imah > Produk > Parabot Palindung > Pakéan Pelindung Disposable

Pakéan Pelindung Disposable

Pakéan Pelindung Disposable ngarujuk kana pakean pelindung anu dianggo ku tanaga médis (dokter, perawat, tanaga kaséhatan masarakat, tanaga beberesih, jsb.) .). Fungsina nyaéta pikeun ngasingkeun baktéri, lebu ultrafine ngabahayakeun, larutan asam sareng basa, radiasi éléktromagnétik, sareng sajabana, pikeun mastikeun kasalametan tanaga sareng ngajaga lingkungan beresih.
Pelindung: Perlindungan mangrupikeun sarat kinerja anu paling penting pikeun Baju Pelindung Disposable, utamina kalebet halangan cair, halangan mikroba sareng halangan partikel. Panghalang cair hartina pakean pelindung médis kudu bisa nyegah penetrasi cai, getih, alkohol jeung cair lianna, kalawan hydrophobicity leuwih ti 4, ku kituna teu noda baju jeung awak manusa. Hindarkeun getih pasien, cairan awak sareng sékrési sanés salami operasi pikeun mawa virus ka staf médis. Panghalang mikroba kalebet résistansi kana baktéri sareng virus. Halangan utama pikeun baktéri nyaéta pikeun nyegah panyebaran kontak (sareng transmisi deui) ti staf médis ka tatu bedah pasien nalika dioperasi. Halangan utama pikeun virus nyaéta pikeun nyegah para palayan kaséhatan tina kontak sareng getih sareng cairan awak pasien, anu mawa virus pikeun nyababkeun inféksi silang antara dokter sareng pasien. Panghalang partikel nujul kana pencegahan virus airborne dina bentuk inhalation aerosol atanapi adherence kana nyerep permukaan kulit ku awak manusa.

Kanyamanan Pakean Pelindung Disposable: Kanyamanan kalebet perméabilitas hawa, penetrasi uap cai, drape, kualitas, ketebalan permukaan, kinerja éléktrostatik, warna, reflektif, bau sareng sensitipitas kulit. Anu paling penting nyaéta perméabilitas sareng perméabilitas Uap. Pikeun ningkatkeun pangaruh pelindung, lawon pakean pelindung biasana laminate atanapi laminate, hasilna perméabilitas kandel sareng goréng sareng perméabilitas Uap. Nganggo jangka panjang henteu kondusif pikeun kesang sareng panas. Sarat antistatik nyaéta pikeun nyegah listrik statik di kamar operasi nyerep sajumlah ageung lebu sareng baktéri dina baju operasi, anu ngabahayakeun pikeun tatu pasien, sareng pikeun nyegah percikan anu dibangkitkeun ku listrik statik tina ngabeledugkeun gas volatile di rohangan. kamar operasi sarta mangaruhan akurasi instrumen precision.

Sipat fisik sareng mékanis: Sipat fisik sareng mékanis utamina ngarujuk kana résistansi cimata, résistansi tusukan sareng résistansi ngagem tina bahan Baju Pelindung Disposable. Hindarkeun tearing sareng tusukan pikeun nyayogikeun saluran pikeun baktéri sareng virus nyebarkeun, sareng tahan tahan tiasa nyegah floc ragrag tina nyayogikeun tempat pikeun baktéri sareng virus baranahan.
View as  
 
Jas Isolasi Disposable

Jas Isolasi Disposable

Setelan Isolasi Disposable: Pakean pelindung pikeun tanaga médis (dokter, perawat, tanaga kaséhatan masarakat, tanaga beberesih, jsb) sareng jalma anu asup ka daérah médis sareng kaséhatan khusus (sapertos pasien, sémah rumah sakit, jalma anu lebet ka daérah anu katépaan, jsb.).
Suit Isolasi Disposable: Éta tiasa nyegah penetrasi cai, getih, alkohol sareng cairan sanésna. Cai mibanda luhur kelas 4 hydrophobicity, ku kituna teu ngotorkeun baju jeung awak manusa. Hindarkeun getih pasien, cairan awak sareng sékrési sanésna salami operasi bakal mawa virus ka staf médis. Éta tiasa meungpeuk baktéri sareng virus.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kimia Pelindung Isolasi Gowns

Kimia Pelindung Isolasi Gowns

Gaun Isolasi Pelindung Kimia: Éta tiasa nyegah penetrasi cai, getih, alkohol sareng cairan sanésna. Cai mibanda luhur kelas 4 hydrophobicity, ku kituna teu ngotorkeun baju jeung awak manusa. Hindarkeun getih pasien, cairan awak sareng sékrési sanésna salami operasi bakal mawa virus ka staf médis. Éta tiasa meungpeuk baktéri sareng virus. Halangan utama pikeun baktéri nyaéta pikeun nyegah panyebaran kontak (sareng transmisi deui) ti staf médis ka tatu bedah pasien nalika dioperasi. Halangan utama pikeun virus nyaéta pikeun nyegah kontak staf médis sareng getih sareng cairan awak pasien, anu mawa virus anu disababkeun ku inféksi silang antara dokter sareng pasien.
Baju Isolasi Pelindung Kimia: Pakéan pelindung pikeun tanaga médis (dokter, perawat, tanaga kaséhatan masarakat, tanaga bebe......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Pakéan Pelindung Sipil Disposable

