imah > Produk > Fasilitas Rumah Sakit sareng Bangsal > Parabot Ruang Operasi

Parabot Ruang Operasi

Peralatan Kamar Operasi mangrupikeun alat pikeun nyayogikeun bedah sareng nyalametkeun pasien, sareng mangrupikeun jabatan téknis anu penting di rumah sakit. Kamar operasi kudu disambungkeun jeung departemén bedah, tapi ogé jeung bank getih, kamar perawatan, kamar resuscitation anesthesia, jsb Nengetan deukeut manajemen opat cara inféksi incision, nyaéta: hawa kamar operasi; Artikel diperlukeun pikeun bedah; Dokter sareng ramo perawat sareng kulit pasien pikeun nyegah inféksi sareng mastikeun tingkat kasuksésan operasi. Sarat design lumrah, parabot lengkep, perawat dianggo sénsitip, gancang, sababaraha efisiensi gawé. Kamar operasi kedah gaduh sakumpulan aturan sareng peraturan anu ketat sareng wajar sareng standar operasi aseptik. Kalawan ngembangkeun gancang tina téhnologi bedah, kamar operasi ieu jadi beuki loba modern.
Alat-alat Kamar Operasi tiasa dibagi kana lima kategori di handap ieu dumasar kana darajat baktéri atanapi sterility: Peryogi dijelaskeun nyaéta: dumasar kana subjek khusus anu béda, kamar operasi tiasa dibagi kana umum, orthopedics, obstetrics sareng ginekologi, bedah otak, bedah cardiothoracic. , bedah kemih. Burns, ent jeung kamar operasi lianna. Kusabab alat-alat sareng instrumen khusus sering diperyogikeun pikeun operasi khusus, kamar operasi operasi khusus kedah dibenerkeun.
Equipment Kamar Operasi ogé béda, ranjang badag boga bedah (pikeun minuhan kaperluan rupa postures), lampu shadowless (diperlukeun) sagala rupa bedah, cranes, ngahijikeun sagala jinis terminal listrik pakakas, dibagi kana anesthesia, eunteung rongga. , bedah, posisi instalasi husus salaku hal bisa jadi), lampu shadowless, luhureun munara bango bakal dipasang di kamar operasi, The meja operasi téh movable; Anu sanésna kalebet mesin bius, ventilator, péso listrik, monitor sareng hal-hal alit sanésna seueur teuing pikeun disebatkeun.
View as  
 
Parabot drainase tatu

Parabot drainase tatu

Alat drainase tatu: The tube drainase mangrupakeun jenis alat médis pikeun drainase bedah klinis, guiding nu nanah, getih jeung cairan akumulasi dina jaringan manusa atawa rongga awak kana awak luar, ngahulag inféksi postoperative sarta promosi penyembuhan tatu. Aya seueur jinis tabung drainase bedah dina aplikasi klinis, sababaraha anu dianggo pikeun catheterization, sababaraha anu dianggo pikeun tatu, rongga dada, rongga otak, saluran cerna, saluran bilier sareng saterasna. Drainase bedah nyaéta pikeun nungtun nanah, getih sareng cairan anu akumulasi dina jaringan awak atanapi rohangan awak ka luar awak pikeun nyegah inféksi pasca operasi sareng mangaruhan penyembuhan tatu.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Sistim laser bedah

Sistim laser bedah

Bedah Laser System: Sistim perlakuan laser mangrupakeun jenis sarana perlakuan nu utilizes pangaruh termal laser on jaringan biologis, sarta dicirikeun ku widang bedah jelas tur kualitas bedah tinggi.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Gerobak Pasien

Gerobak Pasien

Gorobag Pasén: Gerobak pertolongan pertama mangrupikeun alat médis pikeun pangakuan rutin sareng darurat, pamariksaan, diagnosis sinar-X sareng perawatan awal, ogé pikeun mindahkeun pasien antara departemén, bangsal sareng kamar operasi.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Lampu Operasi

Lampu Operasi

Operasi Lampu: Kanyataanna, hakekat lampu bedah mah béda ti lampu biasa pikeun minuhan sarat husus tina bedah. 1, syarat kacaangan cahaya kamar operasi, 2, cahaya bedah aman, 3, euweuh sarat kalangkang, 4, syarat lampu tiis, 5, syarat disassembly disinfection. Lampu operasi kalebet lampu operasi cerminan integral sareng lampu operasi tipe liang dua séri, lampu operasi refleksi integral sareng lampu indungna molekular sareng lampu tunggal; Lampu operasi tipe liang ogé dibagi kana lampu hurup jeung lampu tunggal dua spésifikasi.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Lampu Ujian LED Bedah

Lampu Ujian LED Bedah

Bedah Lampu Ujian LED: Kanyataanna, hakekat lampu bedah mah béda ti lampu biasa pikeun minuhan sarat husus tina bedah. 1, syarat kacaangan cahaya kamar operasi, 2, cahaya bedah aman, 3, euweuh sarat kalangkang, 4, syarat lampu tiis, 5, syarat disassembly disinfection. Lampu operasi kalebet lampu operasi cerminan integral sareng lampu operasi tipe liang dua séri, lampu operasi refleksi integral sareng lampu indungna molekular sareng lampu tunggal; Lampu operasi tipe liang ogé dibagi kana lampu hurup jeung lampu tunggal dua spésifikasi.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Mobile Dipingpin Ujian Médis Lampu

Mobile Dipingpin Ujian Médis Lampu

Mobile Led Médis Ujian Lampu: Kanyataanna, hakekat lampu bedah mah béda ti lampu biasa pikeun minuhan sarat husus tina bedah. 1, syarat kacaangan cahaya kamar operasi, 2, cahaya bedah aman, 3, euweuh sarat kalangkang, 4, syarat lampu tiis, 5, syarat disassembly disinfection. Lampu operasi kalebet lampu operasi cerminan integral sareng lampu operasi tipe liang dua séri, lampu operasi refleksi integral sareng lampu indungna molekular sareng lampu tunggal; Lampu operasi tipe liang ogé dibagi kana lampu hurup jeung lampu tunggal dua spésifikasi.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Parabot Ruang Operasi pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Parabot Ruang Operasi pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Parabot Ruang Operasi kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.