imah > Produk > Tés Médis > Uji Nyiksa Narkoba

Uji Nyiksa Narkoba


Uji Penyalahgunaan Narkoba mangrupikeun bentuk tés dina ubar. Kaasup analisis cikiih rutin, cikiih ditingali komponén deteksi (kayaning sél getih beureum cikiih, sél getih bodas, jsb), komponén protéin tekad kuantitatif, tekad énzim cikiih, jsb ujian cikiih pohara penting pikeun diagnosis klinis, pangaruh kuratif jeung ramalan.

Barang Uji Nyalahgunakeun Narkoba anu béda, syarat ngumpulkeun spésimén cikiih sareng perlakuan ogé béda. Sadaya spésimén cikiih kedah dikumpulkeun dina wadah anu bersih; Sacara prinsip, cikiih pertengahan aliran tina cikiih munggaran saatos gugah isuk-isuk (isuk-isuk cikiih) ogé tiasa dikumpulkeun, sareng cikiih pertengahan aliran cikiih acak ogé tiasa dikumpulkeun. Spésimén cikiih isuk ogé cocog pikeun pamariksaan barang cikiih anu sanés (iwal barang pamariksaan cikiih 24 jam). Pikeun nangtukeun konsentrasi tubulus ginjal sareng fungsi éncér, urination dilaksanakeun saatos 12 jam larangan cai sareng puasa, sareng cikiih dikumpulkeun dina jam ka-13 pikeun deteksi. Parafin cair ditambahkeun kana wadah cikiih sateuacanna pikeun ngukur fungsi acidification tubulus ginjal. Saméméh ngumpulkeun sampel cikiih salila 24 jam, pengawet kudu ditambahkeun kana wadahna atawa wadahna kudu disimpen dina lingkungan 4℃.

Sababaraha kaayaan khusus kedah diperhatoskeun nalika Uji Nyiksa Narkoba dilaksanakeun:
â‘  Pasén awéwé kedah nyingkahan nyandak spésimén cikiih nalika haid;
â'¡ Teu aya pamariksaan cikiih anu kedah dilakukeun dina spésimén hematuria kasar (iwal sédimén cikiih);
(3) Lamun nginum obat mangaruhan tés cikiih, specimen kudu dikumpulkeun sanggeus discontinuing nginum obat;
â'£ Upami éta chyluria, pasien kedah diparéntahkeun pikeun ngumpulkeun cikiih saatos diklarifikasi.
View as  
 
Kit Uji Narkoba

Kit Uji Narkoba

Kami nyayogikeun Kit Uji Narkoba anu mangrupikeun tés saringan anu gancang pikeun deteksi kualitatif obat tunggal / sababaraha sareng métabolit ubar dina cikiih manusa dina tingkat anu dipotong. Ieu ngan pikeun pamakéan profésional sarta pikeun pamakéan diagnostik in vitro wungkul.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Rapid Hiji Lengkah Ciduh Narkoba Test Kit

Rapid Hiji Lengkah Ciduh Narkoba Test Kit

Rapid One Step Saliva Drug Test Kit pisan mangpaat.Ciduh mangrupakeun campuran kompléks ngandung teu ukur rupa protéin, tapi ogé DNA, RNA, asam lemak sarta sagala rupa mikroorganisme. Panaliti mendakan yén rupa-rupa komponén protéin dina getih ogé aya dina ciduh, anu tiasa nunjukkeun parobihan dina tingkat sababaraha protéin dina getih. Ku alatan éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nangtukeun jenis panyakitna kasakit ngaliwatan tés ciduh.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Rapid One Step ciduh Multi Uji Narkoba 5 Dina 1 Drugtest Panel

Rapid One Step ciduh Multi Uji Narkoba 5 Dina 1 Drugtest Panel

Rapid one step Saliva multi drug test 5 in 1 drugtest panel: Saliva merupakan campuran kompleks yang tidak hanya mengandung berbagai protein, tetapi juga DNA, RNA, asam lemak dan berbagai mikroorganisme. Panaliti mendakan yén rupa-rupa komponén protéin dina getih ogé aya dina ciduh, anu tiasa nunjukkeun parobihan dina tingkat sababaraha protéin dina getih. Ku alatan éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nangtukeun jenis panyakitna kasakit ngaliwatan tés ciduh.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
CE disatujuan cikiih DOA Narkoba Uji Gancang Piala

CE disatujuan cikiih DOA Narkoba Uji Gancang Piala

CE disatujuan cikiih DOA cup test rusuh ubar: A tés cikiih téh tés médis. Kaasup analisis cikiih rutin, cikiih ditingali komponén deteksi (kayaning sél getih beureum cikiih, sél getih bodas, jsb), komponén protéin tekad kuantitatif, tekad énzim cikiih, jsb ujian cikiih pohara penting pikeun diagnosis klinis, pangaruh kuratif jeung ramalan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Multi Narkoba 3 Dina 1 Test Panel Nyalahgunakeun Narkoba Test Kit

Multi Narkoba 3 Dina 1 Test Panel Nyalahgunakeun Narkoba Test Kit

Multi ubar 3 in 1 panel test ubar Nyiksa test kit: Hiji tés cikiih téh tés médis. Kaasup analisis cikiih rutin, cikiih ditingali komponén deteksi (kayaning sél getih beureum cikiih, sél getih bodas, jsb), komponén protéin tekad kuantitatif, tekad énzim cikiih, jsb ujian cikiih pohara penting pikeun diagnosis klinis, pangaruh kuratif jeung ramalan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
12 Parameter Uji Reagen Urine

12 Parameter Uji Reagen Urine

12 parameter tés réagen cikiih: Tés cikiih mangrupikeun tés médis. Kaasup analisis cikiih rutin, cikiih ditingali komponén deteksi (kayaning sél getih beureum cikiih, sél getih bodas, jsb), komponén protéin tekad kuantitatif, tekad énzim cikiih, jsb ujian cikiih pohara penting pikeun diagnosis klinis, pangaruh kuratif jeung ramalan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Uji Nyiksa Narkoba pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Uji Nyiksa Narkoba pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Uji Nyiksa Narkoba kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.