Pakéan Pelindung Sipil Disposable

Pakéan Pelindung Sipil Disposable: Pakean pelindung pikeun tanaga médis (dokter, perawat, tanaga kaséhatan umum, tanaga beberesih, jsb) sareng jalma-jalma anu lebet kana daérah médis sareng kaséhatan khusus (contona, pasien, sémah rumah sakit, jalma anu lebet ka daérah anu katépaan, jsb.). Fungsina nyaéta pikeun ngasingkeun baktéri, lebu ultrafine ngabahayakeun, larutan asam sareng basa, radiasi éléktromagnétik, sareng sajabana, mastikeun kasalametan tanaga sareng ngajaga lingkungan beresih.
Pakéan Pelindung Sipil Disposable: Éta tiasa nyegah penetrasi cai, getih, alkohol sareng cairan sanésna. Cai mibanda luhur kelas 4 hydrophobicity, ku kituna teu ngotorkeun baju jeung awak manusa. Hindarkeun getih pasien, cairan awak sareng sékrési sanésna salami operasi bakal mawa virus ka staf mé......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Pakéan Pelindung Médis tanpa Cover Foot

Pakéan Pelindung Médis tanpa Cover Foot

Pakéan Pelindung Médis Tanpa Panutup Sampéan: Pakean pelindung pikeun tanaga médis (dokter, perawat, tanaga kaséhatan umum, tanaga beberesih, jsb.) sareng jalma-jalma anu asup ka daérah médis sareng kaséhatan khusus (contona, pasien, sémah rumah sakit, jalma anu asup ka daérah anu katépaan, jsb. ). Fungsina nyaéta pikeun ngasingkeun baktéri, lebu ultrafine ngabahayakeun, larutan asam sareng basa, radiasi éléktromagnétik, sareng sajabana, mastikeun kasalametan tanaga sareng ngajaga lingkungan beresih.
Pakéan Pelindung Médis Tanpa Panutup Foot: Éta tiasa nyegah penetrasi cai, getih, alkohol sareng cairan sanésna. Cai mibanda luhur kelas 4 hydrophobicity, ku kituna teu ngotorkeun baju jeung awak manusa. Hindarkeun getih pasien, cairan awak sareng sékrési sanésna salami operasi bakal mawa......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Pakéan Pelindung Médis jeung Foot Cover

Pakéan Pelindung Médis jeung Foot Cover

Pakéan Pelindung Médis sareng Panutup Kaki: Pakean pelindung pikeun tanaga médis (dokter, perawat, tanaga kaséhatan masarakat, tanaga beberesih, jsb.) sareng jalma-jalma anu lebet ka daérah médis sareng kaséhatan khusus (sapertos pasien, sémah rumah sakit, jalma anu lebet ka daérah anu katépaan, jsb. ). Fungsina nyaéta pikeun ngasingkeun baktéri, lebu ultrafine ngabahayakeun, larutan asam sareng basa, radiasi éléktromagnétik, sareng sajabana, mastikeun kasalametan tanaga sareng ngajaga lingkungan beresih.
Pakéan Pelindung Médis sareng Panutup Foot: Éta tiasa nyegah penetrasi cai, getih, alkohol sareng cairan sanésna. Cai mibanda luhur kelas 4 hydrophobicity, ku kituna teu ngotorkeun baju jeung awak manusa. Hindarkeun getih pasien, cairan awak sareng sékrési sanésna salami operasi baka......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Disposable Pp sareng Pe Nonwoven Asam Tahan Médis Blue Lab Coat

Disposable Pp sareng Pe Nonwoven Asam Tahan Médis Blue Lab Coat

Disposable pp sareng pe Nonwoven Acid Resistant Medical Blue Lab Coat: Pakean pelindung pikeun tanaga médis (dokter, perawat, tanaga kaséhatan masarakat, tanaga beberesih, jsb) sareng jalma-jalma anu lebet kana daérah médis sareng kaséhatan khusus (contona, pasien, sémah rumah sakit, jalma anu asup. wewengkon kainféksi, jsb).
Disposable pp sareng pe Nonwoven Acid Tahan Médis Blue Lab Coat: Bisa nyegah penetrasi cai, getih, alkohol jeung cair lianna. Cai mibanda luhur kelas 4 hydrophobicity, ku kituna teu ngotorkeun baju jeung awak manusa. Halangan utama pikeun baktéri nyaéta pikeun nyegah panyebaran kontak (sareng transmisi deui) ti staf médis ka tatu bedah pasien nalika dioperasi. Halangan utama pikeun virus nyaéta pikeun nyegah kontak staf médis sareng getih sareng cairan awak pasie......

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Pakéan Pelindung Disposable pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Pakéan Pelindung Disposable pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Pakéan Pelindung Disposable kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.