imah > Produk > Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal > Asesoris Ranjang Rumah Sakit

Asesoris Ranjang Rumah Sakit

Asesoris Ranjang Rumah Sakit ogé tiasa disebut ranjang médis, ranjang médis, ranjang asuhan, sareng sajabana, nyaéta ranjang anu dianggo ku pasien di rumah sakit.

Asesoris Ranjang Rumah Sakit, nu bisa digolongkeun kieu: nurutkeun bahan, éta bisa dibagi kana ranjang médis ABS, sagala ranjang médis stainless steel, satengah ranjang médis stainless steel, sagala plastik baja disemprot ranjang médis, jsb.

Asesoris Ranjang Rumah Sakit tiasa dibagi kana ranjang rumah sakit listrik sareng ranjang rumah sakit manual. ranjang rumah sakit listrik bisa dibagi kana lima fungsi ranjang rumah sakit listrik sarta tilu fungsi ranjang rumah sakit listrik, jsb ranjang rumah sakit Manual bisa dibagi kana ranjang rumah sakit ayun ganda, ranjang rumah sakit ayun tunggal, ranjang rumah sakit datar.

Asesoris Ranjang Rumah Sakit tiasa dibagi kana ranjang rumah sakit roda sareng ranjang rumah sakit sudut katuhu, diantarana ranjang rumah sakit listrik umumna roda mobile.


Asesoris Ranjang Rumah Sakit ngagaduhan seueur jinis, sapertos: ranjang listrik ultra-low tilu fungsi, ranjang perawatan bumi, ranjang médis kalayan bedpan, ranjang péngkolan scalding, ranjang nyalametkeun, ranjang indung sareng anak, ranjang orok, ranjang anak, ranjang ICU, ranjang pamariksaan, jsb.
View as  
 
Médis Bedside Table

Médis Bedside Table

Méja Bedside Médis dibagi kana Parahu samping jeung Parahu ngajengkeun, Parahu samping téh Parahu samping leutik nu susunan sisi kénca jeung katuhu dina sirah ranjang. Parahu pangagung anu jangkungna loba batan Peti Perjangjian hulu sisi ranjang ilaharna, nya eta Peti Perjangjian kulit beusi anu 4 anjog 6 panto ilaharna atawa Peti Perjangjian. Ieu utamana dipaké dina bedrooms, asrama, sickrooms, hotél sarta kamar séjén kalawan ranjang pikeun hirup jeung learning. Standar kabinét samping bedside ngawengku panyalindungan sisi luhur, bar, piring makan halimunan, laci, handap bisa diatur cabinets, bisa ditempatkeun panto, rak anduk, sundry hook, roda sareng komponenana séjén, nyaéta leutik semi-enclosed kabinét gudang removable tunggal. . Hal ieu dipaké pikeun nyimpen artikel dina kahirupan sa......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kasur Orthopedic

Kasur Orthopedic

Kasur Orthopedic nyaéta dina raraga pikeun mastikeun yén pamakéna meunang kaséhatan sarta sare nyaman jeung ngagunakeun jenis antara awak manusa jeung ranjang. Bahan kasur rupa-rupa, kasur anu didamel tina bahan anu béda-béda tiasa nyababkeun éfék morfisasi anu béda pikeun jalma.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Pad Médis

Pad Médis

Pad Médis téh guna mastikeun yén pamakéna meunang kaséhatan sarta sare nyaman jeung ngagunakeun jenis antara awak manusa jeung ranjang. Bahan kasur rupa-rupa, kasur anu didamel tina bahan anu béda-béda tiasa nyababkeun éfék morfisasi anu béda pikeun jalma.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Incontinence Disposable Pesanggrahan Underpads

Incontinence Disposable Pesanggrahan Underpads

incontinence underpads ranjang disposable nyaeta guna mastikeun yén pamakéna meunang kaséhatan sarta sare nyaman jeung ngagunakeun jenis antara awak manusa jeung ranjang. Bahan kasur rupa-rupa, kasur anu didamel tina bahan anu béda-béda tiasa nyababkeun éfék morfisasi anu béda pikeun jalma.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Paper Roll

Médis Paper Roll

Médis Paper Roll ogé katelah kertas ubar, dipaké pikeun bungkusan batin ubar, wiping kokotor tina tatu atawa ngeusian botol ubar. Dipaké dina aspék médis rupa-rupa kertas fungsi séjén ogé disebut kertas médis. Kertas makeup biasana kalebet.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis overbed Médis adjustable Aluminium Rumah Sakit Panyimpenan Bedside Table kalawan Casters

Médis overbed Médis adjustable Aluminium Rumah Sakit Panyimpenan Bedside Table kalawan Casters

Médis Overbed Médis adjustable Aluminium Rumah Sakit Panyimpenan Bedside Table kalawan Casters dibagi kana cabinets samping jeung cabinets utama, cabinets samping nu cabinets samping leutik disetél dina kénca jeung katuhu sisi sirah ranjang. Parahu pangagung anu jangkungna loba batan Peti Perjangjian hulu sisi ranjang ilaharna, nya eta Peti Perjangjian kulit beusi anu 4 anjog 6 panto ilaharna atawa Peti Perjangjian. Ieu utamana dipaké dina bedrooms, asrama, sickrooms, hotél sarta kamar séjén kalawan ranjang pikeun hirup jeung learning. Standar kabinét samping bedside ngawengku panyalindungan sisi luhur, bar, piring makan halimunan, laci, handap bisa diatur cabinets, bisa ditempatkeun panto, rak anduk, sundry hook, roda sareng komponenana séjén, nyaéta leutik semi-enclosed kabinét gudang re......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Asesoris Ranjang Rumah Sakit pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Asesoris Ranjang Rumah Sakit pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Asesoris Ranjang Rumah Sakit kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.