imah > Produk > Parabot Pertolongan Pertama > Multi-fungsi Alat Bantuan Kahiji

Multi-fungsi Alat Bantuan Kahiji

Alat Pertolongan Pertama Multi-fungsi Dina harti anu lega, sadaya alat anu tiasa nyalametkeun kahirupan dina waktos anu pondok nyaéta alat-alat pertolongan cemas. Urang biasana nyebutkeun alat-alat bantuan munggaran milik rasa sempit, utamana nyaéta parabot médis konvensional diperlukeun pikeun rescuing penderita di rumah sakit. Ieu ngawengku defibrillators, respirator basajan, compressors cardiac, fixators fraktur tekanan négatip, sarta silinder oksigén. Ranjang nyalametkeun multifungsi, alat nyeuseup tekanan négatip, mesin lavage gastric otomatis, pompa mikro-suntik, pompa infusion kuantitatif jeung alat darurat séjén pikeun intubation tracheal na tracheotomy. Sistem pangimeutan, alat oksigénasi mémbran extracorporeal (ECMO), dialisis peritoneal sareng sistem purifikasi getih sareng alat-alat sanés.

Alat Pertolongan Pertama Multi-fungsi nyaéta kantong leutik anu ngandung obat-obatan pertolongan cemas, kasa disterilisasi, perban sareng saterasna, anu dianggo dina kaayaan darurat nalika aya kacilakaan. Ieu bisa dibagi kana kategori béda nurutkeun lingkungan béda jeung objék pamakéan béda. Numutkeun kana objék anu béda-béda pamakean, éta tiasa dibagi kana kit pertolongan cemas rumah tangga, kit pertolongan cemas luar, kit pertolongan cemas kandaraan, kit pertolongan cemas kado, kit pertolongan cemas gempa, jsb.

Multi-fungsi Alat Bantuan Kahiji, cocog pikeun pamakéan di lingkungan goréng nalika kacilakaan musibah ngadadak, zoning fungsi internal lumrah, aksés leuwih merenah pikeun barang; Alat-alatna komprehensif sareng ilmiah, sareng sacara éksklusif dilengkepan ku pencegahan bencana sareng pasokan nyalametkeun diri darurat anu cocog pikeun gempa bumi, seuneu sareng bencana teu kahaja anu sanés pikeun nyumponan kabutuhan komprehensif ti perawatan kaséhatan sapopoé pikeun nyalametkeun diri sareng kabur, ti perjalanan luar ka lapangan. panyalindungan gawé, umumna dilengkepan cai jeung kadaharan.
View as  
 
Beureum Multi-Tujuan bantuan munggaran survival Gear pikeun kémping

Beureum Multi-Tujuan bantuan munggaran survival Gear pikeun kémping

Beureum Multi-Tujuan First Aid Survival Gear pikeun Camping mangrupakeun parabot survival darurat profésional, dilengkepan-kapasitas badag ransel bantuan munggaran, dipaké pikeun nyimpen 50 lembar parabot survival darurat sarta suplai darurat. Sampurna pikeun mobil, kapal, sapédah, motor, bumi, gaw, perjalanan, moro, kémping, hiking, fishing, boating, Ngabuburit, backpacking, climbing, biking gunung, olahraga outdoor, adventures padang, pikeun minuhan sagala kaperluan médis atawa darurat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Hideung Multi-Tujuan bantuan munggaran survival Gear pikeun kémping

Hideung Multi-Tujuan bantuan munggaran survival Gear pikeun kémping

Hideung Multi-Tujuan First Aid Survival Gear pikeun kémping nyaéta alat survival darurat profésional, dilengkepan ransel bantuan munggaran kapasitas badag, dipaké pikeun nyimpen 50 lembar parabot survival darurat sarta suplai darurat. Sampurna pikeun mobil, kapal, sapédah, motor, bumi, gaw, perjalanan, moro, kémping, hiking, fishing, boating, Ngabuburit, backpacking, climbing, biking gunung, olahraga outdoor, adventures padang, pikeun minuhan sagala kaperluan médis atawa darurat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Camo Multi-Tujuan Bantuan Kahiji Survival Gear pikeun kémping

Camo Multi-Tujuan Bantuan Kahiji Survival Gear pikeun kémping

Camo Multi-Purpose First Aid Survival Gear for Camping mangrupikeun alat survival darurat profésional, dilengkepan ransel pertolongan cemas kapasitas ageung, dianggo pikeun nyimpen 50 lembar alat survival darurat sareng suplai darurat. Sampurna pikeun mobil, kapal, sapédah, motor, bumi, gaw, perjalanan, moro, kémping, hiking, fishing, boating, Ngabuburit, backpacking, climbing, biking gunung, olahraga outdoor, adventures padang, pikeun minuhan sagala kaperluan médis atawa darurat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Multi-Tujuan Pertolongan Pertama Survival Gear pikeun kémping

Multi-Tujuan Pertolongan Pertama Survival Gear pikeun kémping

Multi-Tujuan Pertolongan Pertama Survival Gear pikeun kémping mangrupakeun parabot survival darurat profésional, dilengkepan-kapasitas badag ransel bantuan munggaran, dipaké pikeun nyimpen 50 lembar parabot survival darurat sarta suplai darurat. Sampurna pikeun mobil, kapal, sapédah, motor, bumi, gaw, perjalanan, moro, kémping, hiking, fishing, boating, Ngabuburit, backpacking, climbing, biking gunung, olahraga outdoor, adventures padang, pikeun minuhan sagala kaperluan médis atawa darurat.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Leutik bantuan munggaran Grab Kantong

Leutik bantuan munggaran Grab Kantong

Kantong Cekel Pertolongan Pertama Leutik dilengkepan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun sareng dioptimalkeun pikeun rupa-rupa tatu anu ageung sareng gaduh sadaya barang bantosan 1 dikumpulkeun sateuacanna bakal ngabantosan anjeun ngadamel waktos anu teu kaduga. Dipercaya ku kulawarga, lifeguards, kolot, murid, guru, perawat, dokter, pagawe konstruksi, supir treuk jeung kantor bisnis profésional.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Héjo Kantong Bantuan Kahiji jeung 200 Piece Rumah Sakit Kelas Supplies Médis

Héjo Kantong Bantuan Kahiji jeung 200 Piece Rumah Sakit Kelas Supplies Médis

Kantong Pertolongan Pertama Héjo sareng 200 Potongan Perlengkapan Médis Kelas Rumah Sakit anu dilengkepan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun sareng dioptimalkeun pikeun rupa-rupa tatu anu ageung sareng gaduh sadaya barang bantosan 1 anu dikumpulkeun sateuacanna bakal ngabantosan anjeun ngadamel waktos anu teu kaduga. Dipercaya ku kulawarga, lifeguards, kolot, murid, guru, perawat, dokter, pagawe konstruksi, supir treuk jeung kantor bisnis profésional.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Multi-fungsi Alat Bantuan Kahiji pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Multi-fungsi Alat Bantuan Kahiji pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Multi-fungsi Alat Bantuan Kahiji kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.