Imah > Tentang Kami>Urang Sunda & D Inovasi

Urang Sunda & D Inovasi

Pausahaan nengetan panalungtikan & pamekaran sareng inovasi. Taun 2014, urang ngadegkeun lembaga panalungtikan Médis Baili. Ngamangpaatkeun téknologi lembaga khusus, kami ngadegkeun tim riset & pamekaran profésional. Dina 2019, urang ngadegkeun Baili lembaga panalungtikan médis sarta diwangun manufaktur sarta panalungtikan base babarengan jeung Xiamen Universitas Élmu sarta Téknologi, nu owns puluhan patén-patén penemuan, patén-patén modél utiliti sarta patén-patén penampilan.