imah > Produk > Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal > Injeksi jeung Infusion Equipment

Injeksi jeung Infusion Equipment

Injeksi sareng Infusion Equipment mangrupikeun alat médis umum. Awal abad ka-15, Cartinel Italia ngajukeun prinsip jarum suntik. Gas atanapi cair diekstrak atanapi disuntik utamina ku jarum. Jarum suntik ogé tiasa dianggo pikeun nyuntik alat médis, wadah, sareng sababaraha alat ilmiah dina kromatografi ngalangkungan diafragma karét.
Alat Injeksi sareng Infus mangrupikeun révolusi nyiptakeun jaman dina widang alat médis. Ékstraksi sareng suntikan gas atanapi cair nganggo jarum disebut suntikan. Jarum suntik silinder tina tungtung hareup kalayan liang leutik tur cocog rod inti piston, dipaké pikeun nyuntik jumlah leutik cairan atawa métode ka wewengkon inaccessible séjén atawa ti mana, dina waktu rod inti tarik cairan atawa gas tina liang hareup silinder. nyeuseup, mandrel nyaeta fashionable mun squeeze cair atawa gas.
Alat Injeksi sareng Infus ogé tiasa dianggo pikeun nyuntik alat médis, wadah, sareng sababaraha alat ilmiah dina kromatografi ngalangkungan diafragma karét. Nyuntik gas kana pembuluh darah tiasa nyababkeun embolisme hawa. Cara pikeun ngaluarkeun hawa tina jarum suntik pikeun nyegah embolisme nyaéta ngabalikan jarum suntik, ketok sacara lembut, teras piceun sakedik cairan sateuacan nyuntikkeun kana aliran getih.
Alat suntik sareng infus tiasa didamel tina plastik atanapi gelas sareng biasana gaduh skala anu nunjukkeun volume cairan dina jarum suntik. Jarum suntik kaca tiasa disterilisasi nganggo autoklaf, tapi kusabab jarum suntik plastik langkung mirah pikeun dibuang, jarum suntik médis modéren biasana didamel tina plastik, anu salajengna ngirangan résiko panyakit anu ditanggung ku getih. Pamakéan deui jarum sareng jarum suntik pakait sareng panyebaran panyakit, khususna HIV sareng hépatitis, diantara pangguna narkoba intravena.
Alat Suntikan sareng Infus, atanapi suntikan volume luhur, nujul kana dosis ageung suntikan anu disuntikkeun kana awak ku Infusion intravena, kanggo dianggo dina waktos langkung ti 100ml. Ieu mangrupakeun cabang tina injectables, biasana rangkep dina kaca atawa botol infusion plastik atawa kantong nu teu ngandung agén bacteriostatic. Laju netes disaluyukeun ngaliwatan alat infus pikeun terus-terusan sareng stabil nyuntik obat kana awak.
View as  
 
Jarum Suntik Médis

Jarum Suntik Médis

Penampilan Jarum Suntik Médis mangrupikeun révolusi anu nyiptakeun jaman dina widang alat médis. Prosés ngagambar atanapi nyuntik gas atanapi cair nganggo jarum disebut suntikan. Jarum suntik silinder tina tungtung hareup kalayan liang leutik tur cocog rod inti piston, dipaké pikeun nyuntik jumlah leutik cairan atawa métode ka wewengkon inaccessible séjén atawa ti mana, dina waktu rod inti tarik cairan atawa gas tina liang hareup silinder. nyeuseup, mandrel nyaeta fashionable mun squeeze cair atawa gas.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Botol Ubar

Botol Ubar

Botol Ubar kalawan caang jeung transparan, gampang disinfect, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, kinerja disegel alus nungguan ciri, masih leyuran infusion biasa, antibiotik, bubuk umum, freeze-garing, vaksin, getih, jeung agén biologis. pilihan pikeun bungkusan, lolobana ngagunakeun bungkusan kaca farmasi, utamana nyaéta kadali botol bodas, coklat, cair lisan jeung dijieun botol kaca ubar coklat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Botol Stopper

Médis Botol Stopper

Médis Botol Stopper kalayan bentuk jeung ukuran nu tangtu, dipaké pikeun sealing sungut kaca, plastik jeung wadah botol médis séjén. Strukturna bisa kasarna dibagi kana tilu jenis: kerucut, T-ngawangun sarta flanged. Ieu bisa dibagi kana stopper botol antibiotik, stopper botol ubar biologis, stopper botol ubar semprot jeung stopper botol infusion jsb.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Jarum Suntik Disposable Médis

Jarum Suntik Disposable Médis

Penampilan Jarum Suntik Disposable Médis mangrupikeun révolusi anu nyiptakeun jaman dina widang alat médis. Prosés ngagambar atanapi nyuntik gas atanapi cair nganggo jarum disebut suntikan. Jarum suntik silinder tina tungtung hareup kalayan liang leutik tur cocog rod inti piston, dipaké pikeun nyuntik jumlah leutik cairan atawa métode ka wewengkon inaccessible séjén atawa ti mana, dina waktu rod inti tarik cairan atawa gas tina liang hareup silinder. nyeuseup, mandrel nyaeta fashionable mun squeeze cair atawa gas.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Amber Hapus tubular suntik botol kaca steril Vials pikeun Pharmaceutical

Amber Hapus tubular suntik botol kaca steril Vials pikeun Pharmaceutical

Amber jelas tubular suntik botol kaca steril vials pikeun farmasi: Suntik nujul kana suntik cair atawa gas kana awak manusa ku cara maké alat médis kayaning jarum suntik pikeun tujuan diagnosis, pengobatan sarta pencegahan kasakit. Teu sarua jeung nginum obat. Ubar tiasa gancang ngahontal aliran getih saatos suntikan sareng tindakan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Portabel LED Screen Kémoterapi Médis Syringe Infusion Pump pikeun Rumah Sakit

Portabel LED Screen Kémoterapi Médis Syringe Infusion Pump pikeun Rumah Sakit

Portabel layar LED kémoterapi pompa infus jarum suntik médis pikeun rumah sakit: Pompa infus biasana mangrupikeun alat kontrol mékanis atanapi éléktronik anu ngalaksanakeun katéter infus pikeun ngontrol laju infus. Hal ieu sering dianggo dina kaayaan dimana volume sareng dosis cairan kedah dikontrol sacara ketat, sapertos nalika nganggo pressor, obat antiarrhythmic, cairan intravena dina orok, atanapi anesthesia intravena. Di handap ieu digabungkeun jeung aplikasi praktis klinis ngobrol ngeunaan operasi sapopoé, pangropéa sarta pelestarian pompa infusion kudu nengetan masalah.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Injeksi jeung Infusion Equipment pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Injeksi jeung Infusion Equipment pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Injeksi jeung Infusion Equipment kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.