imah > Produk > Parabot Rumah Sakit > Saré sareng Terapi Pernafasan

Saré sareng Terapi Pernafasan

Terapi Saré sareng Pernafasan: Terapi inhalasi aerosol mangrupikeun metode pikeun ngubaran panyakit ku cara nyeuseup aerosol ngalangkungan sungut sareng irung. Inhalant jeung aerosol conduce kana mémbran mukosa sékrési saluran engapan, nanah jeung baktéri pathogenic, sarta boga pangaruh stimulating saluran engapan sorangan pikeun ngabersihan. Dina asma, bronchitis, emphysema, fibrosis hampru, déposisi protéin alveolar jeung bronkopneumonia jeung panyakit séjénna, inhalation of a semprot tangtu (aerosol), bisa nulungan bronchospasm, ngurangan busung lapar mucosal jeung sékrési bronchial liquefied, ngamajukeun kontrol prosés radang bronchial jeung perbaikan. fungsi ventilasi.

Terapi Saré sareng Pernafasan nujul kana panggunaan pil bobo atanapi mesin sare listrik pikeun ngadorong bobo atanapi manjangkeun waktos bobo pikeun ngubaran panyakit, dianggo pikeun pengobatan neurosis. Digolongkeun dina kategori ubar jiwa, terapi bobo ningkatkeun fungsi otak sareng ngamajukeun penyembuhan.
View as  
 
Magnét Magnét Anti Snoring Irung Bantuan Klip Snore Stopper

Magnét Magnét Anti Snoring Irung Bantuan Klip Snore Stopper

Magnet Magnét Anti Snoring Nose Aid Clip Snore Stopper dijieun tina PS lemes sareng PVC, stopper snore pas kana liang irung anjeun, nahan aranjeunna langkung lega sareng ngajantenkeun napas langkung gampang sareng tenang. Ngubaran diri sareng pasangan ranjang anjeun ka wengi anu jempé sareng nikmati pangalaman hudang raos langkung seger sareng siap nyanghareupan dinten. Silikon lemes ngamungkinkeun anjeun bobo sareng henteu terang yén anjeun ngagem snore stopper.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Anti Snoring Solusi Alat Snoring

Anti Snoring Solusi Alat Snoring

Alat Solusi Anti Snoring Snoring bersih, awét sareng gampang. Ieu mangrupikeun stopper nyegrek pikeun ngaleungitkeun snore instan sareng ningkatkeun engapan. Alat anti snoring bakal cocog kana sagala bentuk liang irung. The snore réduksi vents geus ilmiah dirancang pikeun maksimalkeun pungsi aliran hawa ngaliwatan jalan nasal. Éta langkung aman pikeun nampi langkung seueur oksigén sareng ngambekan hawa anu dimurnikeun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
ABS Silicone nyucikeun hawa

ABS Silicone nyucikeun hawa

ABS Silicone Air Purifier bersih, awét sareng gampang. Ieu mangrupikeun stopper nyegrek pikeun ngaleungitkeun snore instan sareng ningkatkeun engapan. The snore réduksi vents geus ilmiah dirancang pikeun maksimalkeun pungsi aliran hawa ngaliwatan jalan nasal. Éta langkung aman pikeun nampi langkung seueur oksigén sareng ngambekan hawa anu dimurnikeun.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Ngeureunkeun Snoring Alat

Ngeureunkeun Snoring Alat

Alat Stop Snoring didamel tina silikon lemes, snore stopper pas kana liang irung anjeun, nahan aranjeunna langkung lega sareng ngajantenkeun napas langkung gampang sareng tenang. Ngubaran diri sareng pasangan ranjang anjeun ka wengi anu jempé sareng nikmati pangalaman hudang raos langkung seger sareng siap nyanghareupan dinten. Silikon lemes ngamungkinkeun anjeun bobo sareng henteu terang yén anjeun ngagem snore stopper.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Rumah Tangga Portabel Bolong Nebulizer

Rumah Tangga Portabel Bolong Nebulizer

Rumah Tangga Portabel Mesh Nebulizer anu pangaruh anu saé, ukuranana leutik, didamel ku téknologi saringan bolong mikro anyar. Éta sepi, gampang dibawa sareng bersih, gaduh dua mode pikeun dipilih, tiasa otomatis pareum dina 5 atanapi 10 menit. Cai mibanda partikel atomized rupa, ampir jempé dina pamakéan, nyemprot halimun ajeg.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Mini Portable Pocket Leutik Ultrasonic Bolong Atomizer

Mini Portable Pocket Leutik Ultrasonic Bolong Atomizer

Kami nyayogikeun Mini Portable Pocket leutik Ultrasonic Mesh atomizer anu kalebet jinis nebulizer panganyarna. Éta ngagabungkeun karakteristik nebulizer komprési sareng nebulizer ultrasonik. Nebulizer disemprot nganggo geter ultrasonik leutik sareng konstruksi sirah semprot bolong. Nebulizers médis home pikeun barudak kalawan asma, gampang dibawa ka mana-mana.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Saré sareng Terapi Pernafasan pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Saré sareng Terapi Pernafasan pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Saré sareng Terapi Pernafasan kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.