imah > Produk > Tés Médis > Tés Panyakit Séksual

Tés Panyakit Séksual

Tés Panyakit Kaserang Séksual nyaéta sakelompok panyakit tepa anu disebarkeun ku hubungan séksual atanapi paripolah séksual anu sami sareng kontak teu langsung. Éta pisan ngabahayakeun pikeun manusa sareng nyababkeun ancaman serius pikeun kulawarga sareng masarakat. Eta geus ngahudangkeun perhatian nyebar di sakuliah dunya. Ku alatan éta, immunodetection kasakit dikirimkeun séksual geus jadi tés penting.
Hasil abnormal tina Tés Panyakit Séksual: Autoantibodies titer tinggi sering dideteksi dina sérum pasien. Aya parobahan patologis anu aya hubunganana sareng réspon imun, sareng situs patologis utamina peradangan kronis kalayan infiltrasi limfosit sareng sél plasma. Kakurangan imun anu teu dipikanyaho, dicirikeun ku muriang rendah atanapi muriang. Atawa enlargement limfatik. Jalma anu peryogi tés: Jalma anu disangka panyakit séksual, sareng ibu hamil umumna menta tés.
Amplifikasi asam nukléat sareng imunologi dianggo pikeun ngadeteksi Tés Panyakit Kaserang. Prinsip dasarna nyaéta nambahkeun sababaraha agén luminescent atawa turunan na kana sistem réaksi imun, dina aksi katalitik énzim pikeun ngahasilkeun luminescence, inténsitas luminescence keur ngitung jumlah antigen atawa antibodi pikeun diukur. Saatos nambahkeun luminescence enhancer, sinyal luminescence ieu ditingkatkeun, lilana ieu berkepanjangan, sarta metoda pangukuran bisa diulang, sénsitip sarta akurat.
View as  
 
Médis Lisan Hiv Self-nguji Ciduh Rapid Test Kit

Médis Lisan Hiv Self-nguji Ciduh Rapid Test Kit

Médis lisan HIV nguji diri ciduh kit rapid test: Panyakit venereal nyaéta kasakit dikirimkeun ngaliwatan hubungan seksual, utamana di wewengkon séks. Kaasup sipilis, gonorrhea, chancre lemes, granuloma limfatik kelamin kelamin na granuloma inguinal 5 rupa. Panyakit Venereal (STD) mangrupikeun sakelompok panyakit inféksi umum anu kaprah di dunya. Éta parantos janten masalah kaséhatan masarakat anu serius kalayan tren ngembangna wengkuan wabah, ngirangan umur awal sareng ningkatkeun galur tahan ubar, khususna paningkatan dramatis AIDS. Nyegah sareng ngubaran panyakit venereal bakal janten tugas anu hésé pisan sareng jangka panjang.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kit Tés HIV Generasi 4 Anyar 1/2 Ag Ab Rapid Test Kaset

Kit Tés HIV Generasi 4 Anyar 1/2 Ag Ab Rapid Test Kaset

Kit Tes HIV Generasi Ka-4 Anyar 1/2 Ag Ab Rapid Test Cassette: Panyakit Venereal mangrupikeun panyakit anu ditularkeun ngaliwatan hubungan seksual, utamina di daérah séks. Kaasup sipilis, gonorrhea, chancre lemes, granuloma limfatik kelamin kelamin na granuloma inguinal 5 rupa. Panyakit Venereal (STD) mangrupikeun sakelompok panyakit inféksi umum anu kaprah di dunya. Éta parantos janten masalah kaséhatan masarakat anu serius kalayan tren ngembangna wengkuan wabah, ngirangan umur awal sareng ningkatkeun galur tahan ubar, khususna paningkatan dramatis AIDS. Nyegah sareng ngubaran panyakit venereal bakal janten tugas anu hésé pisan sareng jangka panjang.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Treponema Pallidum Tp Syphilis Rapid Test Strip Kit

Treponema Pallidum Tp Syphilis Rapid Test Strip Kit

Treponema pallidum TP Syphilis rapid test strip kit:  Syphilis Rapid Test mangrupakeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi sakaligus jeung diferensiasi Antibodi Sifilis dina sérum manusa, plasma, atawa sakabeh getih. Éta dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés saringan sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi Sifilis.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kit Uji Darah Antibodi Rapid Hiv Kit Uji Rapid Hiv

Kit Uji Darah Antibodi Rapid Hiv Kit Uji Rapid Hiv

HIV rapid antibodi test kit getih test kit rapid test kit HIV: Panyakit venereal nyaéta kasakit nu dikirimkeun ngaliwatan hubungan seksual, utamana di wewengkon séks. Kaasup sipilis, gonorrhea, chancre lemes, granuloma limfatik kelamin kelamin na granuloma inguinal 5 rupa. Panyakit Venereal (STD) mangrupikeun sakelompok panyakit inféksi umum anu kaprah di dunya. Éta parantos janten masalah kaséhatan masarakat anu serius kalayan tren ngembangna wengkuan wabah, ngirangan umur awal sareng ningkatkeun galur tahan ubar, khususna paningkatan dramatis AIDS. Nyegah sareng ngubaran panyakit venereal bakal janten tugas anu hésé pisan sareng jangka panjang.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Supplies Antibodi Sifilis (tp) Rapid Test Kit

Médis Supplies Antibodi Sifilis (tp) Rapid Test Kit

Medical Supplies antibodi syphilis (tp) rapid test kit: Panyakit venereal nyaéta kasakit nu ditularkeun ngaliwatan hubungan seksual, utamana di wewengkon séks. Kaasup sipilis, gonorrhea, chancre lemes, granuloma limfatik kelamin kelamin na granuloma inguinal 5 rupa. Panyakit Venereal (STD) mangrupikeun sakelompok panyakit inféksi umum anu kaprah di dunya. Éta parantos janten masalah kaséhatan masarakat anu serius kalayan tren ngembangna wengkuan wabah, ngirangan umur awal sareng ningkatkeun galur tahan ubar, khususna paningkatan dramatis AIDS. Nyegah sareng ngubaran panyakit venereal bakal janten tugas anu hésé pisan sareng jangka panjang.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Médis Ngh Getih Rapid Test Strip

Médis Ngh Getih Rapid Test Strip

Médis NGH strip test getih gancang: Panyakit venereal nyaéta kasakit dikirimkeun ngaliwatan hubungan seksual, utamana di wewengkon séks. Kaasup sipilis, gonorrhea, chancre lemes, granuloma limfatik kelamin kelamin na granuloma inguinal 5 rupa. Panyakit Venereal (STD) mangrupikeun sakelompok panyakit inféksi umum anu kaprah di dunya. Éta parantos janten masalah kaséhatan masarakat anu serius kalayan tren ngembangna wengkuan wabah, ngirangan umur awal sareng ningkatkeun galur tahan ubar, khususna paningkatan dramatis AIDS. Nyegah sareng ngubaran panyakit venereal bakal janten tugas anu hésé pisan sareng jangka panjang.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Kami gaduh Tés Panyakit Séksual pang anyarna didamel tina pabrik kami di Cina salaku produk utama kami, anu tiasa borongan. Baili katelah salah sahiji Tés Panyakit Séksual pabrikan sareng supplier anu kasohor di Cina. Anjeun wilujeng sumping mésér custom Tés Panyakit Séksual kalawan daptar harga jeung cutatan kami. Produk kami disertipikasi CE sareng di saham pikeun dipilih ku palanggan. Kami tulus ningali maju ka gawé babarengan anjeun.