imah > Produk > Tés Médis > Tés Dieases Inféksi Tropis

Tés Dieases Inféksi Tropis

Tés Panyakit Inféksi Tropis disababkeun ku baktéri, virus, protozoa, cacing sareng patogén sanésna anu parah ngarugikeun kaséhatan manusa. Kusabab kurangna data ngeunaan Prévalénsi panyakit, anu aya hubunganana sareng kamiskinan sareng ngasingkeun, kurangna dukungan kauangan nyababkeun teu ngalalaworakeunana. Pikeun ngirangan beban panyakit ieu, urang kedah difokuskeun kana aspék multi-diménsi program ngabasmi panyakit, diagnosis panyakit, manajemén ubar, panyelidikan vektor sareng epidemiologis, anu paling penting nyaéta diagnosis panyakit ieu.
Tés Panyakit Inféksi Tropis sering kakurangan gejala sareng tanda khusus, diagnosis awal sareng gancang langkung penting. Ayeuna, kurangna metode diagnostik anu merenah sareng efektif mangrupikeun salah sahiji faktor anu teu diabaikan. Sarta ngabalukarkeun karugian ékonomi disababkeun ku underestimation nu. Kusabab Rencana WHO 2020 pikeun Ngaleungitkeun Panyakit Tropis anu teu diabaikan diterbitkeun, beban ékonomi pikeun ngatasi panyakit febrile nunjukkeun pentingna téknologi deteksi sareng saringan gancang sareng ngamajukeun pamekaran sareng aplikasina. Dina diagnosis sareng pengobatan panyakit ieu, prioritasna nyaéta pikeun ngembangkeun téknik diagnostik anu sénsitip sareng efektif, sareng pikeun ngahontal kontrol kualitas sareng pasokan anu nyukupan pikeun sagala rupa lembaga médis pikeun ngadiagnosa, ngontrol sareng ngaleungitkeun panyakit ieu.
Tés Dieases Infectious Tropis, dina tulisan ieu, panilitian dina taun-taun ayeuna nyaéta étiologi, imunologi, biologi molekular, diagnosis téknologi mikrofluida sareng biosensor diringkeskeun, sareng metode deteksi gaduh operasi anu gampang, stabil sareng dipercaya, sensitipitas spésifik sareng tinggi, sareng nyaéta. cocog pikeun deteksi on-situs, jsb, tapi metoda dina efektivitas aplikasi widang antara panalungtikan kriminal jeung karya procuratorial masih perlu evaluasi salajengna.
View as  
 
Diagnostik Médis Rapid-antigen-deteksi-test Kit

Diagnostik Médis Rapid-antigen-deteksi-test Kit

Kit tés gancang-antigén-deteksi-tés diagnostik diagnostik:
Jenis panyakit tropis ngawengku:
(1) Rupa-rupa kasakit parasit.
⑵ Kusta.
Inféksi oportunistik dina pasien immunocompromised.
(4) Panyakit tepa anu jarang sareng jarang.
(5) Sababaraha kasakit tepa nu anyar kapanggih.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kit Uji Antibodi Zika populér

Kit Uji Antibodi Zika populér

Kit tés antibodi Zika populér:
Jenis panyakit tropis ngawengku:
(1) Rupa-rupa kasakit parasit.
⑵ Kusta.
Inféksi oportunistik dina pasien immunocompromised.
(4) Panyakit tepa anu jarang sareng jarang.
(5) Sababaraha kasakit tepa nu anyar kapanggih.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Alat Uji Diagnostik Malaria Médis

Alat Uji Diagnostik Malaria Médis

Kit tés diagnostik malaria médis:
Jenis panyakit tropis ngawengku:
(1) Rupa-rupa kasakit parasit.
⑵ Kusta.
Inféksi oportunistik dina pasien immunocompromised.
(4) Panyakit tepa anu jarang sareng jarang.
(5) Sababaraha kasakit tepa nu anyar kapanggih.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
<1>
Kami gaduh Tés Dieases Inféksi Tropis pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Tés Dieases Inféksi Tropis pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Tés Dieases Inféksi Tropis kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.