imah > Produk > Rehabilitasi sarta Fisioterapi > Orthopedics sareng Brace Maneuh

Orthopedics sareng Brace Maneuh

Orthopedics and Fixed Brace, ogé katelah alat orthopedic orthopedic, mangrupikeun alat dukungan éksternal pikeun tujuan ngirangan disfungsi anggota awak, tulang tonggong sareng sistem otot rangka. Braces orthopedic mantuan dina panyalindungan tambahan tina sendi jeung anggota awak.
Aplikasi Orthopedics sareng Fixed Brace ngamungkinkeun pikeun pulih saatos tatu tulang sareng sendi. Braces, ogé katelah alat ortopedi, mangrupikeun alat dukungan éksternal pikeun tujuan ngirangan disfungsi anggota awak, tulang tonggong sareng sistem otot rangka. Fungsi pangrojong nyaéta: 1. Stabilitas sareng dukungan.
Orthopedics and Fixed Brace nyayogikeun perawatan anu aman sareng dipercaya pikeun dokter ortopedi, anu henteu ngan ukur ngajantenkeun tingkat médis saluyu sareng tingkat canggih internasional, tapi ogé ngajamin kualitas sareng pangaruh bedah, sareng ngahindarkeun sengketa médis. Aplikasi domestik tina serelek-konci pananggeuy dengkul adjustable, ACL / PCL pananggeuy husus, tulang tonggong cervical adjustable pananggeuy traction dibereskeun, adjustable pananggeuy siku, suku jeung ankle dibereskeun pananggeuy, jeung sajabana, bisa éféktif ngamajukeun perlakuan non-bedah tina tulang jeung kasakit gabungan sarta tatu jeung recovery fungsi motor sanggeus bedah gabungan, nu geus ditémbongkeun kaunggulan na dina perlakuan.
View as  
 
Bantal Kaséhatan

Bantal Kaséhatan

Bantal Kaséhatan, éta pikeun nunjuk ka bantal kaséhatan anu miboga éfék perawatan kaséhatan tangtu, bisa boga saraf soothing, tenang tenang, ngajaga vertebra cervical jeung saterusna. Bantal kaséhatan kudu kerja keras dina struktur jeung fungsi, struktur lumrah leuwih humanized, bener bisa maénkeun peran dina kasehatan. Numutkeun téori ubar tradisional Cina sarta pamakéan rahayat buktina: gips tiis, pamakéan gips grinding jeung kana némpelkeun bisa tiis panas kontrol tekanan getih, taat kana pamakéan tekanan getih laun ngurangan ka tingkat normal.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Ergonomic Sisi Saré Mémori beuheung Busa Bantal

Ergonomic Sisi Saré Mémori beuheung Busa Bantal

Ergonomic samping sare memori beuheung bantal busa nyaéta bantal dijieun ku padding bolu lemes tinimbang bulu soang atawa bahan séjén. Salah sahiji bantal busa anu pang populerna nyaéta anu dieusi ku anu disebut busa mémori. Bantal busa anu biasa sering janten pilihan anu saé pikeun jalma anu alergi atanapi anu peryogi bantal sintétis pikeun dukungan anu terus-terusan.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Parabot Orthopedic tulang tonggong

Parabot Orthopedic tulang tonggong

Alat Orthopedic Tulang tonggong nujul kana rakitan suku, batang sareng bagian-bagian sanés tina aparatur éksternal, tujuanana nyaéta pikeun nyegah atanapi ngabenerkeun deformity anggota awak, batang atanapi pengobatan sendi tulang sareng panyakit otot saraf sareng kompensasi pikeun fungsina.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Parabot Orthopedic Anggota Badan Handap

Parabot Orthopedic Anggota Badan Handap

Equipment Orthopedic Leungeun Handap nujul kana rakitan suku, batang sareng bagian-bagian sanés alat éksternal, tujuanana pikeun nyegah atanapi ngabenerkeun deformity anggota awak, batang atanapi pengobatan panyakit sendi tulang sareng otot saraf sareng kompensasi pikeun fungsina.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Parabot Orthopedic anggota awak luhur

Parabot Orthopedic anggota awak luhur

Upper Limb Orthopedic Equipment ngarujuk kana rakitan anggota awak, batang sareng bagian-bagian sanés alat éksternal, tujuanana pikeun nyegah atanapi ngabenerkeun deformity anggota awak, batang atanapi pengobatan panyakit sendi tulang sareng otot saraf sareng kompensasi pikeun fungsina.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Belat ramo

Belat ramo

Finger Splint dianggo pikeun ngajagaan ramo anu tatu. Tujuan utama splint nyaéta pikeun ngajaga ramo tetep sareng nyegah ramo tina bengkok. Sajaba ti éta, bisa mantuan ramo meunangkeun deui gerakan sanggeus rematik, bedah, bedah, jeung sajabana, ngabalukarkeun ramo ngabengkokkeun, atawa alesan séjén. Splints ramo jieunan biasana dijieun tina logam atawa plastik. splints homemade bisa dijieun tina ampir sagala objék datar, kaasup kai.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Orthopedics sareng Brace Maneuh pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Orthopedics sareng Brace Maneuh pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Orthopedics sareng Brace Maneuh kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.