imah > Produk > Rehabilitasi sarta Fisioterapi > Parabot Protéksi Médis

Parabot Protéksi Médis

Alat Pelindung Médis nyaéta alat pelindung, sakumaha ngaranna, nyaéta alat pelindung anu ngajaga awak atawa bagian awak tina tatu atawa tatu sekundér. Salami éta bagian tina awak manusa, éta bisa dirancang nurutkeun bagian tina sirah, taktak, leungeun, siku, pigeulang, cangkéng, suku, tuur, ankle jeung parabot pelindung lianna.
Alat Pelindung Médis sareng perawatan olahraga. Perawatan médis langkung museurkeun kana prosés rehabilitasi, langkung seueur kana rehabilitasi fisik sendi anu tatu atanapi kacapean. Nalika panyalindungan olahraga langkung tekenan kana pencegahan, langkung nujul kana jinis panyalindungan pikeun ngahindarkeun tatu sateuacan olahraga anu tangtu.
Alat Pelindung Médis nyaéta pikeun ngajagi sendi anjeun tina tatu, alat pelindung olahraga tiasa dipasang pikeun ngajagi anjeun tina tatu nalika olahraga. Perawatan médis nyaéta ngabantosan anjeun ngalereskeun pamulihan saatos anjeun tatu sareng ngahindarkeun tatu deui.
View as  
 
Sabuk Tummy Tuck

Sabuk Tummy Tuck

Tummy Tuck Beubeur, nyaéta, sabuk tina cangkéng bentukna sabuk beuteung tina pita lawon anu twines dina beuteung, tiis nu boga pencegahan beuteung jeung aksi nu ngarojong beuteung. Saatos tightening na ngaropéa beuteung, éta éféktif bisa ngaleungitkeun kaleuwihan gajih, langsing ka handap tur ngagambar dina beuteung, ngurangan busung lapar lokal sarta nyeri, ngamajukeun postpartum sarta rehabilitasi pos-tatu, sarta runtuyan elastis timer napel bisa nyaluyukeun tightness nu. merenah mun teu ngagem, breathable, haneut tur nyaman. Utamana dianggo pikeun awéwé postpartum sareng jalma obese pikeun ngumpulkeun beuteung sareng cangkéng langsing.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Beuheung Traction Alat kerah Brace beuheung Rojongan Stretcher pikeun tulang tonggong alignment

Beuheung Traction Alat kerah Brace beuheung Rojongan Stretcher pikeun tulang tonggong alignment

Beuheung Traksi Alat Kerah Brace Beuheung Rojongan Tandu pikeun Tulang tonggong Alignment: Beuheung pananggeuy mangrupa alat perlakuan bantu pikeun spondylosis cervical, nu bisa immobilization tur panangtayungan Vertebra cervical, ngurangan maké saraf, alleviate réaksi traumatis tina sendi intervertebral, sarta mangpaatna pikeun regression of busung lapar jaringan, konsolidasi pangaruh kuratif jeung nyegah kambuh. Pananggeuy cervical bisa dilarapkeun ka sagala rupa jenis spondylosis cervical, utamana pikeun penderita herniation disc cervical, tipe saraf simpatik sarta tipe arteri vertebral of spondylosis cervical dina tahap akut.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Alat traction beuheung cervical

Alat traction beuheung cervical

Alat Traksi beuheung cervical: Beuheung pananggeuy mangrupa alat perlakuan bantu pikeun spondylosis cervical, nu bisa immobilization tur panangtayungan Vertebra cervical, ngurangan maké saraf, alleviate réaksi traumatis of mendi intervertebral, sarta mangpaatna pikeun regression busung lapar jaringan, ngumpulkeun efek kuratif. jeung nyegah kambuh. Pananggeuy cervical bisa dilarapkeun ka sagala rupa jenis spondylosis cervical, utamana pikeun penderita herniation disc cervical, tipe saraf simpatik sarta tipe arteri vertebral of spondylosis cervical dina tahap akut.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Bracer Breathable Kapas Sweatband pigeulang

Bracer Breathable Kapas Sweatband pigeulang

bracer breathable katun sweatband pigeulang: hansip pigeulang nujul kana sapotong lawon dipaké pikeun ngajaga gabungan pigeulang. Di masarakat kiwari, hansip pigeulang geus jadi salah sahiji parabot olahraga diperlukeun pikeun atlit. Pigeulang mangrupikeun bagian awak anu paling aktip sareng salah sahiji anu paling rentan ka tatu. Atlit gaduh kasempetan anu luhur pikeun ngembangkeun tendinitis dina pigeulang. Pikeun ngajaga tina tijalikeuh atawa nyepetkeun recovery na, maké wristband mangrupa salah sahiji cara éféktif.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Bracers pigeulang kesang wristband

Bracers pigeulang kesang wristband

Bracers Wrist Sweat Wristband: Hansip pigeulang nujul kana sapotong lawon dipaké pikeun ngajaga gabungan pigeulang. Di masarakat kiwari, hansip pigeulang geus jadi salah sahiji parabot olahraga diperlukeun pikeun atlit. Pigeulang mangrupikeun bagian awak anu paling aktip sareng salah sahiji anu paling rentan ka tatu. Atlit gaduh kasempetan anu luhur pikeun ngembangkeun tendinitis dina pigeulang. Pikeun ngajaga tina tijalikeuh atawa nyepetkeun recovery na, maké wristband mangrupa salah sahiji cara éféktif.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Milfuction Olahraga Kneepad

Milfuction Olahraga Kneepad

Milfuction Sport Kneepad: A pananggeuy dengkul mangrupa obyék dipaké pikeun ngajaga tuur hiji urang. Éta ngagaduhan fungsi panyalindungan gerakan, panyalindungan tiis sareng pangropéa gabungan. Dibagi kana kneepad olahraga, kneepad kasehatan. Cocog jeung atlit, tengah-yuswa jeung manula, penderita panyakit dengkul.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Parabot Protéksi Médis pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Parabot Protéksi Médis pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Parabot Protéksi Médis kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.