH Ovulation Rapid Test Midstream: Tes kakandungan mangrupikeun salah sahiji patarosan anu paling penting pikeun awéwé ngeunaan kakandungan. Kumaha anjeun terang upami anjeun gaduh orok? Aya sababaraha cara pikeun nyandak tés kakandungan. Tapi prinsip utama sami. Sakali dikandung, endog anu dibuahan terus ngabagi sél sareng ngaluarkeun hormon anu disebut hCG (hormon chorionic). Nalika hCG asup kana getih indungna, éta dikaluarkeun tina cikiihna ku ginjal. Nalika konsentrasi ngahontal jangkungna nu tangtu, salami ngaliwatan deteksi réagen test kakandungan, bisa nyaho naha aya kakandungan suksés.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Imah cikiih Kakandungan Test Card

Imah cikiih Kakandungan Test Card

Kartu tés kakandungan cikiih imah: tés kakandungan mangrupakeun salah sahiji patarosan pangpentingna awéwé ngeunaan kakandungan. Kumaha anjeun terang upami anjeun gaduh orok? Aya sababaraha cara pikeun nyandak tés kakandungan. Tapi prinsip utama sami. Sakali dikandung, endog anu dibuahan terus ngabagi sél sareng ngaluarkeun hormon anu disebut hCG (hormon chorionic). Nalika hCG asup kana getih indungna, éta dikaluarkeun tina cikiihna ku ginjal. Nalika konsentrasi ngahontal jangkungna nu tangtu, salami ngaliwatan deteksi réagen test kakandungan, bisa nyaho naha aya kakandungan suksés.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Koloid Emas Hiji-Lengkah Rapid Urin Hcg Kakandungan Test Strip

Koloid Emas Hiji-Lengkah Rapid Urin Hcg Kakandungan Test Strip

Emas koloid Hiji-léngkah cikiih gancang hcg tés kakandungan: Tés kakandungan mangrupikeun salah sahiji patarosan anu paling penting pikeun awéwé ngeunaan kakandungan. Kumaha anjeun terang upami anjeun gaduh orok? Aya sababaraha cara pikeun nyandak tés kakandungan. Tapi prinsip utama sami. Sakali dikandung, endog anu dibuahan terus ngabagi sél sareng ngaluarkeun hormon anu disebut hCG (hormon chorionic). Nalika hCG asup kana getih indungna, éta dikaluarkeun tina cikiihna ku ginjal. Nalika konsentrasi ngahontal jangkungna nu tangtu, salami ngaliwatan deteksi réagen test kakandungan, bisa nyaho naha aya kakandungan suksés.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Tés kasuburan pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Tés kasuburan pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Tés kasuburan kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.